Дејан Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Mislim da je tema o tetovažama koje su Hrišćanske tematike a ne o pravoslavcima koji su išarani s nekim slikama.. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 e damnisam zagledO,ima i isusa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Sirac koja je to nacionalnost nikad čuo SIRAC??? Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Да је Бог мислио да су нам тетоваже неопходне ми би се тетовирани родили Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Прилично агресивно је наметнута мода тетоважа последњих година. Ја се увек сетим своје давне младости и старе циганке у аутобусу, преко целе руке јој је писао МИЛАДИН, смрежуран, разливен, позеленео, и у цик цак...тако је тужно изгледало и недосојанствено да ме заиста никад нико неће наговорити да се шарам. Још ако узмемо у обзир да сам женско и волим да се предомислим. Иначе, прва тетоважа Исуса на крсту је лоше ликовно решена. sleki је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bisernasuza16 Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 3. Mojsijeva 19 : 28 " Za mrtvacem ne režite telo svoje, ne udarajte na se kakve belege. Ja sam Gospod." Ruzno je videti tetovazu....a Hriscanin budi u srcu , pokazi je svojom dobrotom,miloscu,ljubavlju,skromnoscu,krotkoscu a ne tetoviranjem.Da je Bogu umilno u Bibliji bi nam rekao da to radimo. Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prodavnica Tehnosport Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Тотално је погрешан наслов ове теме.Не постоје тетоваже које могу да се назову православне,јер далеко од тога,православље се противи тетовирању тела,односно скрнављењу храма Божијега. SHADOWS OF THE LIGHT, Gordana ., Orthophill and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragan Baralic Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 ovo nije hriscanski eto cisto da spomenem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stojkovic bojan Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Tetoviranje je ustvari skretanje paznje na sebe. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Да се кладимо да ће у Царству Божијем бити много више истетовираних него што мислимо ? .smesko. Банатски деран, Биљана, Sara" and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssandra.31 Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Koliko se ja razumem, crkva i hriscanstvo su protiv skrnavljenja tela............. Po mom shvatanju, to mu dodje isto kao kad postis na ulju, pa jedes prasetinu pecenu na ulju :-) Orthophill and Ексулате је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Mislim da su tetovaže extra, jer da ih nema ljudi ne bi čitali te bi ostali uskraćeni za aforizme i mudrosti sa grudi, guzova i bedara Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Ја волим тетоваже! И има их јако финих и са укусом урађених! И да, ставила бих на себе једну тако фину тетоважицу! Ништа претјерано и нападно! Margareta, Sara" and Банатски деран је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ексулате Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Ви сте као неки хришћани да допуштате да вас тако жигују? Шта сте ви? Животиње?Ја први не вјерујем у хришћанство али ово је глупост коју сам мислио да хришћани не раде...Срамота! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ексулате Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Koliko se ja razumem, crkva i hriscanstvo su protiv skrnavljenja tela............. Po mom shvatanju, to mu dodje isto kao kad postis na ulju, pa jedes prasetinu pecenu na ulju :-) Управо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука