Гости Guest - . . .- Написано Јун 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 800*600 Прави летњи календар који ће украсити Ваш компјутер. Иначе, овај месец који је испред нас ће бити месец великих промена на порталу Поуке.орг, да не кажем новотарија 0212_rolleyes Радимо вредно већ дуго, дуго.. али сигуран сам да ће да се исплати, тј. да се бар за нас помолите некад.. остале димензије: 1024*768 http://i54.tinypic.com/sde74g.jpg 1600*900 http://i54.tinypic.com/doxc2u.jpg 1680*1050 http://i51.tinypic.com/21oa2yp.jpg Дакле, спремите се за вруће ЖРУ лето, пуно изненађења за вас! П.С. Хвала Данијела greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Као и увек ХВАЛА на овако лепом календару greengrin 0212_rolleyes ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 smej.gif klapklap ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 ово је данијелин најбољи календар до сад smej.gif klapklap :cheesy: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15348.msg473943#msg473943 date=1309380595] ово је данијелин најбољи календар до сад smej.gif klapklap :cheesy: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap klapklap To sam joj i ja rek`o... 4chsmu1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15348.msg473943#msg473943 date=1309380595] ово је данијелин најбољи календар до сад klapklap :cheesy: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap klapklap 4chsmu1 То увек кажемо... smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15348.msg473943#msg473943 date=1309380595] ово је данијелин најбољи календар до сад klapklap :cheesy: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap 4chsmu1 :) То увек кажемо... smej.gif што значи да је још бољи него претходни, а није мала ствар да се самопревазиђеш dada klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 .please. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Све почасти. Увесељавате народ својим идејама. Хвала вам на томе. Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 4chsmu1 greengrin "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 moram priznati čim sam vidio kalendar da me oduševio kako je urađen Danijela bravo! sve su bolji i bolji "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mzNEgcqWDG4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Баш је супер календар, лето, плажа... pravopop Мада како је почео овај месец чини ми се да неће бити ништа од плаже СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука