Zayron Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Читајте Срби ово пажљиво. Није имао Папа било какву обавезу да спречи своје свештенике да кољу.Страшно је како имамо мало самопоштовања и какве усташе пуштамо да пишу по српским форумима. Čak ni doktori i medicinsko osoblje dan danas po zakonu nisu dužni pomoći čovjeku koji ne želi njihovu pomoć a ne dozvoljava ni da ga se dotaknu, pljuje, psuje i udara ih. U takvom slučaju ni ne odgovaraju za nepružanje pomoći. O tim sveštenicima "koji kolju" smo pisali već mnogo puta i svi su exkomunicirani čak prije nego što su s ičim započeli, a zbog pristupanja ustašama. Katolički sveštenik po kanonskom pravu ne smije da se bavi politikom, ako već hoće prvo mora na svoj zahtjev biti zakonito kanonski s dozvolom Vatikana i mjesnog nadležnog biskupa rasčinjen a tek onda može nastaviti da se bavi politikom kao član ili šef neke političke stranke ili organizacije (ustaše). Oni nikada nisu podnjeli zahtjev za napuštanje svešteničkog stava, staleža, iz njega su otišli samovoljno u politiku - političku partiju, nisu uopšte obavljali ni svoje sveštenčke ili redovničke dužnosti, prekršili su pravila KC i progriješili se jš prije toga disciplinski, bili neposlušni, boravili izvam samostana bez dozvole i zato su bili prinudno rasčinjeni ali istovremeno i ekskomunicirani i prije no što su ikog stigli ubiti. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Мај 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Није ти у реду коментар, мада разумијем на шта циљаш. Ја се слажем са тобом да српско мњење - генерално - са огромним подозрењем гледа на све из хрватске. И то подозрење је често неоправдано...отуда само праштање помаже. Како је рекао Господ на питање "колико пута да опростим брату, да ли 7"? рекао је "не 7 него 7 пута 77", али када? Ако брат ЗАТРАЖИ опроштај! То је пента брате. Нико није тражио и рекао "опростите браћо"! Нико - напротив то се заташкав и умањује. СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
пинхас Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Читајте Срби ово пажљиво. Није имао Папа било какву обавезу да спречи своје свештенике да кољу.Страшно је како имамо мало самопоштовања и какве усташе пуштамо да пишу по српским форумима. Čak ni doktori i medicinsko osoblje dan danas po zakonu nisu dužni pomoći čovjeku koji ne želi njihovu pomoć a ne dozvoljava ni da ga se dotaknu, pljuje, psuje i udara ih. U takvom slučaju ni ne odgovaraju za nepružanje pomoći. Како волим да вас натерам да кажете оно што заиста мислите. Није нама била потребна болница док тај "доктор" није почео да нас коље. מוות לאוסטאשים Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Читајте Срби ово пажљиво. Није имао Папа било какву обавезу да спречи своје свештенике да кољу.Страшно је како имамо мало самопоштовања и какве усташе пуштамо да пишу по српским форумима. Čak ni doktori i medicinsko osoblje dan danas po zakonu nisu dužni pomoći čovjeku koji ne želi njihovu pomoć a ne dozvoljava ni da ga se dotaknu, pljuje, psuje i udara ih. U takvom slučaju ni ne odgovaraju za nepružanje pomoći. Како волим да вас натерам да кажете оно што заиста мислите. Није нама била потребна болница док тај "доктор" није почео да нас коље. Hahaha, nisi ti mene na ništa natjerao, to je ono što sam upavo htio da baš TI saznaš jer mnogo mi se praviš anđeo, samo krila da ti još ne izrastu. Holt kad te neko ne respektuje a ni ne ponaša se ni pristojno onda ga tomu moraš naučiti i taj si respekt iznuditi sam! Pouči se od mene! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Читајте Срби ово пажљиво. Није имао Папа било какву обавезу да спречи своје свештенике да кољу.Страшно је како имамо мало самопоштовања и какве усташе пуштамо да пишу по српским форумима. Čak ni doktori i medicinsko osoblje dan danas po zakonu nisu dužni pomoći čovjeku koji ne želi njihovu pomoć a ne dozvoljava ni da ga se dotaknu, pljuje, psuje i udara ih. U takvom slučaju ni ne odgovaraju za nepružanje pomoći. Како волим да вас натерам да кажете оно што заиста мислите. Није нама била потребна болница док тај "доктор" није почео да нас коље. Hahaha, nisi ti mene na ništa natjerao, to je ono što sam upavo htio da baš TI saznaš jer mnogo mi se praviš anđeo, samo krila da ti još ne izrastu. Holt kad te neko ne respektuje a ni ne ponaša se ni pristojno onda ga tomu moraš naučiti i taj si respekt iznuditi sam! Pouči se od mene! hajde suti,zivota ti,mislis da te tesko provalit'...pravdas tako strasne stvari,a onaj ko to cini bi radio to isto,samo da mu se ukaze prilika...a sve pod izgovorom ljubavi,i ekumenizma ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
пинхас Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Читајте Срби ово пажљиво. Није имао Папа било какву обавезу да спречи своје свештенике да кољу.Страшно је како имамо мало самопоштовања и какве усташе пуштамо да пишу по српским форумима. Čak ni doktori i medicinsko osoblje dan danas po zakonu nisu dužni pomoći čovjeku koji ne želi njihovu pomoć a ne dozvoljava ni da ga se dotaknu, pljuje, psuje i udara ih. U takvom slučaju ni ne odgovaraju za nepružanje pomoći. Како волим да вас натерам да кажете оно што заиста мислите. Није нама била потребна болница док тај "доктор" није почео да нас коље. Hahaha, nisi ti mene na ništa natjerao, to je ono što sam upavo htio da baš TI saznaš jer mnogo mi se praviš anđeo, samo krila da ti još ne izrastu. Holt kad te neko ne respektuje a ni ne ponaša se ni pristojno onda ga tomu moraš naučiti i taj si respekt iznuditi sam! Pouči se od mene! Какав респект, јеси ли при себи? С усташама нема ни преговора а камоли пристојног разговора. מוות לאוסטאשים Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Читајте Срби ово пажљиво. Није имао Папа било какву обавезу да спречи своје свештенике да кољу.Страшно је како имамо мало самопоштовања и какве усташе пуштамо да пишу по српским форумима. Čak ni doktori i medicinsko osoblje dan danas po zakonu nisu dužni pomoći čovjeku koji ne želi njihovu pomoć a ne dozvoljava ni da ga se dotaknu, pljuje, psuje i udara ih. U takvom slučaju ni ne odgovaraju za nepružanje pomoći. Како волим да вас натерам да кажете оно што заиста мислите. Није нама била потребна болница док тај "доктор" није почео да нас коље. Hahaha, nisi ti mene na ništa natjerao, to je ono što sam upavo htio da baš TI saznaš jer mnogo mi se praviš anđeo, samo krila da ti još ne izrastu. Holt kad te neko ne respektuje a ni ne ponaša se ni pristojno onda ga tomu moraš naučiti i taj si respekt iznuditi sam! Pouči se od mene! hajde suti,zivota ti,mislis da te tesko provalit'...pravdas tako strasne stvari,a onaj ko to cini bi radio to isto,samo da mu se ukaze prilika...a sve pod izgovorom ljubavi,i ekumenizma Hajde mila Tavita, da te ja pošaljem negdje nekamo javno pred ljudima do kojih ti je vrlo stalo i napravim budalu od tebe a potom dođem za par dana i kažem ti, daj pomagaj, treba mi hitno za nešta 1000 evra, šta bi mi na to rekla? Baš me zanima. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Мај 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 hajde suti,zivota ti,mislis da te tesko provalit'...pravdas tako strasne stvari,a onaj ko to cini bi radio to isto,samo da mu se ukaze prilika...a sve pod izgovorom ljubavi,i ekumenizma Пази шта причаш, оптужиће те братија да вршиш мобинг над браћом католицима СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Ја само чекам да форумски хрвати почну усташе називати мученицима.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
