Jump to content

Хришћанске (Православне) тетоваже / Christian (Orthodox) tattoos

Оцени ову тему

Препоручена порука

Прилично агресивно је наметнута мода тетоважа последњих година.  Ја се увек сетим своје давне младости и старе циганке у аутобусу, преко целе руке јој је писао МИЛАДИН, смрежуран, разливен, позеленео, и у цик цак...тако је тужно изгледало и недосојанствено да ме заиста никад нико неће наговорити да се шарам. Још ако узмемо у обзир да сам женско и волим да се предомислим. Иначе, прва тетоважа Исуса на крсту је лоше ликовно решена.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

3. Mojsijeva 19 : 28 " Za mrtvacem ne režite telo svoje, ne udarajte na se kakve belege. Ja sam Gospod."

Ruzno je videti tetovazu....a Hriscanin budi u srcu , pokazi je svojom dobrotom,miloscu,ljubavlju,skromnoscu,krotkoscu a ne tetoviranjem.Da je Bogu umilno u Bibliji bi nam rekao da to radimo.

Подели на овим сајтовима

Тотално је погрешан наслов ове теме.Не постоје тетоваже које могу да се назову православне,јер далеко од тога,православље се противи тетовирању тела,односно скрнављењу храма Божијега.

Подели на овим сајтовима

Ја волим тетоваже! И има их јако финих и са укусом урађених! :)

И да, ставила бих на себе једну тако фину тетоважицу! Ништа претјерано и нападно! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Ви сте као неки хришћани да допуштате да вас тако жигују? Шта сте ви? Животиње?
Ја први не вјерујем у хришћанство али ово је глупост коју сам мислио да хришћани не раде...
Срамота!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...