Oglo Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 ma nema problema "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 vi da imalo znate o religiji ne biste smjeli da pricate ruzno i da vrjedjate Islam i svetu Knjigu Kur'an , da ste svjesni tezine svojih rijeci ne bi ste se deklarisali kao vjernici. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 vi da imalo znate o religiji ne biste smjeli da pricate ruzno i da vrjedjate Islam i svetu Knjigu Kur'an , da ste svjesni tezine svojih rijeci ne bi ste se deklarisali kao vjernici. Ko pravoslavca da slusam... samo poneka rec da se zameni i to je to! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 A posto hriscanstvo nije besmisleno i smesno... evo jednog lepog primera: http://www.dr-tatjanadjordjevic.com/novosti-iz-medicine/odrasli/909-ivot-je-samo-uvod-u-besmrtnost ... uz bozije dopustenje naravno... Хришћанство јесте и бесмислено и смешно, увек је и било. То пише и у Библији: 22. Јер и Јевреји знаке ишту, и Грци премудрости траже. 23. А ми проповедамо Христа разапетог, Јеврејима, дакле, саблазан а Грцима безумље; 24. Онима пак који су позвани, и Јеврејима и Грцима, Христа, Божију силу и Божију премудрост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 jeste li svjesni sta znaci vrjedjati tudje? sta znaci direktno napadati jedan narod ili vjeru? bez dvoumljenja izjaviti sta mislite o Islamu ? smijete li to objaviti na TV-u ili nagdje drugo? naravno da smijete jer drzavom ne vlada dzamija vec crkva koja sve podrzava sto se tice srpskog naroda i ocuvanja "vere u Boga" . nije vjernik onaj koji svome komsiji ne misli dobro . sad ce neko reci pa mi ne mislimo nista lose , onaj koji mrzi , pa makar mrzio samo jednog covjeka nije vjernik , a vi ne mrzite vi negirate postojanje jedne cijele nacije kako Bosnjaka , tako i muslimana , postoje samo oni koji su Pravoslavne vjeroispovjesti , ostali su manje vrjednosti . a znamo ko je zasluzan za razvitak nauke i kulture. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Дакле, тема је проблем смрти у исламу... Почећу да бришем несувисле поруке... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 jeste li svjesni sta znaci vrjedjati tudje? sta znaci direktno napadati jedan narod ili vjeru? bez dvoumljenja izjaviti sta mislite o Islamu ? smijete li to objaviti na TV-u ili nagdje drugo? naravno da smijete jer drzavom ne vlada dzamija vec crkva koja sve podrzava sto se tice srpskog naroda i ocuvanja "vere u Boga" . nije vjernik onaj koji svome komsiji ne misli dobro . sad ce neko reci pa mi ne mislimo nista lose , onaj koji mrzi , pa makar mrzio samo jednog covjeka nije vjernik , a vi ne mrzite vi negirate postojanje jedne cijele nacije kako Bosnjaka , tako i muslimana , postoje samo oni koji su Pravoslavne vjeroispovjesti , ostali su manje vrjednosti . a znamo ko je zasluzan za razvitak nauke i kulture. О чему ти причаш човече? Јел си зато дошао на овај форум? Изгледа да се твоје праве намере ипак не могу сакрити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 nije mi bilo tesko zakljuciti po vasem nacinu ophodjenja prema Islamu koliko mrzite Islam. izvanjavam se , ovde je samo tema o problemu smrti , necu vise upadati sa glupostima. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 nije mi bilo tesko zakljuciti po vasem nacinu ophodjenja prema Islamu koliko mrzite Islam. izvanjavam se , ovde je samo tema o problemu smrti , necu vise upadati sa glupostima. Ja ne mrizim islam nego ga smatram za duhovnu atrofiju i degradaciju coveka ali ko voli nek izvoli siroko mu polje. Ali na drustvenom polju ga smatram veoma opasnim jer sadrzi u sebi veoma jaku antiprosvetiteljsku i anticivilizacijsku avangardu koja bi rusila sve pred sobom samo da dobije sansu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 nije mi bilo tesko zakljuciti po vasem nacinu ophodjenja prema Islamu koliko mrzite Islam. izvanjavam se , ovde je samo tema o problemu smrti , necu vise upadati sa glupostima. Из чега си закључио да неко овде мрзи ислам? Природно је да се хришћани не слажу са учењем ислама - јер су хришћани. Неслагање не значи мржњу. По твојој логици и ми бисмо могли тебе оптужити да мрзиш хришћанство. Није први пут да муслимани (појединци, часз изузецима) не улазе у једну плодну расправу о питањима вере, већ кукумавче, изигравају жртву кадгод неко изложи критици неку од догми ислама. Са друге стране, без икаквог библијско-научног и историјског утемељења тврде како су Јевреји и хришћани фалсификовали Библију, ето зато што поједини делови нису у складу са њиховим морализаторством. Мало чудни аршини. Ако ниси довољно јак да интелектуално супротставиш своје ставове (ништа страшно, млад си и неискусан човек), онда боље читај шта други пишу па нешто и научи. Очигледно да ни ислам не познајеш најбоље, а камоли хришћанство. Јер, да познајеш добро догме ислама онда ти моја тврдња да у исламу не постоји проблем смрти (у смислу биће или небиће) већ проблем уживања или патње, по заслузи, не би била саблажњива и увредљива. Даље, када ти неко постави питање, на пример, одакле ДОСЛОВНЕ речи апостола Павла у Курану "што око не виде и ухо не чу и у срце човечије не уђе", речи које је он написао у једној својој Посланици (писму једној од Цркава), онда треба да се потрудиш да одговориш, а не да се љутиш и вређаш. Јер, те речи ЈЕСУ речи апостола Павла и потпуно је разумно питање одакле оне у Курану (да не наводим многе друге библијске и апокрифне текстове којих такође има у Курану)? Ја сам зато рекао да је Куран конгломерат (=мешавина разних текстова чије је порекло познато - науци познато, као факат да их је неко други писао пре Мухамеда). То није увреда већ чињеница која тражи истраживање и објашњење, али бојим се да тако нечег у исламу нема нити се о томе сме дискутовати. Отуда и овакав твој став. Ако ти је све ово било непријатбо, ја ти се извињавам и нећу ти даље постављати никаква питања нити износити оно што знам о исламу и Курану. А то да ли мрзим Бошњаке и Босну, изволи отиди на фејсбук па види ко ми је све пријатељ - Исмаил, Махир, Един, Елвир...чини ми се да нису шумадинци из Крагујевца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Aleksandre, posto se ti samo "ne slazes" a neslaganje ne znaci mrznju, znaci li to da ja mogu bez bojazni da koristim epitete koje si ti uputio islamu kao pristojne i validne u raspravi sa hriscanima? Pozdrav od mene! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Bismillah-i Rrahmani Rrahim Elhamdulillah-i Rabbi alemin. i ja to isto smatram za hriscanstvo , nisam do sada , ali kada vidim kako teolozi razmisljaju , da pobjede smrt i ostalo , da budu kao Bog i sl. moram da mislim tako , inace ne znam po kojoj se crkvi vi vodite ali ja koga sam god pitao jel p[o ucenjima hriuscana da se zaustavlja smrt i da je to problem , rekli su mi da nije . i da ima razlicitih crkvi i pravaca. i opet ponavljam ne znate vi nista o Islamu , to je vjera mira i vjera koja ima svoju kulturu kao i ostale vjere . sve je bila jedna vjera , dok nisu izmjenili Bibliju . sada se trudite da zaustavite smrt , da budete kao Bog ili "u Bogu kako vi kazete" , i td , i sad ne vidim ja sta ima lose sto u Kur'anu se pominje rob , robovanje i Bogu i td , kad je to tako , u sustini , covjek nista sam na zemlji nije napravio a da vec u prirodi nije postojalo . nije to robovanje u smislu , da nema ljubavi , ako si dobar , cinis dobra djela ti si onda odan Bogu , ako radis sve sto nije dozvoljeno ti si onda grjesan . niko od vas ili od nas nema pojma sta je zapravo Bog , koja je to velicina i koja je moc Bozija . tako da ne mozete ni suditi o Bozijim rijecima i Knjigama , ne mozete znati kako izgleda Bog , ne mozete znati sta je mislio i sta misli , ne mozete ga vidjeti . zapravo neznamo ni zasto je sve nastalo , osim to da ce na kraju sve nestati , ne znamo uopste prirodu Boga , osim ono sto je vec napisano u Bibliji i Kur'an-u , Kur'an jasno istice kao i sve svete Knjige da se Bozije rijeci ne smiju niti mjenjati ni dodavati u Knjige , takodje jasno stoji da se ne smije pricati o onome sto ne znamo , vi ste prekrsili 2 uslova, prvo izmjena Knjige a drugo pricate o stvarima u koje niste upuceni , o smrti , vjecnom zivotu , o tome kako ce biti posle smrti i td , previse sebi dajete za slobodu da pricate o Bogu , o kojem znate onoliko koliko jue On zelio da saznate . dal je Isus to naglasio u Bibliji , da se smije pricati ono sto se ne zna i ono o cemu nismo obavjesteni? ? naravno da nije. neka mi Allah (Bog) oprosti ako grijesim. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 ovaj ko telegraf "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Aleksandre, posto se ti samo "ne slazes" a neslaganje ne znaci mrznju, znaci li to da ja mogu bez bojazni da koristim epitete koje si ti uputio islamu kao pristojne i validne u raspravi sa hriscanima? Pozdrav od mene! Можеш, али се потруди да дајеш аргументе а не само епитете (да објансиш зашто имаш такав став). "Пијаца", "трговина" и слично, слободно користи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 dal vi znate sta znaci Bismillah-i Rrahmani Rrahim , trebalo bi da znate jer isto pise u Bibliji. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука