Jump to content

Видовдан – голгота и духовно чистилиште

Оцени ову тему

Препоручена порука

А да , наравно , заборавио сам да сам ја ултрадесничар и клерофашиста ...

немој да заборавимо твоју љбав прем Коштуници и митр. Амфилохију  greengrin

(у случају да неко не конта..то су уз Жељка  :cheesy:  главни клерофашисти по б 92 )

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Bez prosvetiteljstva i bakraca (sto znam da je vama staljinistima mrska stvar) NIKADA ne bi opstali ni

100 godina nakon Masade a kamoli 2000. I to jos ne opstali nego stekli tako mocan uticaj koji sada imaju

to se bato sa oruzjem i vojskom ni u lidulu ne moze kako se moze sa "bakracima".

Sada vec pocinje zavera i Jevrejski bankari. greengrin

A zasto danas za odbranu drzave Izrael ne koriste prosvetiteljstvo vec haubice?

Sve ima svoje mesto. Nas Vidovdan nam treba da se sacuvamo u zlim vremenima, a u dobrim vremenima nam trebaju haubice da se sacuvamo od zlih vremena. Isto vazi i za Jevreje.

Mi sada zivimo u zlim vremenima i treba nam Vidovdan i Kposovski Boj.

па у мађара је то мода...ако се сетимо ко је финансирао оног фирера и сл. екипу...

а око злих времена...ја сам пре за с 400 и ИЦБМ

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

@Hristoljub

Ovo sto si napisao je sve promasaj do promasaja...

Pre svega, reci iz Jevandjelja si ladno pocupao iz kontexta, samo da to napomenem...

Nego, de mi kazi, kad vec mudrujes, kako onda Bog pokaza svetima tolike i tolike vojnike i viteze kroz istoriju? Da nije neka zabuna u pitanju?

Vidovdan - ni golgota, ni duhovno čistilište!!

Na žalost, velika obmana "knezova zemaljskih i "lažnih proroka" (na obe strane!) i uzaludna i štetna žrtva, jer trpeti zlo (nepravdu) je prva lekcija hrišćana data nam od samoga Gospoda Hrista još u besedi na Gori.

Drugim recima, sv. knez i sva njegova mucenicka vojska su bili budale, Boze prosti, pa nisu znali sta rade, nego je trebalo 6 vekova da prodje da ih mi sad naucimo?

Sacuvaj Boze i sakloni...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Bez prosvetiteljstva i bakraca (sto znam da je vama staljinistima mrska stvar) NIKADA ne bi opstali ni

100 godina nakon Masade a kamoli 2000. I to jos ne opstali nego stekli tako mocan uticaj koji sada imaju

to se bato sa oruzjem i vojskom ni u lidulu ne moze kako se moze sa "bakracima".

Sve ima svoje mesto. Nas Vidovdan nam treba da se sacuvamo u zlim vremenima, a u dobrim vremenima nam trebaju haubice da se sacuvamo od zlih vremena. Isto vazi i za Jevreje.

па у мађара је то мода...ако се сетимо ко је финансирао оног фирера и сл. екипу...

а око злих времена...ја сам пре за с 400 и ИЦБМ

Ja sam madjar koliko si ti samuraj. Ali ako ima ovde nekih madjara koji se spremaju na tavko sto dobro

je da ih raskrinkas.

Подели на овим сајтовима

To sto su tebi u glavi samo zaveroloski "uticaji" to je problem tvog paranoicnog pogleda na svet

a ne nesto po cemu svi treba da se ravnamo.

Lobi, uticaj, interes je realnsot ovoga sveta i nema veze sa zaveroloskim glupostima.

Подели на овим сајтовима

Молим вас да не улазимо у то ко је маџар а тко није , заиста нема смисла на овом форуму тако нешто ( приде ја то као клерофашиста не дозвољавам ни на видовдану)

Подели на овим сајтовима

Ja sam madjar koliko si ti samuraj. Ali ako ima ovde nekih madjara koji se spremaju na tavko sto dobro

je da ih raskrinkas.

Па ти си рекао..да си мађар..

..онда се одлучи...

из авиона се види да ниси Србин...а пун си философске мисли за Србе..па ме интересује...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Молим вас да не улазимо у то ко је маџар а тко није , заиста нема смисла на овом форуму тако нешто ( приде ја то као клерофашиста не дозвољавам ни на видовдану)

па у чему је проблем да знам шта је човек...

како се то дозвољава да се каче епитети људима да су фашисти..а није дозвољено да се каже некоме ко није Србин да није Србин...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

To sto su tebi u glavi samo zaveroloski "uticaji" to je problem tvog paranoicnog pogleda na svet

a ne nesto po cemu svi treba da se ravnamo.

Lobi, uticaj, interes je realnsot ovoga sveta i nema veze sa zaveroloskim glupostima.

Teorija interesa a ne zavere. A ne znam i zasto bi se zaverenici zaveravali ako ne zbog nekog interesa.

Ali OK. ovo je drugi problem. (moja primedba za bankare je bila zezanje)

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Па теби јесу ок,кад  су те лајковали,а шта им фали,вероватно много тога,ја сам само рекао да једном мађару,атеисти и нво попу,стало до српске историје,колико до лањског снега.Још кад  неко успут од тога прави спрдњу,њихово задовољство је потпуно...

Чак ни то није проблем,имају право бити анационални,космполите,либеларни,секуларни и шта год,али мени је више мука од пљувања по свему што има српско обележје, и по дифолту се то без пардона,карактерише као нешто љигаво,грешно,антихришћански,болесно,десничарски,фашистички и сл...

Стварно је то невероватна ствар,да свака аномалија и злоупотреба,у овом случају патриотизма и родољубља,има своју другу страну,и по свом идиотизму,ускогрудошћу и ригидношћу,су скроз идентичне...

Можда је у проблем у томе што готово сваки српски патриота ретко остане на српским обележјима и врло брзо пређе на терене испитивања ко је Мађар, ко атеиста и слично...

Свиђало се то теби или не, и Мађари и атеисти су држављани републике Србије и немају на њу ништа мање праву него ти. Ако ти се не свиђа, можеш да се иселиш и постанеш, рецимо, гастарбајтер.

Подели на овим сајтовима

Чак ни то није проблем,имају право бити анационални,космполите,либеларни,секуларни и шта год,али мени је више мука од пљувања по свему што има српско обележје, и по дифолту се то без пардона,карактерише као нешто љигаво,грешно,антихришћански,болесно,десничарски,фашистички и сл...

Стварно је то невероватна ствар,да свака аномалија и злоупотреба,у овом случају патриотизма и родољубља,има своју другу страну,и по свом идиотизму,ускогрудошћу и ригидношћу,су скроз идентичне...

Ако сам добро разумео - то што сам рекао да не треба мешати историјску стварност Косовске битке са Косовским митом је, по теби, пљување по свему што има српско обележје, и значи да ја сматрам да је самим тим Косовски мит нешто љигаво,грешно,антихришћански,болесно,десничарски,фашистички и сл?

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

ја стварно вас американизоване не контам...

ај овако мало...по ЕУ фазону..да вам је лакше разумети...

да одем ја сада у Загреб на неко њихов хрватско младежки скуп....или форум...и кренем философирати како бо хрватска требала ово..оно и сл...

ај нек није демократична хрватска...ај нпр..да одем у Мађарску и сретнем оне ликове из 64 жупаније које дачић гаји као гљивично обољење...

како би се провео...

какви уфури и преподобни џибери...ужас..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

je da ih raskrinkas.

Па ти си рекао..да си мађар..

..онда се одлучи...

из авиона се види да ниси Србин...а пун си философске мисли за Србе..па ме интересује...

Pa ako me pitas MENE sta sam ja cu ti reci da sam Covek i ti ces ponovo da me pitas "da brate ali

STA SI" misleci da ti kazem ko su mi bili preci da bi mogao da me idenfifikujes sa nekim od memova

koje ti zoves narodi.

E onda takvim kao ti, da ne bi duzio rasrpavu, olaksam i kazem da mi je otac Madjar (koji se takodje ne izjasnjava tako) a majka Italijanka pa ti saberi oduzmi i skontaj sta sam po toj vasoj aritmetici za skaliranje

ljudi.

A sto se moje "filozofije" tice ona je za ljude a ne za Srbe ili Japance.

Подели на овим сајтовима

ја стварно вас америјабизоване не контам...

ај овако мале ЕУ фазон..да вам је лакше разумети...

да одем ја сада у Загреб на неко њихов хрватско младешки скуп....или форум...и кренем философирати како бо хрватска требала ово..оно и сл...

ај нек није демократична хрватска...ај нпр..да одем у Мађарску и сретнем оне ликове из 64 жупаније које дачић гаји као гљивично обољење...

како би се провео...

какви уфури и преподобни џибери...ужас..

Da samo sto ti ne zivis u Madjarskoj nisi njihov poreski obveznik, ne glasas tamo, ne ulazes nista ni intelekt

ni fizicku snagu u tu drzavu i normalno je da neces da se pitas kako bi tamo trebalo biti. Idi preseli se tamo

pa ces istog casa i tek kako imati prava da kazes kako bi bilo dobro da bude. Naravno ocekuje se nesto pametno po mogucnosti.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...