Jump to content

Акција КПС, напето на северу Косова

Оцени ову тему

Booba

Препоручена порука

• Одговори 670
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Има различлите врсте помоћи, ја говорим о конкретној помоћи,

опипљивој. да су хтели, урадили би то, али им није до нас, као уосталом,

и у цијелој историји.

kada govorimo o konkretnoj pomoci da li mislis na vojnu pomoc
Подели на овим сајтовима

и у цијелој историји.

Ovde se ne bih bas slozio...

Rec je o ogromnoj zemlji sa mnogo stanovnika koja je takodje na politickom udaru zapada... njihova pozicija je tim specificnija jer imaju i nuklearno oruzje, pa je vrlo klizavo da olako intervenisu negde dalje od svojih granica...

Oni tek vracaju rang velesile, koji je bio upropascen prethodnu deceniju i kusur podmetnutim politicarima...

Osim toga, najvece je pitanje - a zasto bi se sad mesali kad nasa vlast nece da se umesa iako je to daleko najlogicnije? Ako mi ne cuvamo zemlju, sto bi nam bilo ko drugi cuvao?

Zato sledeci put pamet u glavu kad nekog birate za preCednika...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

и у цијелој историји.

Нема друге..већ ако неће да усвоје Тадића

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

20:48 - Nemačka upozorila građane da bez nužde ne idu na Kosovo

Nemačko Ministarstvo inostranih poslova upozorilo je svoje garđane da, zbog najnovije situacije na severu Kosova, bez preke potrebe tamo ne putuju.

U upozorenju se precizira da se do daljnjeg ne koriste prelazi Jarinje i Brnjak.

Nemačko Ministarstvo savetuje svoje građane koji se ipak upute na Kosovo da se - uprkos u osnovi gostoljubivom odnosu naroda - u individualnim putovanjima oslone na pratnju poznavalaca situacije na terenu u oblastim a poput one severno od reke Ibar i nastanjene većinom Srbima. BLIC

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

и у цијелој историји.

el to intervju???

ne, mislim ,

na šampite, da svakom na barikadi pošalju po tepsiju šampita i rahatlokuma, da se nađe.

Подели на овим сајтовима

Само признам ИЦБМ за помоћ ..и ако будете гласали за мене...дајем Русима све за 10 интерконтиненталних балистичких ракета са нуклеарним бојевим главама...

girl_jumping

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Није проблем у другима, него је проблем у нама, да смо ми народ сложан и обожен,

нико нам ништа од непријатеља неби могао.

али ми смо несложни раслабљени и никакви, и зафркава нас ко год стигне.

ево, видите, колико је година прошло од пада крајине.

И то је сад већ заборављена прича, вас не боли, јер нисте од тамо, не боли, 95 посто популације са овог сајта, за вас је то испричана прича а ми, статистичка грешка, која се з+размилиа свуда по свијету.

али нисмо, ми смо живи сведоци издаје, када је брат брата издао, вођен ненародним режимом слободана милошевића.

оно што је рађено србима из крајине , затварајући границе, и шаљући на ксово, а пре свега, издаја цијелог територија, испод стола, то је љага коју сад плаћа народ на косову ни крив ни дужан.

историја се понавља, и шта мислите докле???

Подели на овим сајтовима

21.00 - На консултацијама шефова посланичких група са председницом Скупштине Славицом Ђукић Дејановић није постуигнут договор о коначном тексту декларације.

20.37 - Немачко Министарство иностраних послова упозорило своје гарђане да, због најновије ситуације на северу Косова, без преке потребе тамо не путују.

20.30 - Председница Скупштине Славица Ђукић Дејановић одредила паузу од 15 минута, како би се шефови посланичких група консултовали око услаглашавања текста декларације.

20.15 - За расправу се пријавило 43 посланика. Обраћање председника Бориса Тадића очекује се по завршетку расправе, а пре усвајања Декларације.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Само признам ИЦБМ за помоћ ..и ако будете гласали за мене...дајем Русима све за 10 интерконтиненталних балистичких ракета са нуклеарним бојевим главама...

girl_jumping

шта је то ицбм, ја сам ипак женско, мени то звучи ка застарјела компјутерска техника.

Подели на овим сајтовима

girl_jumping

шта је то ицбм, ја сам ипак женско, мени то звучи ка застарјела компјутерска техника.

800px-%D0%A2%D1%8F%D0%B3%D0%B0%D1%87_%D0%9C%D0%97%D0%9A%D0%A2-79221_%28%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81_%D0%A2%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8C-%D0%9C%29.jpg

klapklap klapklap

450px-Dnepr_rocket_lift-off_1.jpg

klapklap 319.gif

За Беч,Берлин,Лондон и Париз

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...