Danijela Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 E a bas sam to htela da te pitam, da li su se pojavili "dusebriznici" da ti kazu da si trebala da budes uz njega. Dala bih ja takvima po jednog narkomana u kuci, pa da vidim kakve bi onda "dobronamerne" savete delili okolo. naravno da su se javili. i slag na tortu, sve crkveni ljudi. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 згодне маторке са оштрим зубима :cheesy: medo, medo, magare jedno 4chsmu1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 оф топик Данијела,кад цитираш неког,онда води рачуна да не избришеш [qoute],оно горње,а ти оставиш само доње...и онда испада да нема цитирања... Но,такви непромишљени потези су вероватно последица развода... :cheesy: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 pa pisala sam onda kad se javio o.Branislav al nema veze Сећам се да имаш неке везе са о.Браниславом, али не и које.Него, како мислиш он се јавио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 јел бре, да преименујем тему у проводаџисање 4chsmu1 greengrinMislim da ti ideja nije losa..samo nek je veselo estam estam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 naravno da su se javili. i slag na tortu, sve crkveni ljudi. Ha! Dalo se i ocekivati... Ja ponekad malo izbegavam crkvene ljude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 pa pisala sam onda kad se javio o.Branislav al nema veze Сећам се да имаш неке везе са о.Браниславом, али не и које.Него, како мислиш он се јавио? pa on je registrovan ovde i pisao je na nekoliko tema. na to sam mislila kad sam napisala javio. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 оф топик Данијела,кад цитираш неког,онда води рачуна да не избришеш [qoute],оно горње,а ти оставиш само доње...и онда испада да нема цитирања... Но,такви непромишљени потези су вероватно последица развода... jel sad bolje, Deda? tebi se ne moze ugoditi. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 pa pisala sam onda kad se javio o.Branislav al nema veze Сећам се да имаш неке везе са о.Браниславом, али не и које.Него, како мислиш он се јавио? pa on je registrovan ovde i pisao je na nekoliko tema. na to sam mislila kad sam napisala javio. Нисам знала. Који му је ник? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php?action=profile;u=859 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Но,такви непромишљени потези су вероватно последица развода... 8086.gifA tvoje izjave, generalno, podsecaju me na moguce posledice andropauze.. clap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Но,такви непромишљени потези су вероватно последица развода... 1405_loveA tvoje izjave, generalno, podsecaju me na moguce posledice andropauze.. crveniloмакс још није у тим годинама ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 cuti, znam bolje od tebe. 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Но,такви непромишљени потези су вероватно последица развода... 1405_loveA tvoje izjave, generalno, podsecaju me na moguce posledice andropauze.. crveniloХехе,ок,морам и ја нешто претрпети на мој рачун... stadaradimИ онако успут,чланови форума "Нико" и "Гост",ме знају,али ја не знам о коме се ради... Знате како,шест година форумског стажа,многе сам и дочекао и испратио,мењани се никови,ко ће вас све похватати... 4chsmu1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 cuti, znam bolje od tebe. crveniloсигурно, али одговорио сам на основу његовог годишта, а знам и да у педесетим тек креће то зезање 1405_love клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука