Jump to content

"Манастир" за скидање црне магије

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ли постоји у Србији неки манастир где се може упутити особа да затражи помоћ ,која дубоко верује да је под утицајем црне магије,да јој се прочита нека молитва и томе слично?Ако има,да ли можете да оставите контакт телефон,јер се ради о старијој особи која не поседује рачунар и интернет и једино може телефоном да се обрати

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 98
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

а шта фали парохијској цркви?  ne_shvata

Наравно,али понекад има људи са великим искуством,много лакше то изнесу и брже се дође до решења,и то мислим на заиста тешке случајеве.

Ми сад имамо једну ситуацију.Жена психички болесна и свашта друго али нашла је уточиште код Иконе Мајке Божије,долази скоро сваки дан,моли се,дође и на Литургију,ту се већ види да се може изаћи на крај,односно,да је дошла баш где треба да дође али има случајева...ух,страшних...

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

браћо само вас два клика дијеле да "уконите црну магију" један клик је механички и то да кликнете на  Медин потпис. а други је клик је у глави и да схватите да ономе коме  Христос тече венама ту ћавола нема. испари он већ самим уласком у Храм, ако не тада онда са почетком Свете Литургије  са "Благословно Царство" а ко је баш толико опасан што многи ђаволи за себе мисле  изгинуће онда вашим приласком  Светом Путиру а са изговореним вашим именом, ту "смећар" примјети да му је дошао крај па "изађе" из тјела и душе онда га нормално дочека неки наш Анђелак тресне га по тинтари и нема више да прилази... ал следећу недјељу обавезно поновити поступак ради предострожности....  :) 4chsmu1 а да и нафора помаже ко иде на Литургију.... :291291291:

slava3 ne_shvata

Подели на овим сајтовима

браћо само вас два клика дијеле да "уконите црну магију" један клик је механички и то да кликнете на  Медин потпис. а други је клик је у глави и да схватите да ономе коме  Христос тече венама ту ћавола нема. испари он већ самим уласком у Храм, ако не тада онда са почетком Свете Литургије  са "Благословно Царство" а ко је баш толико опасан што многи ђаволи за себе мисле  изгинуће онда вашим приласком  Светом Путиру а са изговореним вашим именом, ту "смећар" примјети да му је дошао крај па "изађе" из тјела и душе онда га нормално дочека неки наш Анђелак тресне га по тинтари и нема више да прилази... ал следећу недјељу обавезно поновити поступак ради предострожности....  4chsmu1 4chsmu1 а да и нафора помаже ко иде на Литургију.... prstgore

slava3 4chsmu1

:) slava3 ne_shvata :291291291:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Код оца Јована у Црну Реку

Прича се да је свет човек. Кажу да мироточе иконе када се он моли.

Не знам сада, можда људи претерују.

А неки кажу и да је јуродив, као једе чоколаде, гледа филмове.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Не, ал стварно, нешто сам размишљао да посетим Црну Реку, али ако је то тако, па још ако је и прозорљив, треба пред свима да ме избламира, типа - Ево га овај слинавко што гледа жене, што мрси у посту итд.!

Тако да сам одустао.

Подели на овим сајтовима

Код оца Јована у Црну Реку

Прича се да је свет човек. Кажу да мироточе иконе када се он моли.

Не знам сада, можда људи претерују.

А неки кажу и да је јуродив, као једе чоколаде, гледа филмове.

Отац Јован није јуродив,само је веома смирен човек и није му важно шта ће други рећи о њему.Иначе,једе чоколаде algabacaju

Није прозорљив али је молитвен човек и веома се труди.Знамо се годинама и лични смо пријатељи са њим.Он је као мајка,сваког прима све трпи и претрпи али је веома искусан када су у питању људи са психичким проблемима,ђавоимани или кад имају искушење да су под црном магијом.

Слободно Ратко иди :group111:

Подели на овим сајтовима

Ма опуштено брате. Оца Јована знам од '98. Диван човек. Трудољубив. Воли молитву, највише акатисте. У рашкопризренској га братија зове Јоца акатист. Са њим можеш да причаш без устезања и неће ти 100% рећи да си слинавко итд.

Подели на овим сајтовима

Ма опуштено брате. Оца Јована знам од '98. Диван човек. Трудољубив. Воли молитву, највише акатисте. У рашкопризренској га братија зове Јоца акатист. Са њим можеш да причаш без устезања и неће ти 100% рећи да си слинавко итд.

algabacaju

Подели на овим сајтовима

браћо само вас два клика дијеле да "уконите црну магију" један клик је механички и то да кликнете на  Медин потпис. а други је клик је у глави и да схватите да ономе коме  Христос тече венама ту ћавола нема. испари он већ самим уласком у Храм, ако не тада онда са почетком Свете Литургије  са "Благословно Царство" а ко је баш толико опасан што многи ђаволи за себе мисле  изгинуће онда вашим приласком  Светом Путиру а са изговореним вашим именом, ту "смећар" примјети да му је дошао крај па "изађе" из тјела и душе онда га нормално дочека неки наш Анђелак тресне га по тинтари и нема више да прилази... ал следећу недјељу обавезно поновити поступак ради предострожности....  :bla: 4chsmu1 а да и нафора помаже ко иде на Литургију.... :group111:

slava3 algabacaju

0102_laugh ekstra

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...