Маша Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Али он исправно поступа, речено је ''тражи и наћи ћеш'' 319.gif А ови што се лажно стиде, има да ги вечно буду баба девојке. O koem ti to? :bla: Шо би рекле дипломате ''свако ће се сам препознати'' ихихи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 сад сам опет сам, а ок сам, прошле ме трауме одавно ekstra :bla:ша? ekstraУместо ''девојка на удају'', виче ''момак за женидбу'' 4chsmu1 како ме испрозива ни кривог ни дужног ekstraИ крив и дужанал леп, не ружан :bla: пс то ти ја помажем сад 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 dobro matora sam i nemam zivaca vise. ne mogu da ih slusam kad pocnu svoje price (lazi) odmah mi se povraca. zato odmah RAUS.Hahahahahhaaha... Ja se spremam da pocnem da ujedam polako :bla:))згодне маторке са оштрим зубима 319.gif Ko bre matorka? Него шта , удри да се зна ekstra , каки бре баба девојка а још и матора ekstra.gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' /> Ko kaki?! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 јел бре, да преименујем тему у проводаџисање :bla: 319.gif 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 :bla: бииба каки Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 zru бииба каки dobro matora sam i nemam zivaca vise. ne mogu da ih slusam kad pocnu svoje price (lazi) odmah mi se povraca. zato odmah RAUS.Hahahahahhaaha... Ja se spremam da pocnem da ujedam polako згодне маторке са оштрим зубима greengrin Ko bre matorka? 70A.gif Него шта , удри да се зна 70A.gif , каки бре баба девојка а још и матора https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1414_feel' /> Ko kaki?! smej.gif нешо шта каки бре 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 јел бре, да преименујем тему у проводаџисање zru greengrin smej.gifЕ то ти није лоша идеја , а за овакве ствари душу дало прво што следи ово 70A.gif па ово 319.gif е онда ово https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/t5509.gif и ми сви овако 70A.gif хопа цупа 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 nema je, nece je nikad ni biti... ja ne znam sto se neki bune i traze je. elem... sta posle razvoda? ja i posle vise od 4 godine nemam pojma. nesto se vrtim u krug, kao robot idem na posao svaki dan, satirem se 12 vise sati dnevno samo da bih dosla i svalila se u postelju. moj nedeljni ciklus je: posao-kuca-crkva. Pa dobar ti ciklus .... Kod mene je bio poso-kuća-birtija 1414_feel zru .... Šo ono pjesma kaže greengrin .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 не брини, још је мало до сабора, па чујемо свашта ће бити туде 8086.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 A jel'...nisam znao? Ja mislio mi moramo tamo da se molimo non-stop, da hodamo oborene glave, da ne izbijamo iz Crkve 8086.gif ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Crkva ne sme da izbija iz vas a ne vi iz Crkve,tada možete raditi šta god hoćete... -vladika Nikolaj p.s. dobro,zezam, se ...nije vladika ovo reko-al ko da jeste Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 A jel'...nisam znao? Ja mislio mi moramo tamo da se molimo non-stop, da hodamo oborene glave, da ne izbijamo iz Crkve smej.gif ..... 8086.gif 4chsmu1 :bla:да цитирам Бату smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Crkva ne sme da izbija iz vas a ne vi iz Crkve,tada možete raditi šta god hoćete... -vladika Nikolaj p.s. dobro,zezam, se ...nije vladika ovo reko-al ko da jeste Ovo obećava nezaboravan provod 8086.gif .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Шта после развода?! Ниша , главу горе и гурај даље. Само плако а предпостављам да то није лако . nista, nije lako ali je lakse u nekim stvarima. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 vec sam pisala... on je narkoman. jednostavno nije hteo da se mane toga i ja vise nisam mogla da podnesem ludilo i pakao koji ide uz to i ostavila sam ga. Извини, ја имам слабо памћење, не сећам се ни шта је јуче било малтене. Преоптерећеност мозга. pa pisala sam onda kad se javio o.Branislav al nema veze :cheesy: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука