Анастасија Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Budimo realni, danas u RS žene ne smiju da zatrudne jer će dobiti otkaz, ljudima se krešu plate bez objašnjenja, ne smiješ ni da pitaš, godišnji odmor dobijaš srezan i to kad gazdi odgovara, njega takođe ne zanima šta si ti po zanimanju nego svi rade sve, bilo bi dobro ako možeš da radiš 16 sati dnevno, a da ti ne plati topli obrok - za to imaš platu - ma hajde čovječe tuga, i sad to što je Dodik išao na KiM mene treba da oduševljava? Zašto? Jel dao nešto onim ljudima tamo ili ih je potapšao po ramenu i rekao - mi smo uz vas, kao da to nekome nešto znači. I ići u Crkvu i biti hrišćanin su dvije različite stvari. Sve ovo važi i za Srbiju baš isto,dakle RS se ni malo po realnom stanju ne razlikuje od Srbije,Mileva,kao klonirane su.E sad što se Semberca tiče,sa njim ne vredi razgovarati...neka priča sam sa sobom,možda mu i dosadi. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Budimo realni, danas u RS žene ne smiju da zatrudne jer će dobiti otkaz, ljudima se krešu plate bez objašnjenja, ne smiješ ni da pitaš, godišnji odmor dobijaš srezan i to kad gazdi odgovara, njega takođe ne zanima šta si ti po zanimanju nego svi rade sve, bilo bi dobro ako možeš da radiš 16 sati dnevno, a da ti ne plati topli obrok - za to imaš platu - ma hajde čovječe tuga, i sad to što je Dodik išao na KiM mene treba da oduševljava? Zašto? Jel dao nešto onim ljudima tamo ili ih je potapšao po ramenu i rekao - mi smo uz vas, kao da to nekome nešto znači. I ići u Crkvu i biti hrišćanin su dvije različite stvari. Моја жена трудна и није добила отказ... Годишњи добије када тражи..а ради код приватника! Није лепа генерализација... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 http://www.kurir-info.rs/vesti/naser-oric-ratko-mladic-je-kukavica-92995.php Ево пар коментара: Ostoja 29.05.2011 17:31:14 Svaka cast Nasere tako rade Heroji koji su branili Pravdu i cast dobrih ljudi. pero 30.05.2011 12:15:55 sta lupate ?ovaj covek je oslobodjen kao nevin !tako je sud odlucio i jos je istina da je sam otisao u hag dobrovoljno a ne kao ovi nasi. rendzer 29.05.2011 15:51:54 Tako je junacino neka si im rekao kako se brani domovina i vojnicka cast pred sudom. Truth 29.05.2011 16:58:29 Pravi heroj.Predao se i odlezao svoje. Mladic i Karadzic su obicne kukavice,oni su mi neki komandanti.Pickice... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Нису СРБИ из Срије криви већ антиСрби који су се својим дјелима исписали из Србства!Нажалост, данас је велика већина у Србији у табору антиСрба! Зато и кличем паролу: СРБИЈА СРБИМА, јер она данас не припада Србима већ Бранковићима! Одакле ти ово. Колико људи у Србији ти знаш па да можеш овако да говориш. Нисмо довољно подељени, ајде још мало да се делимо на Србе из Босне и антисрбе из Србије.У Србији смо сви издајници, а у Босни сви патриоте,нема никога коме је важнија г....а од националних интереса. Чуди ме како Чеда још није председник кад смо тако лоши. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 tako je, i od najgoreg ima gore,e bas si me utjesio,'fala ti Па шта да се ради... За сада нема бољег.. Имам јаране у разним странкама..јер нисам страначки човек па могу са свима да седим.. Неки су чак и високо рнагирани опозиционари.. али до сада нисам ни код једног видео материјал да би боље радио посао... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Pitam ja tebe šta je uradio konkretno za narod? To što ti govoriš je politika, reci mi šta je on uradio za običnog čovjeka? Osim prenaduvanih izjava po tv-u. Jel ti znaš da je on u BN dodijelio ljudima traktore navodno po nižim cijenama, slikao se za tv i onda odvezli sve traktore nekud, a ljudi ostali KRATKIH RUKAVA? SAMO MI NEMOJTE PRIČATI O DOBROTI POLITIČARA. Brate Ave Serbija, ja kontam šta ti govoriš, i jasno mi je i u dosta toga se slažem s tobom, ali treba biti pošten pa sagledati obje strane. Meni su i Tadić i Dodik dvije strane iste medalje - jedno te isto, samo u drugačijem pakovanju. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Pitam ja tebe šta je uradio konkretno za narod? To što ti govoriš je politika, reci mi šta je on uradio za običnog čovjeka? Osim prenaduvanih izjava po tv-u. Jel ti znaš da je on u BN dodijelio ljudima traktore navodno po nižim cijenama, slikao se za tv i onda odvezli sve traktore nekud, a ljudi ostali KRATKIH RUKAVA? SAMO MI NEMOJTE PRIČATI O DOBROTI POLITIČARA. Brate Ave Serbija, ja kontam šta ti govoriš, i jasno mi je i u dosta toga se slažem s tobom, ali treba biti pošten pa sagledati obje strane. Meni su i Tadić i Dodik dvije strane iste medalje - jedno te isto, samo u drugačijem pakovanju. Државник гради државу па онда је уређује!Слажем се да је социјална политика Додика лоша, али сам убјеђен да ни СДС не би то боље урадио... Ја овдје говорим о интересима РС да опстане као ентитет у БИХ са циљем да се једног дана одвојимо од БИХ!Е ту ја не могу ништа да замјерим ни влади РС, ни скупшитини РС али ни опозицији СДС-а!Сви су спремни да бране нашу РС и то је важно!У скупштини РС нема људи попут Чанка, Чеде, Николића, Тадића итд.... Реци ми искрено дал сматра да би Додик пристао на укидање РС? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 А сад да изнесемо неке податке о Додику: - Додик има одрден Светога Саве 1. степена (ја рецимо немам, дакле више је урадио за СПЦ него ја) - Патријарх је благосиљо владу РС и председника Додика - Односи СПЦ и РС су одличне! - Владика Василије и владику Григорије су такође изјављивали да Додик брани РС и да имају добру сарадњу са владом РС - РС је вратила сву одузету имовину Цркви - РС чак подржава градње храмова тамо гдје се воде спорови око земљишта (Сребреница рецимо) Наравно, могу ја навести и 100 лоших примјера владе РС у вези социјалне политике... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Brate Ave Serbija, ja kontam šta ti govoriš, i jasno mi je i u dosta toga se slažem s tobom, ali treba biti pošten pa sagledati obje strane. Meni su i Tadić i Dodik dvije strane iste medalje - jedno te isto, samo u drugačijem pakovanju. Ја знам приватно неке ставри Сестро и говорим из тог угла.. И стављати Додика у исти кош са БоТоМ није ни близу истине. понављам..ја сам опозиционар..али нисам страначки груписан и острашћен.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Ja sam postavila gore pitanje, šta je Dodik uradio za običnog malog čovjeka? Koji živi recimo u Sokocu? Njega je narod birao da bi imao šta da jede, i da bi mogao da živi normalno, to je njegova zadaća, a ordeni i ostale stvari ljudima običnim uopšte ne znače ništa, jer im to ne kupuje hljeb. On je izabran da vodi državu, pa zašto to ne radi? Svime se bavi osim ekonomijom. Jel ti misliš to što on priča na tv-u da je RS stabilna da je to istina? Stabilnost se mjeri stanjem ekonomije, a ne izjavama po medijima. Eto ja sam ostrašćena , mislim da je sadašnja politička postava i pozicije i opozicije užas. I da se Dodiku ne sviđa to što Boris radi valjda bi razgovarao s njim o tome, a ne samo se viđamo po utakmicama da se izgrlimo i izljubimo za svaki poen. E narode moj tužan li si. Ne kažem ja da bi neki od drugih bolje vodio zemlju, ne navijam ja ni za koga jer nemam za koga, samo kažem da nije za narod dobro ovako kako jeste. Ajde reci kad se Dodik suprostavio Borisu za nešto? Ja to ne vidjeh, a imao je zašta. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 И стављати Додика у исти кош са БоТоМ није ни близу истине. понављам..ја сам опозиционар..али нисам страначки груписан и острашћен.. Слажем се. Ја као национални револуционар морам да признам да Додик води добру спољну политику РС!Кад смо ми нешто дали под притиском ЕУ, САД, НАТО-а итд од када је Додик на власти?НИКАДА Србија сваким даном нешто даје и поклања зарад неких лажних интеграција. Тадић је слуга запада, Додик то није. Додик је свој човјек. Чак има одличне односе са Либерманом, због тога никада неће моћи да укину РС!То је тактичко пријатељство са Израелом и веома мудар потез Додика!Да није тог пријатељства, већ би Додик добио санкције од стране запада...али прпа када јевреј каже НЕ! "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Ja sam postavila gore pitanje, šta je Dodik uradio za običnog malog čovjeka? Koji živi recimo u Sokocu? Njega je narod birao da bi imao šta da jede, i da bi mogao da živi normalno, to je njegova zadaća, a ordeni i ostale stvari ljudima običnim uopšte ne znače ništa, jer im to ne kupuje hljeb. On je izabran da vodi državu, pa zašto to ne radi? Svime se bavi osim ekonomijom. Jel ti misliš to što on priča na tv-u da je RS stabilna da je to istina? Stabilnost se mjeri stanjem ekonomije, a ne izjavama po medijima. Eto ja sam ostrašćena , mislim da je sadašnja politička postava i pozicije i opozicije užas. I da se Dodiku ne sviđa to što Boris radi valjda bi razgovarao s njim o tome, a ne samo se viđamo po utakmicama da se izgrlimo i izljubimo za svaki poen. E narode moj tužan li si. Ne kažem ja da bi neki od drugih bolje vodio zemlju, ne navijam ja ni za koga jer nemam za koga, samo kažem da nije za narod dobro ovako kako jeste. Ajde reci kad se Dodik suprostavio Borisu za nešto? Ja to ne vidjeh, a imao je zašta. Чињеница да је РС економски стабилнија од ФБИХ!То је већ успјех, зар не? Иначе све је тачно што ти наводиш, јер да није тачно, ја би био Додиковац! За обичног човјека није ништа урадио, слажем се. Али јесте за нашу државу РС!Вез РС нема ни опстанка Срба у БИХ. Сад гледај шта је боље... Опстати али живјети тешко, или нестати са ових простора... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Стварно сад треба да се оканемо тих прича ко је одакле пореклом. То само по себи ништа не значи. Борим се против тога и када се прича тако и о Црногорцима у Београду. Али оно што је најважније је како се неко понаша. Дела говоре за човека. Упрошћена генерализација је лоша и одвешће нас на криви пут, али морамо и реално сагледати чињенице. Ово што је Семберац навео за број демонстраната нпр. или коментаре (каквих сам се и сам начитао) говоре да се већина Срба у Српској и Србији рзличито односи према свему овоме. И не може се порећи да је српски понос, уопште национална свест у РС развијенија и то је чињеница која је очигледна! За то постоје и реални разлози, пре свега борба за голи опстанак наших сународника преко Дрине. То не треба да буде разлог поделама, већ подстицај нама Србијанцима да буду још бољи Срби, јер сама чињеница што живимо у земљи која се зове по нашем народу није довољна. И не треба те речи схватити као поругу, јер и сам врло добро знам колико Срби из РС воле Србију, коју су показали толиким жртвама и да су им очи стално упрте у нас, па их често и разочара однос који ова држава, али и не мали део народа има према њима. Чињеница јесте да су Срби у РС највећи носилац српске националне идеје тренутно. Зато је Б. Обрадовић с правом и назива матицом, пре свега у идеолошком, духовном смислу. Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Žile svaka ti je Njegoševa. Neću se više oglašavati ođe, samo ću dodati ovo ljudi u BN govore - gore nam je sada nego za vrijeme rata. Pa vi vidite kako je. Hvala Sembiju i bratu Ave Serbija na konstruktvinom razgovoru. I ovo govori zaista bez imalo sarkazma, volim da čujem suprotna mišljenja. 1000000001010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Па бољег у Р.С за сада нема... Ево моја нека екипа и ја треба да покренемо Слободарску Партију.. 4chsmu1 али до тада Додик А три тачке су следеће: 1. Додик је ставио странце и њихове амбасадоре где им је место..у АМБАСАДЕЕЕЕЕ dada за разлику од Србије где висе код Премијера и ел президентеа.. 2. Зауставио је преносовлаштења Р.С на БиХ ниво... 3. Добар је са Коштуницом 1000000001010 То млада узданицо будуће независне РС!!! Доста је више титових омладинаца, вријеме да млађи нараштаји преузму власт. 319.gif Ово да ти буде програм твоје странке коју ћеш примјенити на РС. http://www.slobodaiprosperitet.tv/ Иначе се нећу учланити. А пусти коштуњавог, њему је само фотеља била битна, показао је то више пута... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука