Vladan :::. Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 Пре сат времена, Плаво Небо рече Када си урадио тест, шта си осетио, који су ти се мишићи највише напрезали, ангажовали? Ножни прсти и можда листови. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 43 минута, Vladan :::. рече Ножни прсти и можда листови. То хоћу да кажем. Овде је сво напрезање везано за мишиће тела који су најближи земљи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 2 часа, Плаво Небо рече Ух ала си овде контрадикторна са чињеницама из клипова. Kad ti kažeš Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 56 минута, Vladan :::. рече Ножни прсти и можда листови. Stani uza zid ali bočno (sa rukom spuštenom niz telo), tako da su ti rame, ruka i noga priljubljeni uza zid. Sad podigni drugu nogi i stoj na ovoj priljubljenoj uza zid. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 Пре сат времена, Vladan :::. рече Ножни прсти и можда листови. Какве год да је особа конституције, било да је мушко или женско, ако су они јаки сигурно ће то одрадити без проблема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 17 минута, Плаво Небо рече Какве год да је особа конституције, било да је мушко или женско, ако су они јаки сигурно ће то одрадити без проблема. Значи то додајем на списак захтева за жену свог живота Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 1 сат, Vladan :::. рече Значи то додајем на списак захтева за жену свог живота - Rekao mi je da ni ne pomišljam da se opirem jer je naoružan. Kada je položio ruku na pištolj, primetila sam da je premekan. Bio mi je jako blizu i pomislila sam da neće imati vremena da ga izvuče sve i da je pištolj pravi - ispričala je Brazilka za MMAJunkie.com. - Zadala sam mu dva udarca, a onda sam ga oborila nogom. Kada je pao, krenula sam da ga gušim. Potom sam sela na isto mesto na kom smo sedeli nekoliko trenutaka ranije i rekla mu: "Sad ćemo pričekati policiju". - Dobro sam. Mislim da je bio preplašen jer je pao jako brzo. Nakon toga više uopšte nije reagovao... Pitao me je da ga pustim, pravdao se da je samo želeo da zna koliko je sati. Video je da sam strašno ljuta pa je na kraju, verovatno preplašen da ne dobije još batina, samo rekao: U redu, zovi policiju... - ispričala je Poljana. Може, слободно, по могућству да је ММА борац Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 6 минута, Плаво Небо рече Може, слободно, по могућству да је ММА борац Јес' па да ми поломи кичму ако је питам да л' је купила хлеб... Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2019 пре 17 часа, Vladan :::. рече Јес' па да ми поломи кичму ако је питам да л' је купила хлеб... Их, немој сад да си на крај срца Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука