Ратко :( Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Si Па онда слободно буди тужан у посту ако те то чини срећним и радосним. poljupcic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
saas Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Pomaže Bog, najprostije.. kao obični svjetovnjak dajem odgovor na : Pitanje:'Да ли sе Ђурђевдан 2011. слави са посном или мрсном трпезом'? Đurđevdan 'pada' u petak, a petak je određen za post ( osim u pojedinim sl.), pa prema tome Đurđevdan treba da se posti.. tj. da se slavi posnom trpezom! saas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Si Па онда слободно буди тужан у посту ако те то чини срећним и радосним. poljupcic 1413_love ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Si Па онда слободно буди тужан у посту ако те то чини срећним и радосним. poljupcic Kad počne post obući ću se u crno, neću se brijati ni šišati... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Si Па онда слободно буди тужан у посту ако те то чини срећним и радосним. algabacaju greengrin poljupcic Kad počne post obući ću se u crno, neću se brijati ni šišati... ...hoces da budes tuzan je li?...kakve veze crno ima s tugom? ...ja obicno nosim crno,a da znas samo kako sam vesela osoba 319.gif ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 То није исто, Сир ће да пусти и браду, а ти то не можеш. Стварно, како жене у том случају? Можда да не брију ноге. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Kako nema veze sa tugom jadna... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 То није исто, Сир ће да пусти и браду, а ти то не можеш. Стварно, како жене у том случају? Можда да не брију ноге... ...moze on da pusti sta hoce,poenta je u tome,da to Hristos uopste ne trazi od nas,Hristos voli kad smo veseli,a ne kad smracimo svoja lica i glumimo mucenike...a ovo tvoje pitanje za noge je pomalo i neumjesno,ali evo-Hristos voli i kad smo uredni algabacaju ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Немој се љутити Тавита, хтео сам се нашалити. Мислим, и јесам се нашалио, него се, изгледа, нисам лепо нашалио. Дакле, није да сам се хтео нашалити, а да се нисам нашалио, него сам се хтео лепо нашалити, а нисам се лепо нашалио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Kako nema veze sa tugom jadna... ...evo da ti malo pomognem...znas zasto monasi nose crno...zato sto ne pristaju ni na jednu drugu boju,a znas zasto...zato sto nijedna boja ovog svijeta nije dovoljno svijetla,a oni ne pristaju ni nasta manje do svjestlosti na Tavoru... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Немој се љутити Тавита, хтео сам се нашалити. Мислим, и јесам се нашалио, него се, изгледа, нисам лепо нашалио. Дакле, није да сам се хтео нашалити, а да се нисам нашалио, него сам се хтео лепо нашалити, а нисам се лепо нашалио. ...ma sta ti je rale,kakva ljutnja,al' ja ti tako uvjek malo dam do znanja,ipak pricamo o ozbiljnim temama algabacaju ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 То није исто, Сир ће да пусти и браду, а ти то не можеш. Стварно, како жене у том случају? Можда да не брију ноге... ...moze on da pusti sta hoce,poenta je u tome,da to Hristos uopste ne trazi od nas,Hristos voli kad smo veseli,a ne kad smracimo svoja lica i glumimo mucenike...a ovo tvoje pitanje za noge je pomalo i neumjesno,ali evo-Hristos voli i kad smo uredni facenew22222222 Ovo "glumimo mucenike" je stvarno neumesno, ja ne mogu da postim i smejem se i budem veseo kao sluzbenice Rajhfajzen banke, kad popunjavas zahtev za kredit. Elem el moze sutra da se prekadi na ulju a nastavi sa postom na vodi? 0203_cool Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан1 Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 То није исто, Сир ће да пусти и браду, а ти то не можеш. Стварно, како жене у том случају? Можда да не брију ноге... ...moze on da pusti sta hoce,poenta je u tome,da to Hristos uopste ne trazi od nas,Hristos voli kad smo veseli,a ne kad smracimo svoja lica i glumimo mucenike...a ovo tvoje pitanje za noge je pomalo i neumjesno,ali evo-Hristos voli i kad smo uredni facenew22222222 Ovo "glumimo mucenike" je stvarno neumesno, ja ne mogu da postim i smejem se i budem veseo kao sluzbenice Rajhfajzen banke, kad popunjavas zahtev za kredit. Elem el moze sutra da se prekadi na ulju a nastavi sa postom na vodi? 0203_cool Па ко те тера да се смејеш. Смех није увек и радост. А како сутра може да се пости (или не пости) најбоље је да питаш свог духовника који познаје и типик а и тебе. Није то баш толико стриктно прописано зато што сви људи нису исти. А ако сутра славиш и примаш госте мораш мислити и на њих. Ту би опет најбоље помогао типик (чини ми се) а није на одмет и савет духовника. Све у славу Божију и на радост људи. Будимо људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Kome nije bilo jasno u pocetku sad mu je jos nejasnije. Postujes post kad je propisan, ne postujes da ne uvredis domacina, postujes svog svestenika, ne postujes da ne bi odskakao iz sredine i sablaznio one oko tebe.....itd... I nakon objasnjenja oca Ivana na prvom postu, oni koji poste ce postiti i opravdavati se svojim argumentima, oni koji ne poste opet ce se opravdavati svojim argumentima tako da smo na istom. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 То није исто, Сир ће да пусти и браду, а ти то не можеш. Стварно, како жене у том случају? Можда да не брију ноге... ...moze on da pusti sta hoce,poenta je u tome,da to Hristos uopste ne trazi od nas,Hristos voli kad smo veseli,a ne kad smracimo svoja lica i glumimo mucenike...a ovo tvoje pitanje za noge je pomalo i neumjesno,ali evo-Hristos voli i kad smo uredni .mislise. Ovo "glumimo mucenike" je stvarno neumesno, ja ne mogu da postim i smejem se i budem veseo kao sluzbenice Rajhfajzen banke, kad popunjavas zahtev za kredit. 0110_hahaha Elem el moze sutra da se prekadi na ulju a nastavi sa postom na vodi? 0409_feel ...kakve veze radost ima sa smijehom...ja kad se radujem,nije nuzno i da moram da se smijem...i kako to postis,a nisi radostan,onda je post za tebe neki napor,ne kazem da nije,ali kad se moj duh raduje mene bas briga sta mom tijelu fali... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука