Arsenija Написано Јул 13, 2016 Пријави Подели Написано Јул 13, 2016 On 7/13/2016 at 20:45, Дијана. рече Nemoj Arso da se bojis, nemas razloga... bice vam super... Vidjeces da je to izuzetan dozivljaj. Salim se malo . Niko osim mene nece ni zeleti da ode tamo . On 7/13/2016 at 21:07, Агница рече подсјети ме како сам својевремено ударила главом у тунел,тријезна..тако да..нема гаранције..мада,то сам ја,то је за мене нормално,ти ипак немој пити Naravno . Zanima me jedna stvar ... Ne mogu da se setim zasto , ali kada smo obilazili neke manastire , ceo taj dan smo postili ... Da li je to neki obicaj ? Дијана. and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 13, 2016 Пријави Подели Написано Јул 13, 2016 55 minutes ago, Arsenija рече Mozda ove godine odem na Ostrog , nikad nisam bila ... Imam tremu . A ako grupa sa kojom budem bila pozeli da prespava , moracu i ja da prespavam ... Plasi me sama pomisao na to . Па свака група преспава. Дуг је пут, и тако... Није лако уопште, да знаш. Знаш како звучи кад 100 људи хрче у глас. Агница, Arsenija, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Агница Написано Јул 14, 2016 Пријави Подели Написано Јул 14, 2016 On 7/13/2016 at 21:13, Arsenija рече Naravno . [emoji4] Zanima me jedna stvar ... Ne mogu da se setim zasto , ali kada smo obilazili neke manastire , ceo taj dan smo postili ... Da li je to neki obicaj ? Их,ко би то могао знати,кад ни сама не можеш да се сјетиш On 7/13/2016 at 21:07, Агница рече [emoji4] подсјети ме како сам својевремено ударила главом у тунел,тријезна..тако да..нема гаранције..мада,то сам ја,то је за мене нормално,ти ипак немој пити [emoji4] сад озбиљно..ово моје лупање главом у тунелић којим се иде до св. Василија,уопште није било случајно..доживјела сам га као шамар и отријежњење..јер сам тад банула на Острог у непокајаним гријесима својим ни не знајући колико сам посрнула духовно..слава и хвала св. василију на свему.. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 14, 2016 Пријави Подели Написано Јул 14, 2016 Mislim da je vazno, da se doda,da monasi i monahinje od gosta koji dodje da noci ili na duze da boravi u manastiru,ocekuju da prisustvuje svim molitvama. To znaci i ustajanje ranom zorom.Manastir nije hotel, vec Bozije mesto gde se moli, tihuje, sasluzuje i gde vlada mir. Takodje je vazno poslusanje, znaci oni koji to nemaju inace u zivotu,njima ce biti tesko. Vazno je iskreno reci igumaniji/igumanu sta te muci, i sta ti ocekujes, tj. sta bi voleo, a oni ce videti da li i na koji nacin mogu da ti pomognu. Znam za neke slucajeve, gde su primili dve devojke koje su se lecile od droge, ali to roditelji od tih devojaka nisu rekli manastiru, i jedna od tih devojaka je jednostavno nestala u sumi(koja okruzuje manastir) ustala ranom zorom, nije se ni obukla i odsetala...monahinje se prepale, a odgovorne su za nju...posle je celo selo trazilo.. ima jos primera, tako da za neke manastire sigurno znam, da nece vise da prime na duze konacenje ako nema preporuka od svestenika. Arso mila, ako zelis, ajde samnom na Ostrog Ja planiram sa par drugarica uskoro..ima jos mesta u autu, ne brigaj, ja cu te cuvati i nista lose ti se nece desiti Kaludjerovic Sreten, Милан Ракић, Борис74 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 15, 2016 Пријави Подели Написано Јул 15, 2016 On 7/14/2016 at 21:07, Sofija_ рече Arso mila, ako zelis, ajde samnom na Ostrog Ja planiram sa par drugarica uskoro..ima jos mesta u autu, ne brigaj, ja cu te cuvati i nista lose ti se nece desiti Hvala ti na pozivu . Bas me je obradovao ovaj poziv ... Ici cu svakakao iakao nemam plan za ceo avgust koji treba da prvedem u Crnoj Gori ... Ali da ne bude da spamujem temu ... Za mene je to hodocasce ... Covek koji to zeli ... mora da se upozna i sa nekakvim kodeksom ... Rassoban and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Децембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2016 Да ли је неко посетио манастир Бођани? ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2016 пре 24 минута, Биљана 1234 рече Да ли је неко посетио манастир Бођани? ...ja sam bila u Bođanima, tamo su sada 2 monaha...nisam spavala u konaku, meni je to nekih 40 minuta automobilom, ali postoji konak...sveštenik služi liturgiju i u manastiru i u obližnjoj crkvi pa onda kako se organizuje...postoji kontakt: [email protected] i broj telefona 021 217 76010 Биљана 1234, -Владимир- and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука