Нифада Написано Јун 28, 2019 Пријави Подели Написано Јун 28, 2019 On 26.9.2017. at 9:03, Нифада рече Baš se posebno obradujem kada neko tek dođe i nadje moju fotku od pre dve-tri godine i lajkuje.Neko ko je ljubitelj maca ili je možda čak i poznavao ovu macu. Поет, Лидија Миленковић and Дуња је реаговао/ла на ово 2 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Септембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2019 моја другарица, љубимица ... TSCHeTSCHen, Smaragdni kamičak, Juanito and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Септембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2019 ...starica moja,moja Kika Smaragdni kamičak, Снежана, Таша and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 nebica933, Istopljeni kamen, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 I ovaj nas voli da sedi za stolom, posebno ispred punog tanjira Снежана, Дуња, Istopljeni kamen and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 пре 36 минута, Таша рече I ovaj nas voli da sedi za stolom, posebno ispred punog tanjira Kako je sladak....mada ja više volim mace....al je sladak... baš...kako se zove? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 Milica Bajic, nebica933, Таша and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 Пре сат времена, Istopljeni kamen рече Kako je sladak....mada ja više volim mace....al je sladak... baš...kako se zove? Zove se Aki ( Alex ) to ime su mu dali klinci, ja ga prekrstila u Aleksije Ja sam vise "pseci" tip i ne ljudim bas macke, moze, ali ne u mojoj blizini ... mada letos umalo da padnem u iskusenje kada sam videla mlade od plave ruske macke, nestvarno su lepi. Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 пре 15 часа, Предраг М рече моја другарица, љубимица ... Вау, која је то птица? Прелепа је. Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 Пре сат времена, Juanito рече Dobrica.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 пре 20 минута, Таша рече Zove se Aki ( Alex ) to ime su mu dali klinci, ja ga prekrstila u Aleksije Ja sam vise "pseci" tip i ne ljudim bas macke, moze, ali ne u mojoj blizini ... mada letos umalo da padnem u iskusenje kada sam videla mlade od plave ruske macke, nestvarno su lepi. Pozdrav slatkom Akiju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 Evo i jedne od mojih njuškica Istopljeni kamen, Smaragdni kamičak, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 пре 2 минута, Дуња рече Evo i jedne od mojih njuškica Kako je lepa....malo liči na moju macu....kako se zove? Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 пре 15 часа, Снежана рече Ali ovaj pogled pun nade... ❤ Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 пре 1 минут, Дуња рече Ali ovaj pogled pun nade... ❤ Daaaa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука