Sherlock H. Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Ok,hajde da kao izborni predmet uvedemo i ateizam? Šta bi se tu učilo? Uostalom, imate građansko vaspitanje, ali, ako ono ne zadovoljava vaše prohteve, potrudite se da to menjate. Pa ateizam. Gradjansko vaspitanje nema veze sa ateizmom. I ja nisam ateista. OK nisi ateista ali zalazes se za manje opcija. Zbog cega? Mislim zar nije bolje uci u prodavnicu i imati sirok izbor ili uci u prodavnicu sa praznim rafovima? Objasnio u prethodnom postu. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 После Другог св.рата рећи у СФРЈ да си верник било је право друштвено самоубиство. Људи су тајно крштавали децу, а многи се нису ни усудили. Сахране на којима је свештеник држао опело биле су увек почашћене присуством полиције. Верски празници су се славили тихо и неприметно из страха да неко не пријави властима. Овакво стање је трајало доста дуго и оно је криво што неки атеисти у Србији не могу да се помире са присуством верника.. A NinaD je tada zivela pa je sve to svojim ocima videla... Ја сам крштен у потаји од мог оца и деде... И шта ћемо сад? Да тврдимо да није тако било? "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Po principu da su sve religije jednake i da drzava nema pravo da propagira jednu ili vise njih. A gradjani jesu li ravnopravni ili nisu? I da li drzava treba i prava gradjana koji je finansiraju da postuje ili ne? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Po principu da su sve religije jednake i da drzava nema pravo da propagira jednu ili vise njih. A gradjani jesu li ravnopravni ili nisu? I da li drzava treba i prava gradjana koji je finansiraju da postuje ili ne? Jesu,svi su jednaki. Tvoje pravo nije ugrozeno,jer tebi niko ne brani da veronauku organizujes pri crkvama,ali zato tudje pravo jeste ugrozeno ukoliko se nekoliko religija uvode kao nastavni predmeti.Dakle,ukoliko tvoji zahtevi ugrozavaju prava drugih ljudi,onda drzava nema pravo da ih uvazi. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Po principu da su sve religije jednake i da drzava nema pravo da propagira jednu ili vise njih. Šta podrazumevaš pod time da sve religije budu jednake. U Srbiji i jesu jednake, ali nemaju sve isti broj vernika. Sve verske zajednice u Srbiji mogu da imaju veronauku u školi, ako imaju učenike koji će na istu ići. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Tvoje pravo nije ugrozeno,jer tebi niko ne brani da veronauku organizujes pri crkvama,ali zato tudje pravo jeste ugrozeno ukoliko se nekoliko religija uvode kao nastavni predmeti.Dakle,ukoliko tvoji zahtevi ugrozavaju prava drugih ljudi,onda drzava nema pravo da ih uvazi. A zasto pri Crkvama? Zasto bih ja maltretirao svoje dete da mora iz skole da pesaci do Crkve na veronauku? Hajde daj mi jedan razlog za to. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Tvoje pravo nije ugrozeno,jer tebi niko ne brani da veronauku organizujes pri crkvama,ali zato tudje pravo jeste ugrozeno ukoliko se nekoliko religija uvode kao nastavni predmeti.Dakle,ukoliko tvoji zahtevi ugrozavaju prava drugih ljudi,onda drzava nema pravo da ih uvazi. A zasto pri Crkvama? Zasto bih ja maltretirao svoje dete da mora iz skole da pesaci do Crkve na veronauku? Hajde daj mi jedan razlog za to. A zasto bi neko drugi bio diskriminisan da bi ti imao veronauku u skoli? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Tvoje pravo nije ugrozeno,jer tebi niko ne brani da veronauku organizujes pri crkvama,ali zato tudje pravo jeste ugrozeno ukoliko se nekoliko religija uvode kao nastavni predmeti.Dakle,ukoliko tvoji zahtevi ugrozavaju prava drugih ljudi,onda drzava nema pravo da ih uvazi. A zasto pri Crkvama? Zasto bih ja maltretirao svoje dete da mora iz skole da pesaci do Crkve na veronauku? Hajde daj mi jedan razlog za to. A zasto bi neko drugi bio diskriminisan da bi ti imao veronauku u skoli? Egoizam... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Po principu da su sve religije jednake i da drzava nema pravo da propagira jednu ili vise njih. Šta podrazumevaš pod time da sve religije budu jednake. U Srbiji i jesu jednake, ali nemaju sve isti broj vernika. Sve verske zajednice u Srbiji mogu da imaju veronauku u školi, ako imaju učenike koji će na istu ići. Podrazumevam da sve imaju ista prava. Koliko sam ja upoznat,samo sedam verskih zajednica ma pravo na veronauku. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Tvoje pravo nije ugrozeno,jer tebi niko ne brani da veronauku organizujes pri crkvama,ali zato tudje pravo jeste ugrozeno ukoliko se nekoliko religija uvode kao nastavni predmeti.Dakle,ukoliko tvoji zahtevi ugrozavaju prava drugih ljudi,onda drzava nema pravo da ih uvazi. A zasto pri Crkvama? Zasto bih ja maltretirao svoje dete da mora iz skole da pesaci do Crkve na veronauku? Hajde daj mi jedan razlog za to. A zasto bi neko drugi bio diskriminisan da bi ti imao veronauku u skoli? Pa zasto je diskriminisan? Ne mora da je pohadja. Njegova stvar. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Po principu da su sve religije jednake i da drzava nema pravo da propagira jednu ili vise njih. Šta podrazumevaš pod time da sve religije budu jednake. U Srbiji i jesu jednake, ali nemaju sve isti broj vernika. Sve verske zajednice u Srbiji mogu da imaju veronauku u školi, ako imaju učenike koji će na istu ići. Podrazumevam da sve imaju ista prava. Koliko sam ja upoznat,samo sedam verskih zajednica ma pravo na veronauku. Pa narvno. Gradjani Srbije demokratski odlucuju o tome. U parlamentu. Ko bi to trebao da bude iznad suverenog preva naroda u demokratskoj Srbiji? Urednik casopisa "Veliki prasak"? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Tvoje pravo nije ugrozeno,jer tebi niko ne brani da veronauku organizujes pri crkvama,ali zato tudje pravo jeste ugrozeno ukoliko se nekoliko religija uvode kao nastavni predmeti.Dakle,ukoliko tvoji zahtevi ugrozavaju prava drugih ljudi,onda drzava nema pravo da ih uvazi. A zasto pri Crkvama? Zasto bih ja maltretirao svoje dete da mora iz skole da pesaci do Crkve na veronauku? Hajde daj mi jedan razlog za to. A zasto bi neko drugi bio diskriminisan da bi ti imao veronauku u skoli? Pa zasto je diskriminisan? Ne mora da je pohadja. Njegova stvar. Diskriminisani su zato sto nemaju pravo da imaju veronauku one VZ kojoj pripadaju. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Po principu da su sve religije jednake i da drzava nema pravo da propagira jednu ili vise njih. Šta podrazumevaš pod time da sve religije budu jednake. U Srbiji i jesu jednake, ali nemaju sve isti broj vernika. Sve verske zajednice u Srbiji mogu da imaju veronauku u školi, ako imaju učenike koji će na istu ići. Podrazumevam da sve imaju ista prava. Koliko sam ja upoznat,samo sedam verskih zajednica ma pravo na veronauku. Pa narvno. Gradjani Srbije demokratski odlucuju o tome. U parlamentu. Ko bi to trebao da bude iznad suverenog preva naroda u demokratskoj Srbiji? Urednik casopisa "Veliki prasak"? I na tom sam odgovorio.Prava vecine ne mogu biti usvojena ukoliko negiraju prava ostalih ljudi. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Po principu da su sve religije jednake i da drzava nema pravo da propagira jednu ili vise njih. Šta podrazumevaš pod time da sve religije budu jednake. U Srbiji i jesu jednake, ali nemaju sve isti broj vernika. Sve verske zajednice u Srbiji mogu da imaju veronauku u školi, ako imaju učenike koji će na istu ići. Podrazumevam da sve imaju ista prava. Koliko sam ja upoznat,samo sedam verskih zajednica ma pravo na veronauku. Pa narvno. Gradjani Srbije demokratski odlucuju o tome. U parlamentu. Ko bi to trebao da bude iznad suverenog preva naroda u demokratskoj Srbiji? Urednik casopisa "Veliki prasak"? I na tom sam odgovorio.Prava vecine ne mogu biti usvojena ukoliko negiraju prava ostalih ljudi. Pa ko negira pravo onom koji ne zeli veronauku? Neko ih prisiljava da je pohadjaju? U Srbiji? Gde? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Diskriminisani su zato sto nemaju pravo da imaju veronauku one VZ kojoj pripadaju. Pa neka posalju poslanike u parlament da glasaju za promenu spiska vera za veronauku. Evo blize se izbori. Pa demokratski. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука