Juan Valdez Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 A би ли ти могао мало пажљивије да бираш примере, ако није проблем. 4chsmu1-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Bio je i ekonomski libertarijanac i pozivao se na bečku školu.. Zvonko, Ivane, Uroše i drugi, kada ćete vi da roknete 90 ljudi? Moжда једног дана ако постану поред тога и противници имиграције, националистички чистунци, напаљени "христови" војници и тако редом.... Sve je stvar definicije. Koliko puta nam je Zvone pisao protiv islamista? Hrišćanin, libertarijanac i anti-islamista, eto, već je blizu Breiviku... Ono što hoću da kažem jeste ako se Breivik sad instrumentalizuje za politiku i za politički obračun za neistomišljenicima. Drugo su oni idioti sa nacionalist-foruma... Uzmimo ovaj primer: neko optuži Ivicu da je silovao malu devojčicu. Naravno da nije, nego je kleveta. Ivica nam bude uhapšen i mora da se brani. U Americi ovo brzo ide. Međuvremenom, neki mentalac ubije desetoro ljudi u ime pravde za Ivicu. Šta bi Ivica trebao sad da uradi, da se odrekne svog prava i prizna krivicu, nešto što nije uradio? Mi ne smemo da dopustimo argument "u vaše ime je učinjeno". Ne, u naše ime nije učinjeno, niti pozivamo na zločin, niti idealizujemo zločin, niti branimo zločin! Što je neki ludak razumeo kako je razumeo, ne sme da bude povod da svi mi primimo njegovu krivicu na sebe. Ovo sad nema toliko veze sa ovim Breivikom, nego generalno ako se nađu ludaci koji će 'malo' u naše ime da "kill"aju. Sigurno, trebamo da razmislimo i o našoj odgovornosti i koliko smo mogli da sprečimo nepravdu ili zločin, da ne bude izgovoranja tipa: šta mi imamo sa njima, boli nas uvo.. Ali, mi nismo oni. Како ти се није омакло па тај примјер на себи описао. .mislise. А друго генерализација у овом случају није толико неоправдана јер сви манијаци који су чинили најгоре злочине били су десничарске оријентације. Од Хитлера, Стаљина, као највећих убица, до других риба попут овог Бревика, муслиманских терориста, баскијских сепаратиста, ИРЕ итд. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Evo iz knjige jos: An NS or racist/anti Jewish movement was completely out of the question, as they represented much of what I oppose. I came in contact with Serbian cultural conservatives through the internet. This initial contact would eventually result in my contact with several key individuals all over Europe and the forming of the group who would later establish the military order and tribunal, PCCTS, Knights Templar. I remember they did a complete screening and background check to ensure I was of the desired calibre. Two of them had reservations against inviting me due to my young age but the leader of the group insisted on my candidature. According to one of them, they were considering several hundred individuals throughout Europe for a training course. I met with them for the first time in London and later on two occasions in Balticum. I had the privilege of meeting one of the greatest living war heroes of Europe at the time, a Serbian crusader and war hero who had killed many Muslims in battle. Due to EU persecution for alleged crimes against Muslims he was living at one point in Liberia. I visited him in Monrovia once, just before the founding session in London, 2002. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Evo iz knjige jos: An NS or racist/anti Jewish movement was completely out of the question, as they represented much of what I oppose. I came in contact with Serbian cultural conservatives through the internet. This initial contact would eventually result in my contact with several key individuals all over Europe and the forming of the group who would later establish the military order and tribunal, PCCTS, Knights Templar. I remember they did a complete screening and background check to ensure I was of the desired calibre. Two of them had reservations against inviting me due to my young age but the leader of the group insisted on my candidature. According to one of them, they were considering several hundred individuals throughout Europe for a training course. I met with them for the first time in London and later on two occasions in Balticum. I had the privilege of meeting one of the greatest living war heroes of Europe at the time, a Serbian crusader and war hero who had killed many Muslims in battle. Due to EU persecution for alleged crimes against Muslims he was living at one point in Liberia. I visited him in Monrovia once, just before the founding session in London, 2002. Гдје има ова књига? Многи су линкови обрисани шитром интернета гдје су његова писања. А ко му је овај "херој" "српски крсташ" који је убио многе муслимане у бици? И још је био у Либерији? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Evo iz knjige jos: An NS or racist/anti Jewish movement was completely out of the question, as they represented much of what I oppose. I came in contact with Serbian cultural conservatives through the internet. This initial contact would eventually result in my contact with several key individuals all over Europe and the forming of the group who would later establish the military order and tribunal, PCCTS, Knights Templar. I remember they did a complete screening and background check to ensure I was of the desired calibre. Two of them had reservations against inviting me due to my young age but the leader of the group insisted on my candidature. According to one of them, they were considering several hundred individuals throughout Europe for a training course. I met with them for the first time in London and later on two occasions in Balticum. I had the privilege of meeting one of the greatest living war heroes of Europe at the time, a Serbian crusader and war hero who had killed many Muslims in battle. Due to EU persecution for alleged crimes against Muslims he was living at one point in Liberia. I visited him in Monrovia once, just before the founding session in London, 2002. Гдје има ова књига? Многи су линкови обрисани шитром интернета гдје су његова писања. А ко му је овај "херој" "српски крсташ" који је убио многе муслимане у бици? И још је био у Либерији? http://www.2shared.com/file/M-s-2fBD/2083-AEuropeanDeclarationofInd.html Jako je tesko reci ko je "srpski krstas" iz Liberije. jedno vreme u Liberiji je boravilo preko 100 "ansih" arkanovaca i slicnog otpada. Posle su se rasprsili po celoj africi uglavnom kao ratni placenici koji bi ucestvovali u egzekucijama i zapocinjanju sukoba. Cak sam poznavao i roditelje jednog nesretnika koji je bio u Liberiji, posle presao u Kongo, pa centralno Africku Republiku... Ops tek vidim da link vise nije valid. Ja sam knjigu skinuo odatle. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 vec neke novine na netu pisu kao da ih mrzi sto su srbe bombardovali--------gdje nece jos srbe uvrstati kad se nest desi negdje -medije su same seprtlje jel koriste priliku da se rijec srbi sjecanje nebi promjenilo od rata jos -zaboravilo slucajno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 [bZeebedee Veruj da je meni Semberac isto pao napamet. Nesretno dete koje budale poput Srdje Trifkovica i slicnih mogu inspirisati da uradi nesto cega se sam nikada ne bi setio. [ Berdjajev Ja se samo pitam da li na ovom forumu postoje moderatori. Svojevremeno kad sam bio u nemilosti administracije banovali su me i prijetili za sasvim bezazlene stvari (moram doduse priznati da su mi se u poslednje vrijeme skinuli sa vrata), a evo sad čitam da jedan čovjek tek tako naziva budalom drugog čovjeka i da na to niko ne reaguje...Ni meni se ne sviđa lik i djelo vladika Irineja Bačkog, Atanasija Jevtića, Amfilohija Radovića pa ih oslovljavam vladikama i nikad ih ne bih nazvao budalama, a pogotovo to ne bih napisao na forumu.][/b][/i] E pa u knjizi se spominje Srdja Trifkovic .mislise. Tacno sam znao da ce likovi poput njega inspirisati nekog ludaka: Serge Trifkovic It is indeed a very curious concept for a non-Muslim to accept a notion that God may change his mind about a topic. He may issue one injunction in AD 614; naravno i ne pomisljajte da ce se Serge postideti sto je odigrao ulogu salonskog fasiste. Inace u knjizi ga spominje i citira nekoliko puta. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Evo iz knjige jos: An NS or racist/anti Jewish movement was completely out of the question, as they represented much of what I oppose. I came in contact with Serbian cultural conservatives through the internet. This initial contact would eventually result in my contact with several key individuals all over Europe and the forming of the group who would later establish the military order and tribunal, PCCTS, Knights Templar. I remember they did a complete screening and background check to ensure I was of the desired calibre. Two of them had reservations against inviting me due to my young age but the leader of the group insisted on my candidature. According to one of them, they were considering several hundred individuals throughout Europe for a training course. I met with them for the first time in London and later on two occasions in Balticum. I had the privilege of meeting one of the greatest living war heroes of Europe at the time, a Serbian crusader and war hero who had killed many Muslims in battle. Due to EU persecution for alleged crimes against Muslims he was living at one point in Liberia. I visited him in Monrovia once, just before the founding session in London, 2002. Гдје има ова књига? Многи су линкови обрисани шитром интернета гдје су његова писања. А ко му је овај "херој" "српски крсташ" који је убио многе муслимане у бици? И још је био у Либерији? http://www.2shared.com/file/M-s-2fBD/2083-AEuropeanDeclarationofInd.html Jako je tesko reci ko je "srpski krstas" iz Liberije. jedno vreme u Liberiji je boravilo preko 100 "ansih" arkanovaca i slicnog otpada. Posle su se rasprsili po celoj africi uglavnom kao ratni placenici koji bi ucestvovali u egzekucijama i zapocinjanju sukoba. Cak sam poznavao i roditelje jednog nesretnika koji je bio u Liberiji, posle presao u Kongo, pa centralno Africku Republiku... Ops tek vidim da link vise nije valid. Ja sam knjigu skinuo odatle. Вјероватно неки паравојни плаћеник, попут арканових тигорва. Него, ајд шеруј ту књигу на 4shared.com, и именуј је неким тотално другачијим именом. Па да Срђа Трифковић и његове "мастер идеје". То је човек који је изјавио да је НАТО бомбардовао Србију зато што Београд мири тамјаном, и Косово је наш Јерусалим, и западу се не свиђа да ми имамо свој Јерусалим, и ето то је био разлог бомбардовања по мастер генију -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='.mislise.' /> Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Evo iz knjige jos: An NS or racist/anti Jewish movement was completely out of the question, as they represented much of what I oppose. I came in contact with Serbian cultural conservatives through the internet. This initial contact would eventually result in my contact with several key individuals all over Europe and the forming of the group who would later establish the military order and tribunal, PCCTS, Knights Templar. I remember they did a complete screening and background check to ensure I was of the desired calibre. Two of them had reservations against inviting me due to my young age but the leader of the group insisted on my candidature. According to one of them, they were considering several hundred individuals throughout Europe for a training course. I met with them for the first time in London and later on two occasions in Balticum. I had the privilege of meeting one of the greatest living war heroes of Europe at the time, a Serbian crusader and war hero who had killed many Muslims in battle. Due to EU persecution for alleged crimes against Muslims he was living at one point in Liberia. I visited him in Monrovia once, just before the founding session in London, 2002. Гдје има ова књига? Многи су линкови обрисани шитром интернета гдје су његова писања. А ко му је овај "херој" "српски крсташ" који је убио многе муслимане у бици? И још је био у Либерији? http://www.2shared.com/file/M-s-2fBD/2083-AEuropeanDeclarationofInd.html Jako je tesko reci ko je "srpski krstas" iz Liberije. jedno vreme u Liberiji je boravilo preko 100 "ansih" arkanovaca i slicnog otpada. Posle su se rasprsili po celoj africi uglavnom kao ratni placenici koji bi ucestvovali u egzekucijama i zapocinjanju sukoba. Cak sam poznavao i roditelje jednog nesretnika koji je bio u Liberiji, posle presao u Kongo, pa centralno Africku Republiku... Ops tek vidim da link vise nije valid. Ja sam knjigu skinuo odatle. Вјероватно неки паравојни плаћеник, попут арканових тигорва. Него, ајд шеруј ту књигу на 4shared.com, и именуј је неким тотално другачијим именом. Па да Срђа Трифковић и његове "мастер идеје". То је човек који је изјавио да је НАТО бомбардовао Србију зато што Београд мири тамјаном, и Косово је наш Јерусалим, и западу се не свиђа да ми имамо свој Јерусалим, и ето то је био разлог бомбардовања по мастер генију -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='.mislise.' /> Moram u Crkvu sada, ubedjen sam da ima jos 50 mesta gde se moze naci. Ako je ne nadjes javi pa cu postaviti posle. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Ne zaboravite jednu stvar - glavna razlika medju ljudima nije u tome koje stavove zastupaju nego da li su spremni da koriste nasilje prema drugima. Tu se ovaj zlikovac uopste ne razlikuje od komunista, nacistsa i islamskih terorista. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
berđajev bijeli Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Šta ako je pominjao Srđu Trifkovića u svojoj knjizi, je li to Trifkovića automatski čini fašistom. Nisam primjetio nijednu fašističku izjavu u nastupima g. Trifkovića. Jedini koji mu to pripisuju su razne bošnjačke lobi grupe po Americi, Milina grupacija u Crnoj Gori koja mu je čak tamo zabranila ulazak, žene u crnom i slične grupacije i evo neki modernistički nastrojeni pravoslavci na forumu pouke.org... Sasvim je logično da ga je Breivik s obzirom na sopstvene stavove pominjao jer je Trifkovićeva knjiga o radikalnom islamu već godinama bestseler na zapadu. Ako je nekome ukazivanje na opasnosti od radikalnog islama fašizam, onda neka to objasni porodicama iz Kravica ili porodicama žrtava iz moskovskog metroa. Skoro sam u jednom moskovskom listu čitao podugačak spisak lica za koje stoji upozorenje da se radi o teroristima. Uglavnom su to bila muslimanska imena, ali onda sam vidio i mnogo ruskih imena i organizacija bilo radikalnog slovenskog ili pravoslavnog karaktera. Terorizam u obrnutom smjeru tj. od strane desničarskih grupa domicilnog stanovništva sasvim je za očekivati i u budućnosti. Zar nije i sama Merkelova rekla da je multikulturalizam kao projekat propao...Nas su uništili zato što nismo htjeli da učestvujemo u projektu koji je bio osuđen na propast. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
berđajev bijeli Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 I još što se tiče Trifkovića...Bio sam na mnogo tribina na kojima su gosti bili g. Trifković i vladike Irinej, Atanasije i Amfilohije. Nisam primjetio nikakvo neslaganje među njima. Ako je Trifković salonski fašista, kako onda nazvati one koji sa njim drže tribine...Ili je Trifković već duže vremena out, samo ja nisam dobro obavješten. Trebali bi i takve stvari objavljivati u saopštenjima Sinoda tipa: Gospodin Trifković nije više dobar, ako je i bio to mu se omaklo i mi nemamo ništa sa tim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Kakva papazjanija je ovo ispala, jos ispade da je i nas podrzavao... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
berđajev bijeli Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Srbija je bila uvek multikulturno društvo. Nama ne treba da učestvujemo u tom nekom projektu, mi smo ga davno ostvarili. Ostvarili? Naravno, odnos Srba i Albanaca ponajbolje odslikava uspjeh srpskog multikulturalizma...Lako je biti multikulturan sa Rusinima, Slovacima, Mađarima, nego budi multikulturan sa Pakistancima, Afganistancima, Dagestancima, Alžircima kojih je puna Evropa koji se tamo šetaju zabrađeni i pljuju po toj istoj Evropi. Lično sam gledao vehabije u ful opremi kako se šetkaju Šenbrunom kao svoji na svome. Mislim da slobodniji nisu ni u Saudi Arabiji...Sve je to lijepo dok ti se ne dosele u komšiluk, pa se onda multipliciraju progresivno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Мислим да нема претерано много смисла дискутовати о томе којој идеологији су припадали било овај несрећни Норвежанин, било његови несрећни обожаватељи срБски нациЈоналисти. Једина идеологија коју сви они имају је мржња и искомплексираност, а иза какве параноје, ксенофобије, патриЈотизма и чега већ све не је крију је најмање битна ствар... Једина разлика између њих је та што је Норвежанин био довољно луд да је своје болесне фантазије остварио, док су ови са форума способни једино да хејтују по нету... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука