НиколајСвесрпски Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 https://youtu.be/xB1E19CLgX0 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 емисији Од злата јабука 12.02.2016. говорили смо о карактеристичним песмама из Босне, севдалинкама и баладама. Покушаћемо да причу заокружимо још једном врстом, а то су поравне песме, претече севдалинки. О томе нам је говорио Драгомир Мајкић, један од најбољих извођача ове врсте песама на Радио Београду. Интервју забележен 2009. године. Eмисију приредила: Драгана Маринковић. (Oд злата јабука 12.02.2016/мп3 ) Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Емисија Од злата јабука, 29.01.2016. године доноси причу о севдалинкама.Севдалинка је љубавна песма, а под овим појмом се често мисли на традиционалне босанске песме, које су се преносиле искључиво усменим путем. Писци љубавних песама које су компоноване у духу севдаха су били познати књижевници, као што су Лаза Костић, Јован Илић, Јован Јовановић Змај, Јован Дучић, Бранко Радичевић, Алекса Шантић... Великом броју севдалинки се не зна аутор и сматрају се делом народне традиције. Уредница емисије: Драгана Маринковић. (Oд злата јабука 29.01.2016/мп3 ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Плутон је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Амира је своју величину показала тиме што је прошле године довела у питање одржавање концерта у Београду.. Разлог!? Пијетет према жртвама хеликоптерског удеса! Пијетет који стока врха ове државе није никада изразила... Плутон and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Е зато "не могу да нас разумеју" Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 севдах (арап. sawda, тур. sevda), латиницом: sevdahљубав, љубавна чежња и страст. Лидија Миленковић and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 14 minutes ago, Караконџула рече Kakva je to GLUMČINA bio... Kao da je na Bistriku odraso... A ne porad Save... A i Milošev otac,, Ma sve se "namestilo" "Nemanji"... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Ја сам к'о клинац /баш клинац, дијете/, мислио да је Алигрудић неки "с ове стране Дрине" глумац. Баш због овог филма и "Отац на службеном путу". А Паја к'о Паја, глумчина! Не би га џаба Орсон Велс хвалио! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 4 minutes ago, Караконџула рече Ја сам к'о клинац /баш клинац, дијете/, мислио да је Алигрудић неки "с ове стране Дрине" глумац. Баш због овог филма и "Отац на службеном путу". А Паја к'о Паја, глумчина! Не би га џаба Орсон Велс хвалио! A tek ova minijatura.. Master Klas!!! kako je Mira ovde lepa... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука