Jump to content

Da li ce religija da izumre

Оцени ову тему

Препоручена порука

E, sad, ako je neko hriscanin nije bezgresan. I ti si hriscanin pa osudjujes, sto te i ne krivim, jer svi to cine. Zato je tu pokajanje  :cheesy2: 0110_hahaha :cheesy2: 0110_hahaha

Веруј ми, последња ствар за коју га осуђујем су греси на које ти мислиш. Штавише, потпуно верујем да је он у уобичајеном значењу речи далеко моралнији од многих, укључујући наравно и мене. У питању је нешто сасвим друго.

Подели на овим сајтовима

Suicide_Booth.JPG

Suicide Booth

Ух братац, људска подсвест је веома сложена. То је типичан пример фиксације.

Препоручујем - ако се добро сећам наслова, давно сам читао - "Психопатологија свакодневног живота" С. Фројд.

Какав бриљантан ум! Програмер, а истовремено и економиста, психијатар, биолог... Шта бисмо ми без њега!

Значи прави полимата?

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Па ми овде имамо атеисту који је направио читав сајт са морбидним снимцима умирања и страдања... Причај ми онда о потискивању страха од смрти.

Da se plasim smrti nikad ne bih napravio takav sajt 0102_laugh

Када сам први пут погледао твој сајт прво што ми је пало на памет је да се јако плашиш смрти...

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Какав бриљантан ум! Програмер, а истовремено и економиста, психијатар, биолог... Шта бисмо ми без њега!

Значи прави полимата?

Каже се татамата... 0102_laugh

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па ми овде имамо атеисту који је направио читав сајт са морбидним снимцима умирања и страдања... Причај ми онда о потискивању страха од смрти.

Када сам први пут погледао твој сајт прво што ми је пало на памет је да се јако плашиш смрти...

sta da ti kazem... greska 0110_hahaha

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

sta da ti kazem... greska 0110_hahaha

Јеси ли имао неку трауму везану за смрт коју покушаваш да потиснеш таквим активностима?

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

@ Izgubljena

Hristos je onaj ko ostane kad sve projekcije,strahovi,ego i iskrivljene slike nestanu a za to je potrebna praktična ili delatna želja i malo rizika

posledice takve odluke su nesagledive... po svemir

tačno je da smo rodjeni u hrišćanskom okruženju ali to ne znači da u isti koš treba da trpamo sve... tačno je i da bi (vrlo verovatno) bili muslimani da smo rodjeni u muslimanskoj sredini...

ali o fikciji ne razmišljam-dosta mi je i ovo malo realnosti

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Da se plasim smrti nikad ne bih napravio takav sajt smej.gif

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Домаћине, да ли се плашиш смрти?

plasim... ali je prihvatam...

Подели на овим сајтовима

link=topic=15605.msg481538#msg481538 date=1310421627]

@ Izgubljena

Hristos je onaj ko ostane kad sve projekcije,strahovi,ego i iskrivljene slike nestanu a za to je potrebna praktična ili delatna želja i malo rizika

posledice takve odluke su nesagledive... po svemir

Дуг је то пут, не верујем да бих могла сама  smej.gif.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...