Jump to content

Kako kod muslimana dolazi do oproštenje grehova?

Оцени ову тему

Препоручена порука

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 79
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

na to pitanje sam vec odgovorio , kako ti znas da ces sledece sekunde biti ziv ? to treba da me pitas , a moj je odgovor da ne znam da li cu u sledecoj sekundi biti ziv . svjet propada , kolektivno , ljubavi vise nema , sve je manje dobrih ljudi . jednostavno cijeli svijet ceka spasenje , i vjernici i nevjernici . shavatate li to ? shavatate sigurno i sami da je sve doslo do vrhunca i da nemoze ovako dalje , ne znam do kada ce masoni vladati ovom zemljom , do kada ce ljudi propadati . na sve strane prevare , ubistva , droga i td , o tome treba da se vodi racuna a ne koja je vjera ispravna .

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

na to pitanje sam vec odgovorio , kako ti znas da ces sledece sekunde biti ziv ? to treba da me pitas , a moj je odgovor da ne znam da li cu u sledecoj sekundi biti ziv . svjet propada , kolektivno , ljubavi vise nema , sve je manje dobrih ljudi . jednostavno cijeli svijet ceka spasenje , i vjernici i nevjernici . shavatate li to ? shavatate sigurno i sami da je sve doslo do vrhunca i da nemoze ovako dalje , ne znam do kada ce masoni vladati ovom zemljom , do kada ce ljudi propadati . na sve strane prevare , ubistva , droga i td , o tome treba da se vodi racuna a ne koja je vjera ispravna .

Ово није уопште одговор него слабо скретање са теме и покушај избегавања питања."Безумниче ове ноћи тражиће душу од тебе шта ћеш одговорити" су речи Христове ,мени није битно да ли ћу бити жив битно је остати у заједници са христом (не грешити).

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...