Вилер Текс Написано Јун 16, 2021 Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 пре 15 минута, sanja84 рече Вероватно би. Сви гледамо снимак како Албанци руше цркву, скачу по крстовима. А наши неприметно потопили цркву из 13 века. Ником ништа. Благословио патријарх... Људима је лако манипулисати.. Великим речима. Црква, отаџбина... Извини али мислим да имаш озбиљан проблем са расуђивањем јер повлачиш паралелу са душманским нападима на Цркву (мислио сам на Цркву а не самона храм. Такође смо дужни да чувамо храмове) и благословом епископа да се неки храм потопи. Нажалост није се нашло друго решење али повлачити паралелу између тога и напада крволока на нашу Цркву је потпун промашај, исти оном који чине разни квази зилоти који нон стоп нешто нападају Цркву због овог и оног И ти и Мирко сте пуни општих места. Bilbija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јун 16, 2021 Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 пре 24 минута, sanja84 рече Објасни то Црногорцима који су ишли у литије због грађевина... Ма браво. Да требали су да дају да се отму храмови да се потуцају по пољима, гаражам да би служили Литургију, да мошти Светог Василија и Светог Петра преузме држава... Читав православни свет је подржао СПЦ литије у Црној Гори, дошао између осталог и митрополит Онуфрије из Украјине. Па требала си ти да им свима кажеш то су смо зграде, опуштено, слушајте Лајбах....Да мало просветлиш људе. Буди Бог с нама шта ти све овде наприча. Молим те не брукај се више. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јун 16, 2021 Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 пре 1 минут, Вилер Текс рече Ма браво. Да требали су да дају да се отму храмови да се потуцају по пољима, гаражам да би служили Литургију, да мошти Светог Василија и Светог Петра преузме држава... Буди Бог с нама шта ти све овде. Молим те не брукај се више. Причали смо о цркви као храму и цркви као људима... Да, ја сам јако не послушан хришћанин. Нисам послушна патријарху, епископима... Иду ми на живце. Знаш оно, лицемерје и све остало што су толико као ја, а требало би да су нешто више... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јун 16, 2021 Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 пре 1 минут, sanja84 рече Причали смо о цркви као храму и цркви као људима... Да, ја сам јако не послушан хришћанин. Нисам послушна патријарху, епископима... Иду ми на живце. Знаш оно, лицемерје и све остало што су толико као ја, а требало би да су нешто више... Нисам знао да си толико исправна. „Додирни ме свети човече." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јун 16, 2021 Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 пре 17 минута, mirko1929 рече Црна Гора је посебна тема. Ја сам више имао на уму пример где се непостојећи (празан) манастир од кога су остали само темељи обнавља, док људи у околним селима гладују. Чак се та сиротиња учипи... САД се сећам једног прилога о једном монаху из неког манастира како говори да је добро да нису неки услови у манастиру, да не забораве да су монаси... И оде он негде у други манастир, дођоше други, спровели подно грејање и ко зна шта још. И опет сниме њега... Питају како му се чини. А он онако срамежљиво. Па лепо, ето средили... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јун 16, 2021 Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 пре 1 минут, Вилер Текс рече Нисам знао да си толико исправна. „Додирни ме свети човече." Нисам ја исправна, него су они неисправни Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јун 16, 2021 Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 пре 3 минута, sanja84 рече Нисам ја исправна, него су они неисправни Ма исправна си ти и нико више, не дај да те ложе. Само ти причај како су они сви неисправни, то је изгледа аутентично хришћанство. Bilbija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јун 16, 2021 Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 Вероватно.. Од памтивека "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 16, 2021 Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 @Вилер Текс Pusti je nek' bude njena poslednja molim te. sanja84 and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јун 16, 2021 Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 пре 29 минута, mirko1929 рече Црна Гора је посебна тема. Ја сам више имао на уму пример где се непостојећи (празан) манастир од кога су остали само темељи обнавља, док људи у околним селима гладују. Чак се та сиротиња учипи... Видим теби је Црква крива за све... Па си постао и незвани адвокат сиротињи која даје лепту својевољно а ти је браниш од њиховог доброг дела. Не ваља кад да богатш, не ваља кад да раја, не ваља ови не ваља оно... Као што рекох пун си општих места. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јун 16, 2021 Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 пре 1 минут, Milan Nikolic рече @Вилер Текс Pusti je nek' bude njena poslednja molim te. Добро. Него да се вратимо на тему: Живео генерал Ратко Младић! Milan Nikolic and Bilbija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 25, 2021 Пријави Подели Написано Јун 25, 2021 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jokaš Написано Јун 26, 2021 Пријави Подели Написано Јун 26, 2021 On 16.6.2021. at 13:08, kopitar рече Konačno nešto pametno da čujem. Nacionalisti su nas upropastili naše živote i živote naše djece zato mi je muka više ovih vjerskih foruma i vjernika koji ma su ti isti heroji. Da sam bar na vrijeme otišao iz ove vukoj.... Значи требали су Срби на вековним огњиштима да скрштених руку сачекају разуларену банду коју је увелико усмјерила ЕУ и НАТО. Никад ти није касно отићи ! Orion је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orion Написано Јун 27, 2021 Пријави Подели Написано Јун 27, 2021 On 16.6.2021. at 8:38, kopitar рече Što se tiče tz. "domovinskog rata" u Hr. i drugim prostorima bivše Jug. tu maksimalnu odgovornost snosi ondašnja vlast Srbije i usporedba sa zločinima počinjenim na sve tri strane su također su na Srpskoj strani. To su činjenice i to treba prihvatiti Ne, kopitar, nisu to činjenice. Činjenice su da svu odgovornost za rat i zločine, kao i rasturanje SFRJ, snose tadašnja rukovodstva Slovenije i Hrvatske. Martin Špegelj i Josip Boljkovac, dogovaraju se kako će "pokasapiti", jer imaju međunarodno priznanje za to.... "pogotovo otkad je ova kurva pobedila u Srbiji... Milošević?... Da... Samo nam Amerikanci drugi dan kad je on pobijedio ponudili su pomoć, a do tada su sve špekulirali"... "ubijati, na licu mjesta".. Ilegalno naoružavanje hrvatske i hdz-a 1990. godine... Franjo Tudjman u govoru otvoreno priznaje da su hteli rat... Stjepan Mesić i njegov govor u Australiji.. Davljenje makedonskog vojnika u Splitu, drugi makedonski vojnik je ubijen Napadi na pripadnike JNA - Slovenija Ubijanja vojnika JNA na graničnom prelazu Holmec? https://youtu.be/5zkz9N9IyuI Streljanje srpskih zarobljenika - Dvor na Uni https://youtu.be/hkpKgaBj-XA Ubijanje vojnika JNA, srpskih civila https://youtu.be/6cT4iSV3luU Crne mambe https://youtu.be/Xp_7aCLInT8 Zločin nad Srbima - Miljevački plato https://youtu.be/ajVPIR07kdo Zločin na Koranskom mostu Likvidacija porodice Zec Ima toga još puno.... To su činjenice! BorisR and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 11, 2021 Пријави Подели Написано Јул 11, 2021 Одлична емисија у којој је показано сведочење да је масакр у Сребреници исцениран. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука