Jump to content

"Манастир" за скидање црне магије

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цитат

Каква је то сада теорија? Ваљда те штити вера у Бога, а не невера у моћ магије.

хм, а шта ћемо са маловерјем, није ли то управо исказ сујеверја да магија постоји?

идоли и ђаво немају никакву власт над нама, само она коју им дајемо, савест нам се гади.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 98
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Цитат

Ima i jedan vladika iz novije istorije koji je počinio samoubistvo.

Taчно. Звао се Доситеј Јовић, био је владика бококоторски, од 1908. до 1910. када је "пореметивши умом одузео себи живот".

Нећете много података пронаћи у књигама, али ево шта се десило. Ово сам сазнала у разговору са једним свештеником , ипак је то нешто што се ( хвала Богу) не дешава сваког дана а и вјероватно постоји неки документ о томе који је тај свештеник прочитао. Ово говорим због вјеродостојности овога што ћу написати, ја вјерујем да се то овако догодило али немам никакав извор на основу којег бих то могла да потврдим.

Дакле, прије него је изабран за епископа у Боки, дуго је био игуман манастира Крке и предсједник Задарске конзисторије, неких 25 година. Као предсједник управљао је фондовима у Далмацији. Намјесник за Далмацију, Нардели, молио га је да му позајми новац и то неку велику суму што му је овај и учинио али му новац никада није био враћен.

Када је изабран за епископа одуговлачио је да прими дужност не би ли се снашао да врати дугове. Ипак је дошао у Котор, међутим све се сазнало и требало је да дође државна комисија да би се утврдило стање.  Успио је да посуди новац од једног Србина из ХНовог и по њега су отишли један свештеник са још једним човјеком. Стигли су у Котор рано ујутру бродом и мисливши да владика спава одлучили су да мало сачекају па да му однесу касније. Наводно су сјели да попију кафу. Владика је био будан, чуо је када је брод упловио у луку (брод је увијек трубио три пута кад уплови) и чекао их је да се појаве са новцем. Како они нису долазили помислио је да неће ни доћи, да неће моћи да врати новац. Није могао да поднесе срамоту јер би испало као да је он украо новац, и извршио је самоубиство.

Многи су га због тога осуђивали, али је било и оних који су сматрали да је само хтио да сачува своју част. Трагично у сваком случају.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Ima i jedan vladika iz novije istorije koji je počinio samoubistvo.

Taчно. Звао се Доситеј Јовић, био је владика бококоторски, од 1908. до 1910. када је "пореметивши умом одузео себи живот".

Нећете много података пронаћи у књигама, али ево шта се десило. Ово сам сазнала у разговору са једним свештеником , ипак је то нешто што се ( хвала Богу) не дешава сваког дана а и вјероватно постоји неки документ о томе који је тај свештеник прочитао. Ово говорим због вјеродостојности овога што ћу написати, ја вјерујем да се то овако догодило али немам никакав извор на основу којег бих то могла да потврдим.

Дакле, прије него је изабран за епископа у Боки, дуго је био игуман манастира Крке и предсједник Задарске конзисторије, неких 25 година. Као предсједник управљао је фондовима у Далмацији. Намјесник за Далмацију, Нардели, молио га је да му позајми новац и то неку велику суму што му је овај и учинио али му новац никада није био враћен.

Када је изабран за епископа одуговлачио је да прими дужност не би ли се снашао да врати дугове. Ипак је дошао у Котор, међутим све се сазнало и требало је да дође државна комисија да би се утврдило стање.  Успио је да посуди новац од једног Србина из ХНовог и по њега су отишли један свештеник са још једним човјеком. Стигли су у Котор рано ујутру бродом и мисливши да владика спава одлучили су да мало сачекају па да му однесу касније. Наводно су сјели да попију кафу. Владика је био будан, чуо је када је брод упловио у луку (брод је увијек трубио три пута кад уплови) и чекао их је да се појаве са новцем. Како они нису долазили помислио је да неће ни доћи, да неће моћи да врати новац. Није могао да поднесе срамоту јер би испало као да је он украо новац, и извршио је самоубиство.

Многи су га због тога осуђивали, али је било и оних који су сматрали да је само хтио да сачува своју част. Трагично у сваком случају.

Знао сам за то, али нисам знао да је због пара.

Има писмо - псланица, владике Николаја о самоубијству свештеника. Јер се у предратној краљевини СХС (ух те заједнице југословенске) пар попова убило.

Што се дуга тиче - Птријарх Варнава је иза себе оставио право катастрофу од економије.

Ја стварно не могу да вјерујем да Господ неће опростити неким добрим људима који су се убили а нису издржали терет живота. Али није наше ни да знамо....мада је тав Цркве ту јасан...и мени опет непојмљив. Можда сам сентименталан (иако не звучим тако) али то ми је трагедија над трагедијама...самоубице.

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Да ли постоји у Србији неки манастир где се може упутити особа да затражи помоћ ,која дубоко верује да је под утицајем црне магије,да јој се прочита нека молитва и томе слично?Ако има,да ли можете да оставите контакт телефон,јер се ради о старијој особи која не поседује рачунар и интернет и једино може телефоном да се обрати

kako ti uvek imas neka cudna desavanja oko sebe ?  4chsmu1.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' />

Kad bi ti samo znala koliko je moj zivot pun misterije,ne bi verovala...ovo ovde sto iznosim je sao kap u okeanu greengrin

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Цитат

Да ли постоји у Србији неки манастир где се може упутити особа да затражи помоћ ,која дубоко верује да је под утицајем црне магије,да јој се прочита нека молитва и томе слично?Ако има,да ли можете да оставите контакт телефон,јер се ради о старијој особи која не поседује рачунар и интернет и једино може телефоном да се обрати

Najdobronamerniji savet za sve one koji misle da su pod uticajem crne magije je da procitaju ovu knjigu.

http://www.baneprevoz.com/e-knjige/Voja-Antonic-Da-li-postoje-stvari-koje-ne-postoje_3722/

Efikasnije skida vradzbinu od bilo cega.

nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja!

Подели на овим сајтовима

• 5 years later...

Ne mogu da verujem da je čovek tražio preporuku, a umesto preporuke se stiglo ko se obesio od kaluđera i kaluđerica.

Ja sam za sebe ranije mislila da sam pod uticajem magije, jer mi je sve u životu mnogo teško išlo i u paraleli smo pronalazili mnogo dokaza da neko nekome nešto radi. Uglavnom stvari su krenule na bolje posle nekoliko godina mog ličnog truda. Ne znam da li su nečije molitve pomogle, jer smo pomoć tražili od njih malo i uglavnom nisam osećala neki primetni boljitak od molitva raznih sveštenika. 

Moja sveukupno slika je da nam je sveštenstvo i monaštvo duhovno slabo na poljima da mogu nekom da pomognu. i mislim da nema velikih molitvenika, od onih koje sam ja imala prilike da upoznam

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

Манастир Привина глава је савршена организација за отимање пара од наивних!Уверих се на лицу места!Заинтересовани, позовите Патријаршију или Карловачку епархију, сазнаћете да су се " осамосталили " у својој хајдучији!

Подели на овим сајтовима

Ako imate magiju i zelite da skinete magiju stavite majonez i kecap na glavu, namazite pavlaku kao penu za brijanje i obrijte se onda stavite kofu na glavu, udarajte u kofu i vicite magijo skidaj se X3 ..radi provereno!!! 100% TACNO lol :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...