Jump to content

Prekrstiti se u gradskom prevozu?

Препоручена порука

^ Pa za netolerantnost i treba. Kada neko veruje u drugu veru ili u nesto drugo taj se izricito i na najstrasniji nacin osudjuje, vredja, omalozava, ma strasno nesto. Kada neko nesto ne zna, niko se ne seti da mu objasni tihim glasom, polako, argumentovano, na jednostavan nacin, nego se dreci na njega, vristi na njega sto ne zna, simuliraju se srcke, doticna osoba se hvata za levu stranu tela i obrce mi oci i pada u neki sok kojem sledi simulacija srcke. Zbog takvih ljudi ja imam srcanih problema, zbog takvih ljudi ja sam pocela da mrzim ljude, zbog takvih ljudi ja jedva cekam da spici nesto ovu planetu i da ona posle zadrzi samo biljke i zivotinje, inace, opet tesko njoj. A kada za neko za njihovu veru nesto kaze, jaoooj, naopako. Bolje da se spremi na lomacu! Ako neko postuje svacije misljenje, opet ce ici na lomacu, slede razni citati Boziji, razna tumacenja Biblije... fuj, fuj, fuj. Niko vise nije covek danas, normalan, dobar, sa strpljenjem, sa zeljom da lepo objasni, razjasni, da postuje svakoga, i svacije zelje, misli, radoznalost, misljenje..

Ja se prekrstim, ali kada znam da niko ne gleda. Doziveh razne neprijatnosti zbog toga kada bi to bilo javno. Nisam ja neki ne znam koliko veliki vernik. Idem povremeno u crkvu, krstena sam, kao mala sam zamisljala Boga, Isusa, i Boga sam zamisljala kao nekog dekicu, pa on silazi nocu pomocu merdevina i gleda nas decu da li smo bili dobri, pa nam da blagoslov, pa ja kao pricam sa njim, sedim mu u levu ruku, kao onaj zagrljaj. Ne znam sva pravila, sta je ispravno, sta su prava verovanja i obicaji, a sta neka kriva (mada i ono dobro se moze iskriviti.. zavisi kako reci koristimo, koje, na koji nacin).

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Одговори 80
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Poštovani članovi, pročitala sam Vaše komentare na ovu temu i moram da priznam da ima dosta interesantnih stavova o ovoj temi. Ja pripremam jedan umetnički projekat koji bi se bavio veoma sličnom stvari, pa ako bi neko želeo da učestvuje u mom projektu neka mi se javi u privatnu poruku da Vam dam neke detalje... Hvala

Подели на овим сајтовима

а због чега је важно шта неки непознати људи мисле у вези тога...?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...