Jump to content

Kako kod muslimana dolazi do oproštenje grehova?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mi Hrićani imamo Evharistiju i Ispovest. Kako je to kod muslimana?

P.S.: Ako je neđe ranije bila ova tema onda brišite girl_jumping

dali je ispovijest  dovoljna  za oprost svega  ,pa oprostiti il se moze il nemoze  ,dali u ljudima ima razlike samo sto ime nose neko drugo ili

Kad se pričestimo onda su nam gresi oprošteni jer tada dolazi do direktnog kontakta sa Bogom, a Bog i gresi neidu zajedno. Zato pokajanje bez pričešća kod mirjana nije pravo pokajanje.

:) Одакле ти ово?

Jednostavno, kad živimo pravim duhovnim životom, češće pričešćivanje, redovna ispovest, post, molitva ona smo mi čisti jer mi se nemožemo sjediniti s Bogom ako smo grešni.

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,10959.0.html

Ово је већ друга ствар и тачна по мени. :)

Malo bavno ide ovo sporazumevanje po forumima ali se nakraju razumemo.  1000000001010

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 79
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

pa ja vidim da na ovom forumu nesto nije u redu jedni pricaju jedno drugi drugo , neslaganja :) ne znam sta da mislim   1000000001010 , i prestani pominjati konfirmaciju , to je od engleske rijeci confirm - prihvatiti

Не видим ишта чудно ми имамо Бога који је личност и као такав свако га поима другачија.Као што ти имаш једно мишљење о мени тако и Јован има своје мишљење о мени јер ми смо личности.Док твој бог је бог иза седам гора,брда и мора кога нико никада није видео нити ће видети.Он је јасно издефинисан (чудно за бога) па је стога свима приступачан.

xexex ovo je vec vrjedjanje jedne religije . ja sam samo primjetio da vecina ljudi koji vjeruju u Boga , koje ja znam , ne misle kao vi , znaci li to da oni nisu vjernici? ali dobro i kod nas je isto , nas samo molitva i namaz "spaja" sa Bogom , i tako u molitvi imamo povezanost.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

pa ja vidim da na ovom forumu nesto nije u redu jedni pricaju jedno drugi drugo , neslaganja :) ne znam sta da mislim   1000000001010 , i prestani pominjati konfirmaciju , to je od engleske rijeci confirm - prihvatiti

Не видим ишта чудно ми имамо Бога који је личност и као такав свако га поима другачија.Као што ти имаш једно мишљење о мени тако и Јован има своје мишљење о мени јер ми смо личности.Док твој бог је бог иза седам гора,брда и мора кога нико никада није видео нити ће видети.Он је јасно издефинисан (чудно за бога) па је стога свима приступачан.

xexex ovo je vec vrjedjanje jedne religije . ja sam samo primjetio da vecina ljudi koji vjeruju u Boga , koje ja znam , ne misle kao vi , znaci li to da oni nisu vjernici? ali dobro i kod nas je isto , nas samo molitva i namaz "spaja" sa Bogom , i tako u molitvi imamo povezanost.

Не ово није вређање једне религије ово је критика њених ставова.Ја не могу да знам да ли Бог мене сматра верником како да судим другима. :)

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

upravo to , Док твој бог је бог иза седам гора,брда и мора кога нико никада није видео нити ће видети.Он је јасно издефинисан (чудно за бога) па је стога свима приступачан. ovo je samo tvoja tvrdnja , ali nigdje ne navodis da je samo tvoja m vec pokusavas isto prikazati istinom , a sam znas da nista ne znas o Bogu , tj znas onoliko koliko je On zelio da znas .

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

upravo to , Док твој бог је бог иза седам гора,брда и мора кога нико никада није видео нити ће видети.Он је јасно издефинисан (чудно за бога) па је стога свима приступачан. ovo je samo tvoja tvrdnja , ali nigdje ne navodis da je samo tvoja m vec pokusavas isto prikazati istinom , a sam znas da nista ne znas o Bogu , tj znas onoliko koliko je On zelio da znas .

Ти ћеш видети Алаха?Колико знам учење Ислама је да нико није нити ће видети Алаха.(исправи ме ако грешим)

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

naravno da grijesis . tokom zivota niko , kad se desi prozivljenje , onda ce ga svi vidjeti , htjeli to ili ne.

Подели на овим сајтовима

naravno da grijesis . tokom zivota niko , kad se desi prozivljenje , onda ce ga svi vidjeti , htjeli to ili ne.

Шта ти је проживљење?

Подели на овим сајтовима

Sudnji dan , prozivljenje mrtvih , nikad cuo za to?

Јесам али никада као реч проживљење.И како ће то изгледати?

Подели на овим сајтовима

e sad kako ce izgledati ne zna niko s tacnoscu ,jer se to jos nije desilo , a jos se niko nije vratio iz mrtvih da bi nam rekao kako je to , vjerovatno ce to biti prozivljenje tjelom i duhom .

"Zar čovjek misli da kosti njegove nećemo sakupiti? Hoćemo, Mi možemo stvoriti jagodice prsta njegovih ponovo. Ali, čovjek hoće dok je živ da griješi, pa pita: „Kada će Smak svijeta biti?“

iz citiranog ajeta se jasno vidi da Bog upozorava na prozivljenje "kosti sakupiti" , stvorite jagodice prsta ponovo" , sto znaci ponovno radjanje covjeka .

Подели на овим сајтовима

e sad kako ce izgledati ne zna niko s tacnoscu ,jer se to jos nije desilo , a jos se niko nije vratio iz mrtvih da bi nam rekao kako je to , vjerovatno ce to biti prozivljenje tjelom i duhom .

"Zar čovjek misli da kosti njegove nećemo sakupiti? Hoćemo, Mi možemo stvoriti jagodice prsta njegovih ponovo. Ali, čovjek hoće dok je živ da griješi, pa pita: „Kada će Smak svijeta biti?“

iz citiranog ajeta se jasno vidi da Bog upozorava na prozivljenje "kosti sakupiti" , stvorite jagodice prsta ponovo" , sto znaci ponovno radjanje covjeka .

:) Мало пре си рекао да ћеш видети Алаха након проживљења а не знаш како то изгледа ово је апсурд тврдити нешто што не знаш. :)-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='1000000001010' />

Подели на овим сајтовима

Мало пре си рекао да ћеш видети Алаха након проживљења а не знаш како то изгледа ово је апсурд тврдити нешто што не знаш. pojasni molim te ne shvatam nikako sta si htio reci?

Подели на овим сајтовима

kad se desi prozivljenje , onda ce ga svi vidjeti Наглашавам видети. Овде недвосмислено говориш о томе да ћемо моћи видети Алаха а каније кажеш да не знаш како изгледа проживљење? 1000000001010 :) Како то тврдиш ако не знаш о томе ништа? :)

Подели на овим сајтовима

ne mozes ga vidjeti tokom zivota to ti govorim.

А откуд знаш да ћеш га видети након проживљења ако не знаш како изгледа проживљење? 1000000001010

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...