Дуња Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 пре 2 часа, Istopljeni kamen рече Kako je lepa....malo liči na moju macu....kako se zove? Hvala Tačka joj je ime, odaziva se na dvadesetak dodatnih imena. Eo i Mileta. Nije ga bilo tri dana, a kada se vratio imala sam šta i da vidim. Kaže da ga je presrela neka mala nakarminisana brkato-buvarasta opajdarica iz Dimitrija Bogdanovića. Nije mogao sebi da pomogne. I još jedna njuškica, Kru. Fotografisan u azilu na dan kada sam ga udomila. Sada ima godinu dana. Phoebe, Istopljeni kamen, Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 пре 4 минута, Дуња рече Hvala Tačka joj je ime, a odaziva se na dvadesetak dodatnih imena. A evo i Mileta. Nije ga bilo tri dana, a kada se vratio imala sam šta i da vidim. Kaže da ga je presrela neka mala nakarminisana brkato-buvarasta opajdarica iz Dimitrija Bogdanovića. Nije mogao sebi da pomogne. Hahahahahaaa...poljubac i od nas... Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 пре 11 минута, Дуња рече Hvala Tačka joj je ime, a odaziva se na dvadesetak dodatnih imena. A evo i Mileta. Nije ga bilo tri dana, a kada se vratio imala sam šta i da vidim. Kaže da ga je presrela neka mala nakarminisana brkato-buvarasta opajdarica iz Dimitrija Bogdanovića. Nije mogao sebi da pomogne. I još jedna njuškica, Kru. Fotografisan u azilu na dan kada sam ga udomila. Sada ima godinu dana. Mrvicaaaa....Kru....sweet ....kisss Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 On 28.6.2019. at 22:55, Нифада рече Baš se posebno obradujem kada neko tek dođe i nadje moju fotku od pre dve-tri godine i lajkuje.Neko ko je ljubitelj maca ili je možda čak i poznavao ovu macu. Reč je o fotografiji moje mace od pre nekoliko godina.Neki se baš bave onim što ja napišem ovde ponekad,stvari opšteg karaktera proizvoljno primenjuju na neke ljude.Ne vodim ličnu komunikaciju na društvenim mrežama,niti se bilo kome lično obraćam ovde,niti se bavim bilo kim,samo ponekad iznosim mišljenje o nekom pitanju. Svi čitaoci i pratioci onoga što napišem imaju pozdrav i jedno nežno mahanje od ove mace Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 пре 10 часа, Milica Bajic рече Вау, која је то птица? Прелепа је. сиви соко, најбржи организам на планети 390км/х у бришућем лету, фасцинантан предатор. ? Milica Bajic, nebica933 and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2019 пре 9 часа, Предраг М рече сиви соко, најбржи организам на планети 390км/х у бришућем лету, фасцинантан предатор. ? Тако сам и помислила, али не разумем се баш у птице. Увек ме фасцинира како се људи здруже са њима. Скоро сам била у резервату Увца. Они чувари тамо имају за љубимце Белоглаве Супове. Редовно неки упадне у воду приликом свог првог покушаја лета. Онда их они спасавају и тако настају пријатељства Постоји чистина у шуми где им доносе, углавном угинуле животиње да се прехране. Juanito, Поет, Kafanski amater and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Септембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2019 @Milica Bajic поделићу ти у пп моје скромно знање о соколарству да не затрпавам овде тему... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 27, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2019 On 25.9.2019. at 12:33, Предраг М рече @Milica Bajic поделићу ти у пп моје скромно знање о соколарству да не затрпавам овде тему... Ако желиш, можеш да отвориш тему о томе. Типа где и како почети ако неко жели и слично. Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Октобар 29, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2019 On 27.10.2019. at 13:43, Juanito рече Ако желиш, можеш да отвориш тему о томе. Типа где и како почети ако неко жели и слично. може, чим уграбим мало времена написаћу нешто о томе ... драго ми је да има интересената ... Milica Bajic, Таша and Juanito је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 Moje ime je Frida Брада, Поет, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 Sivi glodar, dolazi ne zvan ali je cesto vidjen gost. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 пре 1 минут, Flojd рече Sivi glodar, dolazi ne zvan ali je cesto vidjen gost. Udomi macu. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 @Ayla Hahahah, znam jednu Fridu iz spanskih sapunica od pre 15 god sigurno. Omiljena vrsta psa, prelepi su. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 Naravno da ćete me proglasiiti za koješta...mačke u redu...po meni treba uvesti zakon zabrane držanja pasa u stanu. Država da organizuje da se te jadne životinje nekako posle zbrinu, kako ne znam, recimo da im vlasnici placaju hranu u penzionatima i sl. Dršanje pasa u stanu poprimilo j epatološke oblike. To je mučenje životinja! Da ne govorimo o manijakluku da se psi ukrštaju da bi bili što krvožedniji, pa im se štirkaju uši, seku repovi i sl. Prava perverzija i patologija. Pas je divna životinja, i treba da bude u dvorištu, u prirodi. Ne da jede hemikalije i spava u nekom ćošetu na podu. Posebno psi poput terijera, šnausera, goniča, ptičara....to je ludilo mozga radi svojih nekih trendovskih ludorija držati te životinje u zidinama. O ovim tetoviranima, koji se šetaju sa pit-bulovima i dobermanima šta reći. U osnovi kerovodja po stanovima ima više psiholoških faktora. Ko neće da bude sam, nije kadar da nadje sebi drugoga - tragedina! Onda ima "dama" koje su to prihvatile kao trend. Onda imama "jakih momaka" koji vodaju rotvajlere, pit-bulove, dobremane da budu face. Onda ima ovih sa pudlicama....sve je to neprirodno i tortura životinja, na stranu psiihološki profil vlasnika (govorim o stanovima). I da dodam, gad se bolje pogleda, primer: ide devojka vodi krvožednog psa, ali ona je "taf grl", onda vidis momka, on ima 100 kila ali vodi neku pudlu...večona pasa poprimi isti karakter kao i vlasnik/vlasnica. Držanje pasa u stanu je tortura tih jadnih životinja, a o psihologiji vlasnika je posebna priča. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 пре 8 минута, Ayla рече Udomi macu. Uhh, Macke ne volim. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука