Grizzly Adams Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Шалим се мало бата Иво, опуштено... 0442_feel ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Шалим се мало бата Иво, опуштено... :cheesy2: Vala bas 0442_feel prstgore 0102_laugh http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 0442_feel prstgore Pocinje obracun kod OK korala. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 E, sad, ako je neko hriscanin nije bezgresan. I ti si hriscanin pa osudjujes, sto te i ne krivim, jer svi to cine. Zato je tu pokajanje :cheesy2: 0110_hahaha :cheesy2: 0110_hahaha Веруј ми, последња ствар за коју га осуђујем су греси на које ти мислиш. Штавише, потпуно верујем да је он у уобичајеном значењу речи далеко моралнији од многих, укључујући наравно и мене. У питању је нешто сасвим друго. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Иф ју сеј соу 0110_hahaha 0110_hahaha http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Књижевници и фарисеји... 0110_hahaha ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Suicide Booth Ух братац, људска подсвест је веома сложена. То је типичан пример фиксације.Препоручујем - ако се добро сећам наслова, давно сам читао - "Психопатологија свакодневног живота" С. Фројд. Какав бриљантан ум! Програмер, а истовремено и економиста, психијатар, биолог... Шта бисмо ми без њега! Значи прави полимата? Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Па ми овде имамо атеисту који је направио читав сајт са морбидним снимцима умирања и страдања... Причај ми онда о потискивању страха од смрти. Da se plasim smrti nikad ne bih napravio takav sajt 0102_laugh Када сам први пут погледао твој сајт прво што ми је пало на памет је да се јако плашиш смрти... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Какав бриљантан ум! Програмер, а истовремено и економиста, психијатар, биолог... Шта бисмо ми без њега! Значи прави полимата? Каже се татамата... 0102_laugh ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Па ми овде имамо атеисту који је направио читав сајт са морбидним снимцима умирања и страдања... Причај ми онда о потискивању страха од смрти. Da se plasim smrti nikad ne bih napravio takav sajt 0102_laugh Када сам први пут погледао твој сајт прво што ми је пало на памет је да се јако плашиш смрти... sta da ti kazem... greska 0110_hahaha пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Па ми овде имамо атеисту који је направио читав сајт са морбидним снимцима умирања и страдања... Причај ми онда о потискивању страха од смрти. Da se plasim smrti nikad ne bih napravio takav sajt 0102_laugh Када сам први пут погледао твој сајт прво што ми је пало на памет је да се јако плашиш смрти... sta da ti kazem... greska 0110_hahaha Јеси ли имао неку трауму везану за смрт коју покушаваш да потиснеш таквим активностима? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 @ Izgubljena Hristos je onaj ko ostane kad sve projekcije,strahovi,ego i iskrivljene slike nestanu a za to je potrebna praktična ili delatna želja i malo rizika posledice takve odluke su nesagledive... po svemir tačno je da smo rodjeni u hrišćanskom okruženju ali to ne znači da u isti koš treba da trpamo sve... tačno je i da bi (vrlo verovatno) bili muslimani da smo rodjeni u muslimanskoj sredini... ali o fikciji ne razmišljam-dosta mi je i ovo malo realnosti Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Па ми овде имамо атеисту који је направио читав сајт са морбидним снимцима умирања и страдања... Причај ми онда о потискивању страха од смрти. Da se plasim smrti nikad ne bih napravio takav sajt smej.gif ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Домаћине, да ли се плашиш смрти? plasim... ali je prihvatam... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 link=topic=15605.msg481538#msg481538 date=1310421627]@ Izgubljena Hristos je onaj ko ostane kad sve projekcije,strahovi,ego i iskrivljene slike nestanu a za to je potrebna praktična ili delatna želja i malo rizika posledice takve odluke su nesagledive... po svemir Дуг је то пут, не верујем да бих могла сама smej.gif. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука