Jump to content

Хришћанске (Православне) тетоваже / Christian (Orthodox) tattoos

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ovo je grozno.  :229229229: Zar ti misliš da je to hrišćanski? greengrin Ovako na sebe privlače pažnju samo mafijaši i tzv. žestoki momci, što nema veze sa hrišćanstvom. facenew22222222

мислим да је ствар избора и да ту нема ничега лошег једностано на и тај  начин показују оданост Богу.

наравно не мислим да је тетоважа сама по себи доказ да је неко самим тим хришћанин али ако него живи хришћанским животом тетоважа не смета она је само плус dada

Враћамо се на речи Христа да чашу треба чистити и унутра не само споља,ако неко жели да се тетовира нека изволи има слободу али тиме не показује оданост Богу.

управо сам то и рекао да тетоважа сама по себи не доказује да је неко хришћанин али ако него то заиста јесте онда тетоважа не може бити сметња.

Подели на овим сајтовима

Ovo je grozno.  :229229229: Zar ti misliš da je to hrišćanski? greengrin Ovako na sebe privlače pažnju samo mafijaši i tzv. žestoki momci, što nema veze sa hrišćanstvom. facenew22222222

мислим да је ствар избора и да ту нема ничега лошег једностано на и тај  начин показују оданост Богу.

наравно не мислим да је тетоважа сама по себи доказ да је неко самим тим хришћанин али ако него живи хришћанским животом тетоважа не смета она је само плус dada

Враћамо се на речи Христа да чашу треба чистити и унутра не само споља,ако неко жели да се тетовира нека изволи има слободу али тиме не показује оданост Богу.

управо сам то и рекао да тетоважа сама по себи не доказује да је неко хришћанин али ако него то заиста јесте онда тетоважа не може бити сметња.

Добро питање је зашто?Нећеш бити бољи хришћанин,нити ћеш имати некакву духовну корист.

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Веома је лепо.

То што се лично не бих  истетовирао не значи да  треба на основу тога тј. себе, да судим.

Свако тетовира оно са чиме се поистовећује, и у том смислу. Ови људи су својим тетоважицама изразили своју веру и приврженост Христу Спасу. То је њихов идентитет. Похвално!

Нпр. браћа у Христу, Копти и др. тетовирају Крст Христов на својој руци, иако то од њих нико не тражи данас. Чак им то може донети неприлике у животу. Верујем да су Богу драге ваше тетоваже.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Ух, ја сам велики обожавалац тетоважа, још када видим да су Православне.....Такође, намеравам да и ја истетовирам лик Исуса на леђима.

1vq7l.jpg

Тетоважа на руци Матеје Кежмана....Иначе, има их још доста на телу, које су такође Православне. мајкл

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ух, ја сам велики обожавалац тетоважа, још када видим да су Православне.....Такође, намеравам да и ја истетовирам лик Исуса на леђима.

1vq7l.jpg

Тетоважа на руци Матеје Кежмана....Иначе, има их још доста на телу, које су такође Православне. dada

Ovo ću da prepišem i zalepim magnetom na frižider. Lepa misao.

Подели на овим сајтовима

Погрешио си у наслову, пише се tattoos.

victory78 случајно сам изоставио једно слово о нека администрација исправи  t4431

Подели на овим сајтовима

@ SANJA

Ovo ću da prepišem i zalepim magnetom na frižider. Lepa misao.

Ето видиш корист од теме t4431 victory78

Подели на овим сајтовима

Питање остаје зашто?Да ли ћеш бити бољи хришћанин?

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

nećeš biti ni lošiji, tetovaža je tetovaža, ljudi su se tetovirali od pamtiveka, Velja je pomenio Kopte, a i tu kod nas žene iz Rame (Bosna) su se tetovirale, grudi i ruke. Neke bake su još žive sa tim tetovažama. Inače običaj je izumro.

Mislim da ga je bilo i na kosovu (isto žene).

Meni su tetovaže sasvim ok i to bilo kakve ne samo rišćanske.

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

nećeš biti ni lošiji, tetovaža je tetovaža, ljudi su se tetovirali od pamtiveka, Velja je pomenio Kopte, a i tu kod nas žene iz Rame (Bosna) su se tetovirale, grudi i ruke. Neke bake su još žive sa tim tetovažama. Inače običaj je izumro.

Значи то је празна ствар?Грешим ли?

Подели на овим сајтовима

то је као кад не него навијач и он је навијач без обзира да ли носи дрес,качкет и шал а да ли ће да носи нека обележја то је ствар избора тако је и са тетоважама или ако него носи крст око врата или у колима на ретровизору не знаћи да је бољи хришћанин али то такође ствар избора.

Подели на овим сајтовима

то је као кад не него навијач и он је навијач без обзира да ли носи дрес,качкет и шал а да ли ће да носи нека обележја то је ствар избора тако је и са тетоважама или ако него носи крст око врата или у колима на ретровизору не знаћи да је бољи хришћанин али то такође ствар избора.

Значи слажеш се да је то празна ствар?  .mislise.

Подели на овим сајтовима

Па за онога ко не воли тетоваже генерално јесте а за онога који би се тетовирао није. зависи из ког угла гледаш по мени није празна ствар а сама по себи није довољна.

Значи слажеш се да је то празна ствар?  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...