Toma Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Благословом свештенства храма Преображења Господњег на Пашином (Лекином) брду, Крушевачка бб у Београду (код окретнице троле бр. 22), у недељу 22. Маја 2011. одмах после Божанствене Литургије па све до 16 часова, биће организовано: 1. Добровољно давање крви, 2. Хуманитарна продаја (и куповина) колача и сланих пита, 3. Концерт певачког друштва "Преображење" и 4. Концерт ансамбла "Жива вода". Изволите, дођите! Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 0442_feel 0442_feel ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука