Jump to content

Kako kod muslimana dolazi do oproštenje grehova?

Оцени ову тему

Препоручена порука

nisu izjednacene , imaju moc koju im je On darovao , imaju moc onoliku koliku On zeli da imaju . sumnjate u Boziju moc?

:(

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 79
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

sta treba da znaci ovaj klimajuci smajli? da da ? sumnjate u Boziju moc?

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

Мог Бога или Алаха?

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Мог Бога или Алаха?

ocigledno je da mislim jednog jedinog Boga , Stvoritelja , Uzvisenog , nemoh da se pravis lud Allah znaci Bog u prevodu , samim vrjedjanjem tog imena vrijedjas i samog Boga ,

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

nisu izjednacene , imaju moc koju im je On darovao , imaju moc onoliku koliku On zeli da imaju . sumnjate u Boziju moc?

Ako je on stvorio Meleke i sve ostalo zasto kaze MI?. On je stvorio sve, i andjele (meleke) pa stoga zasto ne kaze JA sam...Zasto mnozina?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Kada covek napravi kucu ne kaze "Mi smo napravili kucu" posto je imao i radnike, zidare, stolare, elektricare, vec kaze "Ja sam napravio kucu".

Подели на овим сајтовима

Kada covek napravi kucu ne kaze "Mi smo napravili kucu" posto je imao i radnike, zidare, stolare, elektricare, vec kaze "Ja sam napravio kucu".

Ali kada napravi kucu sa zenom onda kaze "Mi smo napravili kucu" jer su izjednaceni. Pola je njegovo a pola zenino.

Подели на овим сајтовима

Мог Бога или Алаха?

ocigledno je da mislim jednog jedinog Boga , Stvoritelja , Uzvisenog , nemoh da se pravis lud Allah znaci Bog u prevodu , samim vrjedjanjem tog imena vrijedjas i samog Boga ,

Ти си муслиман и ти верујеш да је Алах једини Бог,Створитељ,Узвишен док ја као хришћанин верујем у једнога Бога у Три Лица,Створитеља(види Символ вере).Ја користим израз Бог а не Алах то се само у мало другачијем облику користилу у Старом завету.

Подели на овим сајтовима

ne poznajes herbejski da bi tako govorio , zna se da Allah nije ime , vec u prevodu Bog , ne znam kako  to da vam pojasnim , da bi shvatio , da ti nacrtam ?? covjek nista na ovome svijetu nije stvorio , zapamti to . a druga stavr Aleksandar je lijepo odgovorio "Не бих рекао да у Курану "Ми" значи ово што ти тврдиш. "Ми" се односи на Бога, изражава поштовање према њему (нешто као персирање). Тако сам барем чуо од исламских теолога."

Подели на овим сајтовима

pored mene mozes i vjerovati u 10000 bogova , Bog je jedan . i nije ansa rijec Bog , samim tim tema je vrlo rasirena i nema mjesta dovoljno da bi sve bilo jasno .

Подели на овим сајтовима

ne poznajes herbejski da bi tako govorio , zna se da Allah nije ime , vec u prevodu Bog , ne znam kako  to da vam pojasnim , da bi shvatio , da ti nacrtam ?? covjek nista na ovome svijetu nije stvorio , zapamti to . a druga stavr Aleksandar je lijepo odgovorio "Не бих рекао да у Курану "Ми" значи ово што ти тврдиш. "Ми" се односи на Бога, изражава поштовање према њему (нешто као персирање). Тако сам барем чуо од исламских теолога."

То је Стари завет.Ми живимо у Новом где се Бог открио као Света Тројица.

Подели на овим сајтовима

odlicno , znaci vi ne pratite stari zavjet?

Исус је дошао да испуни Стари завет.Самим тим испуњена је Божија реч и Бог није требао да шаље никаквог Мухамеда као пророка.

Ако можеш одговори оно што те је Давид питао,како то да он разговара са анђелима,као да расправља о могућностима?Зар савршени Бог то ради?

Подели на овим сајтовима

mene pitate da vam odgovorim , a vrjedjate vjeru recenicom "и Бог није требао да шаље никаквог Мухамеда као пророка." , odakle vi znate sta je Bog trebao ili ne , jeste li vi poslanici? . razmislite malo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...