Jump to content

Хришћанске (Православне) тетоваже / Christian (Orthodox) tattoos

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Medo

Ovaj tekst koji si postavio mi nije jasan?

Ko je taj čovek? Što to piše jadan?

Estetizam nije površan, mada može biti pogrešan.

Svakako da postoji pravoslavna estetika.

To se čini mi se više vezuje za tip ličnosti ili nešto slično; neko može više biti filozof i u religiji posmatrati tu stranu, neko više estetsku.

Svakako da postoji pravoslavni esteta.

Ko je ono rekao da će lepota spasiti svet?

тако како си написао, свео си је на пијетизам.

боље да не знаш шта мислим тек о пијетизму  :drugarstvo: :group111: :group111:

Подели на овим сајтовима

Ja od kad znam za sebe imala sam zelju da se istetoviram.Jos kao dete sam uvek crtala po rukama i stopalima. Svako ima neke strasti protiv kojih se bori,kod nekoga je to pusenje ,kod nekoga gnev a kod nekog zelja da necim ukrasi svoje telo. Ja sam odustala kad sam postala popadija ,jel sam smatrala da to ne prilici pozivu mog supruga.Al ako mi dune..... ko zna.Upoznala sam par svestenika koji imaju tetovaze i uglavnom svi se kaju zbog njih.u stvari vecina osoba koje sam upoznala sa tetovazama se posle nekog vremena pokaju zbog toga.

Ja sam radila privremene tetovaze sa kanom,jos imam skice 0203_cool Jednom prilikom sam drugaru preko ledja iscrtala zmaja i bas je lepo ispalo.Takve tetovaze stoje neko vreme pa vremenom blede i na kraju se izbrisu.

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

Ja od kad znam za sebe imala sam zelju da se istetoviram.Jos kao dete sam uvek crtala po rukama i stopalima. Svako ima neke strasti protiv kojih se bori,kod nekoga je to pusenje ,kod nekoga gnev a kod nekog zelja da necim ukrasi svoje telo. Ja sam odustala kad sam postala popadija ,jel sam smatrala da to ne prilici pozivu mog supruga.Al ako mi dune..... ko zna.Upoznala sam par svestenika koji imaju tetovaze i uglavnom svi se kaju zbog njih.u stvari vecina osoba koje sam upoznala sa tetovazama se posle nekog vremena pokaju zbog toga.

Ja sam radila privremene tetovaze sa kanom,jos imam skice 0212_rolleyes Jednom prilikom sam drugaru preko ledja iscrtala zmaja i bas je lepo ispalo.Takve tetovaze stoje neko vreme pa vremenom blede i na kraju se izbrisu.

kad se vratm u realnost i setim se da sam ''popadija''... dizzy999 0110_hahaha

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

Ja sam radila privremene tetovaze sa kanom,jos imam skice :drugarstvo: Jednom prilikom sam drugaru preko ledja iscrtala zmaja i bas je lepo ispalo.Takve tetovaze stoje neko vreme pa vremenom blede i na kraju se izbrisu.

мени то сасвим ок  :bla: :291291291:

једно је црткати нешто што се пере или брише, сасвим је друго перманентно се осликавати и то са хришћанским мотивима, а правити приде ожиљке а болови су неретко и несносни у зависности од дела тела.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • 10 months later...

tetovaža nema ničeg hrišćanskog u sebi, bar po mom shvatanju...

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Volim tetovaže, imam tetovažu, imaću ih još, ali stvarno mi je neumesno kada vidim ogromne svece, krst, molitve... po leđima, rukama, nogama... Ne znam. Stvarno mi je neumesno i neprikladno. 

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...