Evgenik Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Uopste nije prezren. Garantujem ti da bi Dodik pobedio na izborima u Srbiji, cak i ispred Tome. O ispraznom manekenu da i ne pricam... Pa ja bih prvi glasao za jednog Dodika u Srbiji... Баш тако бато, спиновање јавности у Србији (према ЈЕДИНОЈ пријатељској земљи - РС) упрао се дешава од стране београдских и западних медија, иначе ово што кажеш бато рекло ми је досад милион људи. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Aло, бре, србијанске Србенде! Па зар са нашим БОсанцима и Херцеговцима да се и око чега препуцавамо?!!?!?! Срамота!! Велики моравски, драгачевски и шумадијски поздрав свим форумским Српскашима! Када дође до дилеме уједињење или не, лако ћемо. До тог тренутка битно је сачувати то што смо стекли преко Дрине. Нажалост, требало је тога да буде више. Хвала Богу, добро је и ово. Што каже рахметли Алија: имамо онолико колико можемо просперитетно контролирати. :group111: Само, штета је за Сарајево што нисмо избоксовали да буде дистрикт (како је нуђено у свим ранијим плановима, па и оним најнеповољнијим по нас), већ је онај пожаревачки бизговчина хтео да испадне галантан... girl_jumping girl_jumping Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Aло, бре, србијанске Србенде! Па зар са нашим БОсанцима и Херцеговцима да се и око чега препуцавамо?!!?!?! Срамота!! Велики моравски, драгачевски и шумадијски поздрав свим форумским Српскашима! Када дође до дилеме уједињење или не, лако ћемо. Кажи им брате girl_jumping girl_jumping БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Uopste nije prezren. Garantujem ti da bi Dodik pobedio na izborima u Srbiji, cak i ispred Tome. O ispraznom manekenu da i ne pricam... Pa ja bih prvi glasao za jednog Dodika u Srbiji... Баш тако бато, спиновање јавности у Србији (према ЈЕДИНОЈ пријатељској земљи - РС) упрао се дешава од стране београдских и западних медија, иначе ово што кажеш бато рекло ми је досад милион људи. Ма, багра, бато мој! Али, веруј ми, та спиновања, то су пуцњи у празно. Овај олош на власти није свестан колико је народ огорчен на њих због зилион глупости које праве, како у погледу административног вођења државе, тако у погледу економије, националних интереса у Србији, РС и ЦГ... Мени је јако жао што се Коштуница погубио у косовској кризи 2008. године, није довољно паметно одиграо, па су га, бојим се, неповратно очистили са политичке сцене... Ја волим Републику Српску! ТО је моја земља колико је и Србија! Кад год сам био у Бањалуци, осећао сам се као у свом родном Чачку. Мој народ, моји људи, моја браћа! Скидам им капу за сва искушења која су истрпели. Они знају да цене своју Српску, јер знају колико Србина много кошта слобода у сопственој земљи. Код вас не пију воду разне НАташе, Соње, Чеде и остале беде. Код вас не пролазе Блицеви, Данаси, Б92, Времена и остали деконтаминатори... Поштовање и велика љубав за нашу прекодринску браћу! Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Ја волим Републику Српску! ТО је моја земља колико је и Србија! Кад год сам био у Бањалуци, осећао сам се као у свом родном Чачку. Мој народ, моји људи, моја браћа! Скидам им капу за сва искушења која су истрпели. Они знају да цене своју Српску, јер знају колико Србина много кошта слобода у сопственој земљи. Код вас не пију воду разне НАташе, Соње, Чеде и остале беде. Код вас не пролазе Блицеви, Данаси, Б92, Времена и остали деконтаминатори... Поштовање и велика љубав за нашу прекодринску браћу! Ништа ја ту не бих додавао. Иван girl_jumping Па види се да си Моравац, мој лепи брате. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 konju jedan Јел може уредништво да реагује на ово спамовање и будалаштине? Неки комшија Хрват из Беча је изгледа Драгом хаковао налог и сад пише под његовим именом. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Ма, багра, бато мој! Али, веруј ми, та спиновања, то су пуцњи у празно. Овај олош на власти није свестан колико је народ огорчен на њих због зилион глупости које праве, како у погледу административног вођења државе, тако у погледу економије, националних интереса у Србији, РС и ЦГ... Мени је јако жао што се Коштуница погубио у косовској кризи 2008. године, није довољно паметно одиграо, па су га, бојим се, неповратно очистили са политичке сцене... Ја волим Републику Српску! ТО је моја земља колико је и Србија! Кад год сам био у Бањалуци, осећао сам се као у свом родном Чачку. Мој народ, моји људи, моја браћа! Скидам им капу за сва искушења која су истрпели. Они знају да цене своју Српску, јер знају колико Србина много кошта слобода у сопственој земљи. Код вас не пију воду разне НАташе, Соње, Чеде и остале беде. Код вас не пролазе Блицеви, Данаси, Б92, Времена и остали деконтаминатори... Поштовање и велика љубав за нашу прекодринску браћу! girl_jumping girl_jumping Сад би те загрлио и изљубио! Благодарим Богу да постоје људи као ти бато мој! Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 konju jedan Јел може уредништво да реагује на ово спамовање и будалаштине? Неки комшија Хрват из Беча је изгледа Драгом хаковао налог и сад пише под његовим именом. :group111: girl_jumping girl_jumping БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Ма, багра, бато мој! Али, веруј ми, та спиновања, то су пуцњи у празно. Овај олош на власти није свестан колико је народ огорчен на њих због зилион глупости које праве, како у погледу административног вођења државе, тако у погледу економије, националних интереса у Србији, РС и ЦГ... ..... Поштовање и велика љубав за нашу прекодринску браћу! :229229229: Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 RS nije prijateljska zemlja Srbiji, RS kao uopšte i cela Bosna jeste Srbija, konju jedan (unapred se izvinjavam administraciji za ružnu reč!).. Ovome izgleda da moram da skočnem u usta, blesav je kao naše Kandićeve & co. Ја сам углавном реал-националиста. Можда јесте цела БиХ некада била Србија (мада у садашњим границама то није никада био случај), али сада је од БиХ српско само оно што носи име Српска. Ја српским не осећам Томиславграде, Љубушке, Чапљине и остала србомрзачка легла Западне Херцеговине. Српским не осећам ни Кладушу, Цазин, Бужим. Нажалост, српским не осећам ни данашње Сарајево, МОстар, ТУзлу, Зеницу, Травник, Доњи Вакуф. Жао ми је што је за длаку недостајало да Сански Мост буде у Српској (пао је последњи дан рата. иначе мој венчани кум је из Санског Моста, а ја сам венчани кум човеку из Доњег Вакуфа) и Кључ. Жао ми је што је пала Крупа на Уни, иако се држала цео рат, бивала чак и опкољавана од стране Дудаковићевих. Криво ми је што су два месеца по окончању рата, Срби морали напустити Илиџу, Вогошћу, Илијаш, Хаџиће, Грбавицу и остала сарајевска насеља. Одбрањене током рата, изгубљене у миру зарад флаше вискија. Драго ми је што су Гламоч, Грахово и Дрвар (и готово ПЕтровац) поново српски, нажалост ван Српске. Жао ми Озрена и Возуће. Три године готово потпуно опкољени су се држали. Српско острво усред Бошњака. Браво за Добојчане, није им нимало било лако. Браво за НОви Град што је у септембру 1995 опалио Хрватима скоро двеста врућих шамара у "Уни 1995". Криво ми што не узесмо Грачаницу и што не проширисмо коридор, мада добро смо га и пробили и држали током рата. Жао ми Купреса (одатле ми једна колегиница с бившег посла). Ослободисмо га '92, паде '94 као прва најава пада Книна... Мостар смо преглупо испустили. Олако дозволили Хрватима да у Равном направе Дубровнику залеђе. Безвезе што са градом св.Горазда не учинисмо Дрину најдужом српском реком Драго ми је што је 95% Посавине наше! Све у свему, у каквим условима се рађала, добро се Српска и родила и преживела! Дејтонска мапа је у поређењу са ранијим плановима (Кутиљеров, Венс-Овенов, Овен-Столтенбергов, план КОнтакт групе), још и најбоља, јер је територија Српске по њој најкомпактнија и најквалитетнија (једино што испустисмо готово цело Сарајево). A Dodika inače i Hrvati u Austriji slave kao najvećeg državnika u istoriji Jugo-sfere, verovali ili ne... Славе га зато што би волели да им један такав буде на челу неког од њихових хадезеова. Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 За вријеме рата Србима из Босне су управљали Караџић из Црне Горе и Милошевић из Србије Послије Милошевића, Србијом су управљали Зоран Ђинђић и Борис Тадић из Босне. Ту нешто дефинитивно није уреду. smej.gif Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Мени је жао Оџака, који изгубисмо после Дејтона. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 ma srbi u Bosni su dobilio 49% ; realno vise nije bilo ni izvodljivo. Mi smo pravi poraz doziveli u Hrvatskoj a komunjare Seselj i Milosevic su ucinile sve da nas uniste tamo; pocevsi od ucena da se odbaci plan Z4 ili kako se vec bese zvao Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Evo nadjoh sta su Krajisnici odbili pod pritiskom Seselja i Milosevica; kako vam sada izgleda ovo sa srbima u Kninu: Total monetary independence, which would have included fiscal policy and a separate currency pegged to the Kuna. Krajina would have been a free trade area with no tariffs; this was meant to encourage economic growth in Krajina. Elements of statehood including a coat of arms, flag, anthem, and police. Eastern Slavonia, Western Srijem, and Baranja would not have been included as part of the autonomous Krajina but would have undergone a separate reintegration process and would have had the presence of international troops for a period of five years. It was intended that this region would not be given a special status. Croatia would have regained control of the region after 5 years, in which an agreement with Croatian authorities would have been reached and the region would have been demilitarized (with the exception of a 5 kilometer zone along the international border and the Danube). The 11 municipalities that had Serbian majorities in the 1981 census would have been given a special status and been called “Serbian Krajina”. Pursuant to constitutional law, these municipalities formed the districts of Krajina and Glina. The constitution and laws of the Republic of Croatia would have been valid on the territory of Krajina, but they would have to have been approved and implemented by the local authorities. Krajina would have had an election of the president of Krajina. Krajina would have been demilitarized and the Croatian army could enter it only if called by the president of Krajina. No official in Krajina would have been responsible to any authority in Croatia. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука