Jump to content

Хришћанске (Православне) тетоваже / Christian (Orthodox) tattoos

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја имам две тетоваже и имаћу их још.
Овима којима то смета нека не гледају,свакако се ни не виде док се не скинем а то нема привилегију свако да види. :)
Е сад ви што сматрате да је то грех,зар није грех и стављање шминке на своје лице,шишање косе,ношење прстења и наруквица,сатова? Зашто скрнавите тело са тим ,зар и то онда није грех? Да је Бог хтео да носимо сатове и огрлице,родили би се са тим,како неко написа предходно.
Или сте само помало лицемерни?

Равно,нигде брда све је равно...

Подели на овим сајтовима

Ја волим тетоваже! И има их јако финих и са укусом урађених! :)

И да, ставила бих на себе једну тако фину тетоважицу! Ништа претјерано и нападно! :)

Slažem se. I ja napisah, imam jednu. Nije napadna, nije u boji, nije popunjena, samo konture, lepa je takva kakva jeste. I vidi se samo onda kada ja želim da se vidi.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Ne volim tetovaže i nemam razumevanja za to čemu one služe.

Moram samo da kažem da je nekada davno,dok mi je jedna Baka bila živa u jednom gradu u Srbiji,došao pop da sveti vodicu.Kada je podigao ruku pojavila se jedna vrlo neumesna tetovaža,a moja Baka samo što se nije prevrnula od čuda,rekla mu je da ne želi više da ga vidi sa tom tetovažom,da zavije tu ruku i slično.

Kada je drugi pop došao bio je pijan i opet ista priča,toliko o našim popovima ....

Ako umeš tetoviraj molitve,citate i slike svetitelja na srcu i rešena stvar. gringrin

:351780:

Подели на овим сајтовима

У чему је разлика између тетоваже и шминке за лице,кармина или сата? Молим одговор,хвала.

Подели на овим сајтовима

Да је Бог мислио да су нам тетоваже неопходне ми би се тетовирани родили :)

pa goli smo se rodili :) znaci treba da budemo nudisti.

имаш ли храбрости да кажеш Господ у лице да је направио једног човека ружним?

или је ружан грех који неко чини?

мислим да треба размислити о инстанцама плитко и дубоко мало више.

jeste da je Bog najveci umetnik :) 

У чему је разлика између тетоваже и шминке за лице,кармина или сата? Молим одговор,хвала.

i jedno i drugo  su ukrasi koji nam se u datom trenutku cine prikladnim,

jedino sto je tetovazu teze skinuti kad se predomislimo.

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

tetovaza je nesto sto nekome licno znaci i to ondak projektuje na kozu, a neki se tetoviraju da budu frajeri

sminka je nesto sto onom sto se sminka znaci i znaci mu da drugima znaci

sat je nesto sto pokazuje vreme, a ima i onih sto se satom dice, tj dice se vremenom koje im otkucava u srebroljublju, pa kad to vreme stane onda mozda ostanu u tom stanju

jedna od najstrasnijih epizoda Twilight Zone

http://vimeo.com/45030972

iako ja ko da sam gledo neku drugu verziju, jer mi je delovalo mnogo ubedljivije, a mozda i lupam

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

pravoslavnu prostitutku

Ovo sam video negde na fejsu ili gde got, uglavnom negde jesam, tako se popisuje žena

pravoslavnog lopova

Pa sad i to postoji :D

,pravoslavnog ubicu

Bilo ih je, sad ih nema, barem u skorije vreme se nisu pojavljivali

pravoslavnog lazova

Pa i ovo ima koliko hoćeš 

Подели на овим сајтовима

tetovaza je nesto sto nekome licno znaci i to ondak projektuje na kozu, a neki se tetoviraju da budu frajeri

sminka je nesto sto onom sto se sminka znaci i znaci mu da drugima znaci

sat je nesto sto pokazuje vreme, a ima i onih sto se satom dice, tj dice se vremenom koje im otkucava u srebroljublju, pa kad to vreme stane onda mozda ostanu u tom stanju

jedna od najstrasnijih epizoda Twilight Zone

http://vimeo.com/45030972

iako ja ko da sam gledo neku drugu verziju, jer mi je delovalo mnogo ubedljivije, a mozda i lupam

Ето,нисмо грешни само ми који смо ишарани већ и ви који се шминкате,пудеришете и носите сатове.

Подели на овим сајтовима

To je sve plot za cula

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...