Jump to content

Šta mislite ? - ( Sava Savanović pita forumaše)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Šta mislite da li je moguća integracija tri foruma u jedan, foruma verujem, foruma žru i foruma vidovdan ? ( a s obzirom na sve faktore)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 32
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Mislim da je moguće uz obostranu volju sva tri foruma.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Mislim da je to nepotrebno.

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Šo misliš tako Jocke? smajlizakojisuzamolilezene
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Šta mislite da li je moguća integracija tri foruma u jedan, foruma verujem, foruma žru i foruma vidovdan ? ( a s obzirom na sve faktore)

To ti je ujedinjenje DS, DSS i SNS? smajlizakojisuzamolilezene

А ко је кој ?

Мислим вероватно је дс верујем, а ко су дсс и снс ?

0203_cool

Подели на овим сајтовима

Pošto je Rusofila najviše kod vas, vi mora da ste SNS. smajlizakojisuzamolilezene

Ovde barem sa mojom Rusokritikom mogu još da prođem, tamo me odmah kamenujete kao svetog Stefana arhiđakona.. victory78

Уф, кад мало боље погледаш теме о снс-ју на видовдану видећеш колико форумаши не готиве снс.

Значи ово би био онда дсс.

Опет кад погледаш колико на насловној видовдана има текстова који су џаст лајк коштуницини и колико су наклоњени баш њему ... мислим да си омашио ... немогуће је то тако поделити.

Ал јесте русофилски то стоји.

Само није ваљда русофилство мерило снс , дс, и дсс - а ?

Не знам , не могу да укалупим ова три форума и у наведене странке.

Можда си омашио странке , ајд поново ...

0203_cool

Можда интеграција жру и верујема , али видовдан ипак има мало више политике за један чисто верски форум, мислим видовдан није чисто верски форум.

Подели на овим сајтовима

Šo misliš tako Jocke? 0102_laugh

Nije dobro to mešati, jer svaki forum ima posebnu istoriju, posebnu atmosferu, posebne ljude i nebi bilo to to. Ako natrupamo sve u jedno tokom vremena neće biti više tema o kojoj cemo moći pisati, ili će se iste duplirati od strane novih forumaša. Do neke sorabotke može doći ali celosno ujedinenje bio bi loš poteg. Bar ja tako mislim.  prstgore

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Šo misliš tako Jocke? 0102_laugh

Nije dobro to mešati, jer svaki forum ima posebnu istoriju, posebnu atmosferu, posebne ljude i nebi bilo to to. Ako natrupamo sve u jedno tokom vremena neće biti više tema o kojoj cemo moći pisati, ili će se iste duplirati od strane novih forumaša. Do neke sorabotke može doći ali celosno ujedinenje bio bi loš poteg. Bar ja tako mislim.  prstgore

Plus na Vidovdanu imamo više politike, na Verujem je tipičan samo teološki forum, a ŽRU pokraj teologije ima i svetovnih, društvenih tema.

Подели на овим сајтовима

Замислимо да дође до уједињења.То би изледало као данашња Србија.Имамо Косово (Видовдан),Војводину(Верујем) и Србију (ЖРУ).Прво би расле тензије на Косову и оно би тражило самосталност Србија то не прихвата док ИХТУС и Борба то подржавају и тако би остали без Косова.Онда би Војводина тражила све већу (теолошку) самосталност,раја са ЖРУ-а то не би подржавала и настаје проблем и полако Војводина одумире.Онда би Санџак (разбригаши) видећи то све више под вођством младог Зукорлића тражили самосталност уз обећању високог стандарда. greengrin

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

ЖРУ је узео део Видовдана и део Верујема и направио посебан форум. Баш као СНС. А Видовдан је онда нешто као СРС, а Верујем је као ДС.

Отац Иван је, ако се не варам интернет каријеру започео на Видовдану, а онда је схватио да му смета централизована власт и одличио да оснује сопствени форум. Неки кажу да је ЖРУ, ништа друго до Верујем у новом руху и да у суштини нема разлике између њих, али о. Иван то негира. После је било гложења око чланства између ЖРУ и Видовдана, јер су неки отишли за о. Иваном, а неки и данас седе на две (администраторске) фотеље. Али када се врати Бранко Радун, видеће ови екуменисти са ЖРУ.

Подели на овим сајтовима

Из Србије.Што? greengrinКао што је написано Верујем је чисто теолошки,тако је и Војводина чисто пољопривредна.Видовдан је Косово јер има политике доста.

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Претпостављам да си ти гастарбајтер? greengrin

Подели на овим сајтовима

Ja sam demokrat.

То није питање.Највише волим кад се гастарбајтери ложе на национализам. winter greengrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...