Jump to content

Bodibilding (Bodybuilding)

Оцени ову тему

zivkov

Препоручена порука

Prirodno je najbolje ako si rekreativac ali ako zelis da izadjes na binu i da osvojis neki kup ,e onda mora da se pojacas hemijom i sa 1000. evra bukvalnog ugradjivanja u sebe nedeljno! crvenilo mada efedrin i amfetamin vise koriste atleticari i ostali sportisti nego bodybilderi....

Моја сестра је са професионалцем,рукомет игра и он не користи никакву хемију.Користи само витамине.Тако да не важи баш то што си реко..  facenew22222222

Dobro mozda tvoja sestra ..... a ja znam devojke koje se bave atletikom i kad idu na trcanje do Ade progutaju po vitamin amfetamincic cisto malo da ih digne facenew22222222! Ja ne kazem da svako ko se iole malo bavi sportom da se pojacava hemijom ali da se uzima brate uzima se i to pogotovo profesionalci jer on mora uvek da se 100% zalozi ali kad se posustane i kada se malo umori e onda dolazi malo pojacanja jer ne moze svaki put da odigra vrhunski i da ima snage! Ne bi bilo prodaje hemije na svakom koraku!!!! To ti je kao i kad ucis npr. mozes da izdrzis 5 noci da ucis a da ne uzimas kafu ili guaranu i tome slicno ali kad se malo zamoris 8,9,20 dan e onda se pojacavas kafom i guaranom da bi izdrzao..... crvenilo  facenew22222222

Od moje sestre momak se time bavi,ne ona.I moje misljenje je da ima dosta njih koji koriste hemiju..ali eto ima i primera..  crvenilo

Подели на овим сајтовима

Prirodno je najbolje ako si rekreativac ali ako zelis da izadjes na binu i da osvojis neki kup ,e onda mora da se pojacas hemijom i sa 1000. evra bukvalnog ugradjivanja u sebe nedeljno! :D mada efedrin i amfetamin vise koriste atleticari i ostali sportisti nego bodybilderi....

Моја сестра је са професионалцем,рукомет игра и он не користи никакву хемију.Користи само витамине.Тако да не важи баш то што си реко..  0102_laugh

Dobro mozda tvoja sestra ..... a ja znam devojke koje se bave atletikom i kad idu na trcanje do Ade progutaju po vitamin amfetamincic cisto malo da ih digne 0205_whistling! Ja ne kazem da svako ko se iole malo bavi sportom da se pojacava hemijom ali da se uzima brate uzima se i to pogotovo profesionalci jer on mora uvek da se 100% zalozi ali kad se posustane i kada se malo umori e onda dolazi malo pojacanja jer ne moze svaki put da odigra vrhunski i da ima snage! Ne bi bilo prodaje hemije na svakom koraku!!!! To ti je kao i kad ucis npr. mozes da izdrzis 5 noci da ucis a da ne uzimas kafu ili guaranu i tome slicno ali kad se malo zamoris 8,9,20 dan e onda se pojacavas kafom i guaranom da bi izdrzao..... dada  dizzy999

Od moje sestre momak se time bavi,ne ona.I moje misljenje je da ima dosta njih koji koriste hemiju..ali eto ima i primera..  prstgore

Nema primera jer niko neće da prizna da koristi hemiju.

Tako da su to sve dobra deca i naturalci  0110_hahaha snoozer_11 0102_laugh 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Prirodno je najbolje ako si rekreativac ali ako zelis da izadjes na binu i da osvojis neki kup ,e onda mora da se pojacas hemijom i sa 1000. evra bukvalnog ugradjivanja u sebe nedeljno! :D mada efedrin i amfetamin vise koriste atleticari i ostali sportisti nego bodybilderi....

Моја сестра је са професионалцем,рукомет игра и он не користи никакву хемију.Користи само витамине.Тако да не важи баш то што си реко..  0102_laugh

Dobro mozda tvoja sestra ..... a ja znam devojke koje se bave atletikom i kad idu na trcanje do Ade progutaju po vitamin amfetamincic cisto malo da ih digne 0205_whistling! Ja ne kazem da svako ko se iole malo bavi sportom da se pojacava hemijom ali da se uzima brate uzima se i to pogotovo profesionalci jer on mora uvek da se 100% zalozi ali kad se posustane i kada se malo umori e onda dolazi malo pojacanja jer ne moze svaki put da odigra vrhunski i da ima snage! Ne bi bilo prodaje hemije na svakom koraku!!!! To ti je kao i kad ucis npr. mozes da izdrzis 5 noci da ucis a da ne uzimas kafu ili guaranu i tome slicno ali kad se malo zamoris 8,9,20 dan e onda se pojacavas kafom i guaranom da bi izdrzao..... dada  dizzy999

Od moje sestre momak se time bavi,ne ona.I moje misljenje je da ima dosta njih koji koriste hemiju..ali eto ima i primera..  prstgore

Tako da su to sve dobra deca i naturalci  0110_hahaha snoozer_11 0102_laugh 0102_laugh

Sta hoces da kazes,da koristi hemiju..da sv koriste?Ne razumem  :D

Подели на овим сајтовима

Моја сестра је са професионалцем,рукомет игра и он не користи никакву хемију.Користи само витамине.Тако да не важи баш то што си реко..  stadaradim

Dobro mozda tvoja sestra ..... a ja znam devojke koje se bave atletikom i kad idu na trcanje do Ade progutaju po vitamin amfetamincic cisto malo da ih digne Just_Cuz_19! Ja ne kazem da svako ko se iole malo bavi sportom da se pojacava hemijom ali da se uzima brate uzima se i to pogotovo profesionalci jer on mora uvek da se 100% zalozi ali kad se posustane i kada se malo umori e onda dolazi malo pojacanja jer ne moze svaki put da odigra vrhunski i da ima snage! Ne bi bilo prodaje hemije na svakom koraku!!!! To ti je kao i kad ucis npr. mozes da izdrzis 5 noci da ucis a da ne uzimas kafu ili guaranu i tome slicno ali kad se malo zamoris 8,9,20 dan e onda se pojacavas kafom i guaranom da bi izdrzao..... dada  :cheesy:

Tako da su to sve dobra deca i naturalci  0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Sta hoces da kazes,da koristi hemiju..da sv koriste?Ne razumem  ;)

da
Подели на овим сајтовима

Dobro mozda tvoja sestra ..... a ja znam devojke koje se bave atletikom i kad idu na trcanje do Ade progutaju po vitamin amfetamincic cisto malo da ih digne bliss jeeee! Ja ne kazem da svako ko se iole malo bavi sportom da se pojacava hemijom ali da se uzima brate uzima se i to pogotovo profesionalci jer on mora uvek da se 100% zalozi ali kad se posustane i kada se malo umori e onda dolazi malo pojacanja jer ne moze svaki put da odigra vrhunski i da ima snage! Ne bi bilo prodaje hemije na svakom koraku!!!! To ti je kao i kad ucis npr. mozes da izdrzis 5 noci da ucis a da ne uzimas kafu ili guaranu i tome slicno ali kad se malo zamoris 8,9,20 dan e onda se pojacavas kafom i guaranom da bi izdrzao..... dada  .mislise.

Od moje sestre momak se time bavi,ne ona.I moje misljenje je da ima dosta njih koji koriste hemiju..ali eto ima i primera..  smej.gif

Tako da su to sve dobra deca i naturalci  leteti 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Sta hoces da kazes,da koristi hemiju..da sv koriste?Ne razumem  ;)

da

Па онда се много правиш паметан.Јер не користи ништа,тренирао сам са њим,трчао,ишао у теретану..користио је једино Сагоревач масти од тих ствари,чак сам са њим ишао и да купи то,јер моја мајка га је напуцала  smej.gif greengrin

Подели на овим сајтовима

Pa ti rece uzimao samo vitamine... sad odjednom se stvorise  i sagorevaci masti...a ko te deki jos malo pritisne ce ispadne  i neki vinstrol, klenbuterol ili testosteron depo...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Pa ti rece uzimao samo vitamine... sad odjednom se stvorise  i sagorevaci masti...a ko te deki jos malo pritisne ce ispadne  i neki vinstrol, klenbuterol ili testosteron depo...

Jeste uzimao je vitamine,imam ovde jos malo sto mu je ostalo,i te kutijice.Sagorevaci nisu hemija brale i ne doprinose nikakvoj snazi,vec ubrzanju organizma,koji se aktivira i onda jakim treningom mozes da sagoris masti.A njemu to treba zato sto ga moja keva napuca sa pitama i mascu i onda pred pocetak sezone mora da sagori te masti da bi se pripremio kao covek za sezonu.

Подели на овим сајтовима

Jeste uzimao je vitamine,imam ovde jos malo sto mu je ostalo,i te kutijice.Sagorevaci nisu hemija brale i ne doprinose nikakvoj snazi,vec ubrzanju organizma,koji se aktivira i onda jakim treningom mozes da sagoris masti.A njemu to treba zato sto ga moja keva napuca sa pitama i mascu i onda pred pocetak sezone mora da sagori te masti da bi se pripremio kao covek za sezonu.

Pa jes'... kad bi profi sport mogao da se vodi sa pitama i sarmama...

Ti kad bi znao sta profi sportisti jedu i to van sezone dok su na pripremama ne bi mogo da se osvestis... a taj tvoj poznanik je profi verovatno u nekoj trecoj ligi ili sl.

Sta sve covek nece cuje ovih dana... eno Novak skoro bas pricao kako mu od pihtija skace adrenalin te uz njih lakse pobedjuje 0102_laugh  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Pa jes'... kad bi profi sport mogao da se vodi sa pitama i sarmama...

Ti kad bi znao sta profi sportisti jedu i to van sezone dok su na pripremama ne bi mogo da se osvestis... a taj tvoj poznanik je profi verovatno u nekoj trecoj ligi ili sl.

Sta sve covek nece cuje ovih dana... eno Novak skoro bas pricao kako mu od pihtija skace adrenalin te uz njih lakse pobedjuje ;)  smej.gif

smajlizakojisuzamolilezene 0203_cool victory78 womens t4431 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

Ocigledno da se nisi bavio sportom pa lupas takve gluposti.On je bio omladinski reprezentativac Jugoslavije,tako ja te molim da ne lupas molim te.Jel si cuo ti kad se zavrsi sezona da imas pauzu?Jesi,pa sta onda glumis ludilo???

Eee ja vrlo dobro znam sta rade sportisti,a da kako ide Milijas,Pantelic,profesionalci a cepaju cigare?Jaoo pa kako to ne ide sa tvojim pogledom na sportiste.

Da na kazem koliko jedan nas najbolji kosarkas pusi cigara dnevno,bolje cuti molim te!

Подели на овим сајтовима

http://www.youtube.com/watch?v=PSHVG7iay70&feature=related

smajlizakojisuzamolilezene 0203_cool

Mali doruckic naseg Coleta  victory78 ma 100% nature smej.gif ,pogledajte na 9:26 sta covek ima u kolekciji, razne bobe!  womens t4431 0110_hahaha 0110_hahaha

0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif Mali ....

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Ocigledno da se nisi bavio sportom pa lupas takve gluposti.On je bio omladinski reprezentativac Jugoslavije,tako ja te molim da ne lupas molim te.Jel si cuo ti kad se zavrsi sezona da imas pauzu?Jesi,pa sta onda glumis ludilo???

Eee ja vrlo dobro znam sta rade sportisti,a da kako ide Milijas,Pantelic,profesionalci a cepaju cigare?Jaoo pa kako to ne ide sa tvojim pogledom na sportiste.

Da na kazem koliko jedan nas najbolji kosarkas pusi cigara dnevno,bolje cuti molim te!

Ma, sto vise popusis to si bolji soprtista...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...