Jump to content

Najnovija zbivanja u anti sekularnoj Srbiji

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mogao bi da dođe onaj što je izbo onu devojku sa LGBT majicom da mu dodeli priznanje, orden šta je već ono što je skoro delio. Ili da mu da junicu, još bolje XD

Није лепо што вређаш Патријарха. Није лепо да вређаш било кога и да га прозиваш због тог немилог догађаја, осим самог починиоца и његових родитеља, обзиром да је малолетан.

Овај твој пост заслужује казну. Ја ти је нећу изрицати, да се неби триповао да имам нешто против тебе (често имаш такву манију гоњења). Остављам осталом делу администрације да оцене твој пост.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 426
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Жарко Обрадовић, чувени православац и надасве одговоран министар.

Ивице, волео бих да неко преброји ти шачицу мамлаза. И ти би се изненадио колико их је мало. Проблем је што су јако бучни, што су медијски праћени и нажалост што су, изгледа, подржавани од неких политичара.

Подели на овим сајтовима

Ивице, волео бих да неко преброји ти шачицу мамлаза. И ти би се изненадио колико их је мало. Проблем је што су јако бучни, што су медијски праћени и нажалост што су, изгледа, подржавани од неких политичара.

А ти неки политичари су нажалост подржани (изгледа) од неких владика. Вазда су били.

Подели на овим сајтовима

Nebitno da li je u pitanju volja 5% ljudi, 85% ljudi ili cak i 100% ljudi ako je protivustavno. A dokle god postoji bilo kakav oblik primoravanja prisustvovanju doceka ostace protivustavno.

Да, има приморавања само зато што то кажу ЛДП и АС. А кад се тражи доказ - нема их. Све остаје на "рекла-казала", на "јавио нам се велики број грађана". Мука ми је више од тих дневно-политичких подметачина.

Подели на овим сајтовима

Pa ko sad koga vredja? Kakav je ovo dupli standardi? Na sva usta trubis kako mi vredjamo vernike a ovde delis i sakom i kapom uvrede. Oh the sweet hipocracy of religion...

I treba da su bucni kad se krsi Ustav Republike Srbije, sto je i razlog zasto su i neki politicari reagovali kao i ukljucenje medija.

Подели на овим сајтовима

А ти неки политичари су нажалост подржани (изгледа) од неких владика. Вазда су били.

Ма, све си ми рекао. Толико си податак изнео, да сам остао без текста.

Подели на овим сајтовима

Pa ko sad koga vredja? Kakav je ovo dupli standardi? Na sva usta trubis kako mi vredjamo vernike a ovde delis i sakom i kapom uvrede. Oh the sweet hipocracy of religion...

I treba da su bucni kad se krsi Ustav Republike Srbije, sto je i razlog zasto su i neki politicari reagovali kao i ukljucenje medija.

Е, јбг. Ја сам под "шачицом мамлаза" подразумевао ове табаџије што премлаћују недужне људе.

Подели на овим сајтовима

Е, јбг. Ја сам под "шачицом мамлазима" подразумевао ове табаџије што премлаћују недужне људе.

My bad, ja sam shvatio da mislis na nas sto se bunimo oko situacije u Jagodini. Ipak, vredjanja je bilo, mozda ne u ovom postu ali u onom koji sam pominjao ranije u temi.

Подели на овим сајтовима

My bad, ja sam shvatio da mislis na nas sto se bunimo oko situacije u Jagodini. Ipak, vredjanja je bilo, mozda ne u ovom postu ali u onom koji sam pominjao ranije u temi.

У којим? Дај да се извиним.

Подели на овим сајтовима

Е, јбг. Ја сам под "шачицом мамлаза" подразумевао ове табаџије што премлаћују недужне људе.

Па, кад човек не прати лепо тему....

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

[/color][/size][/color]

Cek cisto da preciziramo nesto... tebi su ateisti "drugosrbijanci", jel tako?

Ови из АС, да. Исто као што су и ови из ЛДП. Јако су ми слични.

Подели на овим сајтовима

Није лепо што вређаш Патријарха. Није лепо да вређаш било кога и да га прозиваш због тог немилог догађаја, осим самог починиоца и његових родитеља, обзиром да је малолетан.

Овај твој пост заслужује казну. Ја ти је нећу изрицати, да се неби триповао да имам нешто против тебе (често имаш такву манију гоњења). Остављам осталом делу администрације да оцене твој пост.

Čoveče, Palma je delio neke nagrade grada Jagodine skoro a i delio je i junice tamo ljudima.

Šala je bila na njegov račun, zbog toga a i zbog toga što je delio nagrade onima koji su doveli do toga da ne dođe do Parade ponosa. ;)

Ne znam o kakvom vređanju patrijarha pričamo. o.O

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...