пинхас Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Читајте Срби ово пажљиво. Није имао Папа било какву обавезу да спречи своје свештенике да кољу.Страшно је како имамо мало самопоштовања и какве усташе пуштамо да пишу по српским форумима. Čak ni doktori i medicinsko osoblje dan danas po zakonu nisu dužni pomoći čovjeku koji ne želi njihovu pomoć a ne dozvoljava ni da ga se dotaknu, pljuje, psuje i udara ih. U takvom slučaju ni ne odgovaraju za nepružanje pomoći. Како волим да вас натерам да кажете оно што заиста мислите. Није нама била потребна болница док тај "доктор" није почео да нас коље. Hahaha, nisi ti mene na ništa natjerao, to je ono što sam upavo htio da baš TI saznaš jer mnogo mi se praviš anđeo, samo krila da ti još ne izrastu. Holt kad te neko ne respektuje a ni ne ponaša se ni pristojno onda ga tomu moraš naučiti i taj si respekt iznuditi sam! Pouči se od mene! hajde suti,zivota ti,mislis da te tesko provalit'...pravdas tako strasne stvari,a onaj ko to cini bi radio to isto,samo da mu se ukaze prilika...a sve pod izgovorom ljubavi,i ekumenizma Hajde mila Tavita, da te ja pošaljem negdje nekamo javno pred ljudima do kojih ti je vrlo stalo i napravim budalu od tebe a potom dođem za par dana i kažem ti, daj pomagaj, treba mi hitno za nešta 1000 evra, šta bi mi na to rekla? Baš me zanima. Како изокрећеш чињенице као да смо будале. Тражили смо да не крадеш 1000 евра од нас, а не да нам даш. מוות לאוסטאשים Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Hajde mila Tavita, da te ja pošaljem negdje nekamo pred ljudima do kojih ti je vrlo stalo i napravim budalu od tebe a potom dođem za par dana i kažem ti, daj pomagaj, treba mi hitno za nešta 1000 evra, šta bi mi rekla? Не могу да верујем о чему причаш, није овде реч о новцу него о људима. Значи нека особа је мене увредила и сутрадан ја видим исту особу како се дави у реци на пр., треба ли да само прођем поред и да кажем "тако ти и треба кад ме вређаш". То би било подло и за племена из Амазона која никад нису чула за Христа, а камо ли за некога ко себе назива Хришћанином. Па и да је бедни новац у питању хришћански је дати ако имаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Мај 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Напредујемо, изнио је неко овдје виђење ствари неког Фрањевца...мене је, искрено, зачудило и то пријетно. Морам да кажем да ми није јасно, како ће икада ико моћи да избије нама Србима из главе ону: " (Јер су) Латини старе варалице"? Страшан је парадокс, и болан, да се сав свијет салијеће по Венецији да види "љепотицу", а у њој је кован распад Византије, а на Аја Софији нема крста. Но не треба ствари гледати тако, бар ја мислим, подигао је Бог нову Византију - Русију. Чудни су ти дарови Духа Светога, ко их прими он воли Истину, па макар увијек био жртва...али како не би и био, и Бог оних који су Духа примили је жртва, те им је пут за Богом/ка Богу жртвен и страдални. СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Hajde mila Tavita, da te ja pošaljem negdje nekamo pred ljudima do kojih ti je vrlo stalo i napravim budalu od tebe a potom dođem za par dana i kažem ti, daj pomagaj, treba mi hitno za nešta 1000 evra, šta bi mi rekla? Не могу да верујем о чему причаш, није овде реч о новцу него о људима. Значи нека особа је мене увредила и сутрадан ја видим исту особу како се дави у реци на пр., треба ли да само прођем поред и да кажем "тако ти и треба кад ме вређаш". То би било подло и за племена из Амазона која никад нису чула за Христа, а камо ли за некога ко себе назива Хришћанином. Па и да је бедни новац у питању хришћански је дати ако имаш. Drag i mili brate u Hristu lokopaloko, u 2ww i NDH su se davili i ginuli ljudi ko muve gdje si god pogledao, prvo sami katolici Hrvati pa i ostali katolici nehrvati, imaš l pojma koliko je samo katoličkih sveštenika ubijeno koji nikakve veze s nikakvim Srbima nisu imali, između 100 i 200 - ubijeni bili od partizana jer su bili navodno klasnim neprijateljima ili šta već. Stepinac nije imao kud šta dalje pogledati ni vidjeti od grobova samih katolika koje su poubijali bud sami ustaše jer su tvrdili da su komunisti ili sami partizani jer su tvrili da su protiv njih. Ovo ovako radi saveznik i potporovatelj ustaša? Stepinac Amerikancima otkrio položaje ustaša i Nijemaca oko Zagreba http://www.jutarnji.hr/stepinac-amerikancima-otkrio-polozaje-ustasa-i-nijemaca-oko-zagreba/927438/ Ova uputa je u izričitom sukobu s javnom crkvenom politikom, iznesenom u nizu dokumenta. Državno tajništvo Vatikana protumačilo katoličku praksu glede pristupanja Katoličkoj crkvi u dopisu od 25. siječnja 1942., upućenom Jugoslavenskom poslanstvu pri Svetoj Stolici. U dopisu se se odgovara na primjedbu emigranske jugoslavenske vlade o prisilnom prijelazu pravoslavnih u katoličanstvo. Zbog činjenice, da je Hrvatski katolički episkopat osnovao Odbor za pitanje prijelaza (na svojoj plenarnoj sjednici 17.–19. studenoga 1941.), izgledalo je, da Katolička crkva u prisili sudjeluje. Jugoslavensko poslanstvo poslalo je dopis 14. siječnja 1942., u kojem poziva »da se spasi život i zaštiti savjest tih nesretnika« (pri tome, diplomatski, ne optužuje Katoličku crkvu da je sudjelovala u prisili, koju provode vlasti NDH). Krišto komentira da »jugoslavenski diplomat ohrabruje crkvenu hijerarhiju u Hrvatskoj i drugdje da spašava progonjene pravoslavce, ali da to čini skrovito. (…) jugoslavenski predstavnik, čini se, moli da se pravoslavci prime u Katoličku crkvu te tako spase.« (Krišto, 3, str. 239) Dakle upravo ono, što je po Benigaru Stepinac na svoju ruku već učinio. http://hr.wikipedia.org/wiki/Katoli%C4%8Dka_crkva_u_NDH Vlasti NDH protiv Kaptola i Stepinca »Zauzimanje nadbiskupa Stepinca za ljude, koje su ustaške vlasti progonile kao državne neprijatelje (naročito Židove i Srbe) Pavelić nije podnosio, pa je svoju netrpeljivost prema nadbiskupu na određeni način i iskazivao (npr. nepozivanjem Stepinca u protokolarnim prigodama kad je nazočnost predvodnika Crkve bila očekivana).« (Matković, str. 127) Ustaški tajni agenti držali su na oku crkvene veledostojnike i bili nezadovoljni njihovim držanjem. Izvještaj Ustaške nadzorne službe od 1. prosinca 1943. navodi: »Zagrebačko svećenstvo riedko je kada pokazalo svoju odanost narodu i narodnim probitcima. (…) Zagrebački Kaptol je i danas iz tog razloga mrtva trublja, njegovi predstavnici mrtvi trubljači, jer su zakazali i ostavili na cjedilu hrvatsku narodnu borbu. (…) Oni niti danas nisu iskreni suradnici hrvatske vlade niti narodni borci, kao što je to slučaj sa klerom u Slovačkoj, nego su anglofili i jugoslaveni, a to je njihova najveća sramota. Treba naglasiti, da je danas zagrebački Kaptol sjedište promičbe upereno protiv njemačke vojske. (…) Isti krugovi direktno su negativno raspoloženi prema ustaškom pokretu.« Spominju uglavnom pojedince na nižem stupnju crkvene hijerarhije, ali također i »poznati govor nadbiskupa Stepinca«, tj. propovijed od 31. listopada 1943. (Krišto 2, dokument br 319, str. 328–341) http://hr.wikipedia.org/wiki/Bla%C5%BEeni_Alojzije_Stepinac#Vlasti_NDH_protiv_Kaptola_i_Stepinca Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Читајте Срби ово пажљиво. Није имао Папа било какву обавезу да спречи своје свештенике да кољу.Страшно је како имамо мало самопоштовања и какве усташе пуштамо да пишу по српским форумима. Čak ni doktori i medicinsko osoblje dan danas po zakonu nisu dužni pomoći čovjeku koji ne želi njihovu pomoć a ne dozvoljava ni da ga se dotaknu, pljuje, psuje i udara ih. U takvom slučaju ni ne odgovaraju za nepružanje pomoći. Како волим да вас натерам да кажете оно што заиста мислите. Није нама била потребна болница док тај "доктор" није почео да нас коље. Hahaha, nisi ti mene na ništa natjerao, to je ono što sam upavo htio da baš TI saznaš jer mnogo mi se praviš anđeo, samo krila da ti još ne izrastu. Holt kad te neko ne respektuje a ni ne ponaša se ni pristojno onda ga tomu moraš naučiti i taj si respekt iznuditi sam! Pouči se od mene! hajde suti,zivota ti,mislis da te tesko provalit'...pravdas tako strasne stvari,a onaj ko to cini bi radio to isto,samo da mu se ukaze prilika...a sve pod izgovorom ljubavi,i ekumenizma 1405_love Hajde mila Tavita, da te ja pošaljem negdje nekamo javno pred ljudima do kojih ti je vrlo stalo i napravim budalu od tebe a potom dođem za par dana i kažem ti, daj pomagaj, treba mi hitno za nešta 1000 evra, šta bi mi na to rekla? Baš me zanima. Читајте Срби ово пажљиво. Није имао Папа било какву обавезу да спречи своје свештенике да кољу.Страшно је како имамо мало самопоштовања и какве усташе пуштамо да пишу по српским форумима. Čak ni doktori i medicinsko osoblje dan danas po zakonu nisu dužni pomoći čovjeku koji ne želi njihovu pomoć a ne dozvoljava ni da ga se dotaknu, pljuje, psuje i udara ih. U takvom slučaju ni ne odgovaraju za nepružanje pomoći. Како волим да вас натерам да кажете оно што заиста мислите. Није нама била потребна болница док тај "доктор" није почео да нас коље. Hahaha, nisi ti mene na ništa natjerao, to je ono što sam upavo htio da baš TI saznaš jer mnogo mi se praviš anđeo, samo krila da ti još ne izrastu. Holt kad te neko ne respektuje a ni ne ponaša se ni pristojno onda ga tomu moraš naučiti i taj si respekt iznuditi sam! Pouči se od mene! hajde suti,zivota ti,mislis da te tesko provalit'...pravdas tako strasne stvari,a onaj ko to cini bi radio to isto,samo da mu se ukaze prilika...a sve pod izgovorom ljubavi,i ekumenizma Hajde mila Tavita, da te ja pošaljem negdje nekamo javno pred ljudima do kojih ti je vrlo stalo i napravim budalu od tebe a potom dođem za par dana i kažem ti, daj pomagaj, treba mi hitno za nešta 1000 evra, šta bi mi na to rekla? Baš me zanima. strasno je zayrone kako razmisljas,i kakva poredjenja pravis...nemoj da mislis da imam nesto protiv tebe,zato sto si katolik,ne dragi zayrone...vec zato sto nisi covjek,kad citam tvoje postove najezim se kojim se sve terminima sluzis,pa cak i lakse teme ne mogu da prodju bez toga,npr. nikad mi ne bi palo na pamet da na temi o odvikavanju od duhana nakacim nesto onako sto ti jesi...i strasno je kako si bestidan,meni je dovoljan pojedinac,pa da priznam njegovu gresku...ali dzaba vam sve,vec ti rekoh,strasna je krv na vama,jeste vi pobozni i sve to stoji,ali dzaba,poslije onakvih zlocina nikad vam nista nece biti blagosloveno,ukoliko se ne pokajete,a evo i sto se ne kajete,da se makar ne dicite takvim strahotama... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Читајте Срби ово пажљиво. Није имао Папа било какву обавезу да спречи своје свештенике да кољу.Страшно је како имамо мало самопоштовања и какве усташе пуштамо да пишу по српским форумима. Čak ni doktori i medicinsko osoblje dan danas po zakonu nisu dužni pomoći čovjeku koji ne želi njihovu pomoć a ne dozvoljava ni da ga se dotaknu, pljuje, psuje i udara ih. U takvom slučaju ni ne odgovaraju za nepružanje pomoći. Како волим да вас натерам да кажете оно што заиста мислите. Није нама била потребна болница док тај "доктор" није почео да нас коље. Hahaha, nisi ti mene na ništa natjerao, to je ono što sam upavo htio da baš TI saznaš jer mnogo mi se praviš anđeo, samo krila da ti još ne izrastu. Holt kad te neko ne respektuje a ni ne ponaša se ni pristojno onda ga tomu moraš naučiti i taj si respekt iznuditi sam! Pouči se od mene! hajde suti,zivota ti,mislis da te tesko provalit'...pravdas tako strasne stvari,a onaj ko to cini bi radio to isto,samo da mu se ukaze prilika...a sve pod izgovorom ljubavi,i ekumenizma 1405_love Hajde mila Tavita, da te ja pošaljem negdje nekamo javno pred ljudima do kojih ti je vrlo stalo i napravim budalu od tebe a potom dođem za par dana i kažem ti, daj pomagaj, treba mi hitno za nešta 1000 evra, šta bi mi na to rekla? Baš me zanima. Читајте Срби ово пажљиво. Није имао Папа било какву обавезу да спречи своје свештенике да кољу.Страшно је како имамо мало самопоштовања и какве усташе пуштамо да пишу по српским форумима. Čak ni doktori i medicinsko osoblje dan danas po zakonu nisu dužni pomoći čovjeku koji ne želi njihovu pomoć a ne dozvoljava ni da ga se dotaknu, pljuje, psuje i udara ih. U takvom slučaju ni ne odgovaraju za nepružanje pomoći. Како волим да вас натерам да кажете оно што заиста мислите. Није нама била потребна болница док тај "доктор" није почео да нас коље. Hahaha, nisi ti mene na ništa natjerao, to je ono što sam upavo htio da baš TI saznaš jer mnogo mi se praviš anđeo, samo krila da ti još ne izrastu. Holt kad te neko ne respektuje a ni ne ponaša se ni pristojno onda ga tomu moraš naučiti i taj si respekt iznuditi sam! Pouči se od mene! hajde suti,zivota ti,mislis da te tesko provalit'...pravdas tako strasne stvari,a onaj ko to cini bi radio to isto,samo da mu se ukaze prilika...a sve pod izgovorom ljubavi,i ekumenizma Hajde mila Tavita, da te ja pošaljem negdje nekamo javno pred ljudima do kojih ti je vrlo stalo i napravim budalu od tebe a potom dođem za par dana i kažem ti, daj pomagaj, treba mi hitno za nešta 1000 evra, šta bi mi na to rekla? Baš me zanima. strasno je zayrone kako razmisljas,i kakva poredjenja pravis...nemoj da mislis da imam nesto protiv tebe,zato sto si katolik,ne dragi zayrone...vec zato sto nisi covjek,kad citam tvoje postove najezim se kojim se sve terminima sluzis,pa cak i lakse teme ne mogu da prodju bez toga,npr. nikad mi ne bi palo na pamet da na temi o odvikavanju od duhana nakacim nesto onako sto ti jesi...i strasno je kako si bestidan,meni je dovoljan pojedinac,pa da priznam njegovu gresku...ali dzaba vam sve,vec ti rekoh,strasna je krv na vama,jeste vi pobozni i sve to stoji,ali dzaba,poslije onakvih zlocina nikad vam nista nece biti blagosloveno,ukoliko se ne pokajete,a evo i sto se ne kajete,da se makar ne dicite takvim strahotama... Kako te nije stid i sramota tako nešto pisati i govoriti, misliš da ako si na ne znam kojem i kakvom Forumu da ću šutjeti ko debil? Šta ti se imam izvinjavati ja? To ti prozivaš mene, to znači da sam ja bio koljač, ja ubijao i klao, šta li? Koji na kraju nisam ni Hrvat? Ja sam bio taj koji je nekog ubio ili ubijao? Meni kojem su i ustaše i četnici stgili ubiti po nekoliko mojih porodičnih pipadnika svaki. Stid te i sramota bilo Tavita! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука