Srdjan Kotur Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Ја им не би давао имена него бројеве - бр. 1, бр. 2 итд. Da li si gledao seriju, davno bese, Grizli adams i onog magareta sa imenom Number 7? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Ја им не би давао имена него бројеве - бр. 1, бр. 2 итд. 7 of 9 ( the hot Borg lady from Star Trek ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Лазар, без премишљања, зна се зашто. feeble and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Sinu Dušan i Relja,a kćeri Dunja i Čarna. Oglo and feeble је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Јован / Јелена Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вида Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 За ћерку смо се договорили, чим смо сазнали пол, да јој дамо име Софија, то име се и мом мужу и мени највише допадало. Интересантно је да се она баш и родила 30. септембра, на празник св. мученица Вере, Наде, Љубави и мајке им Софије, то нам је знак да дефинитивно нисмо погрешили у избору имена! А за сина смо размишљали дуже време, заправо имали смо три опције (Андреј, Лука и Вук), па нисмо могли да се одлучимо, међутим, бебац нас је предухитрио, родио се на Никољдан, па смо решили да буде његов избор! .smesko. Јадранка-Дервента, Срђан Ранђеловић, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 За ћерку смо се договорили, чим смо сазнали пол, да јој дамо име Софија, то име се и мом мужу и мени највише допадало. Интересантно је да се она баш и родила 30. септембра, на празник св. мученица Вере, Наде, Љубави и мајке им Софије, то нам је знак да дефинитивно нисмо погрешили у избору имена! А за сина смо размишљали дуже време, заправо имали смо три опције (Андреј, Лука и Вук), па нисмо могли да се одлучимо, међутим, бебац нас је предухитрио, родио се на Никољдан, па смо решили да буде његов избор! .smesko. Замисли све исто као код мене. :10900: Лидија Миленковић, Вида, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Нашој старијој ћеркици је име Магдалена, а бебаници Ђурђа. srcee srcee Срђан Ранђеловић, Лидија Миленковић and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 @@Вида, @@Middle-earth, Нешто ми се јавља да вам се деца исто и презивају :bla: , а ако грешим, онда - извињавамо се, млого се извињавамо :drugarstvo: Срђан Ранђеловић, Вида and Middle-earth је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вида Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 @@Вида, @@Middle-earth,Нешто ми се јавља да вам се деца исто и презивају :bla: , а ако грешим, онда - извињавамо се, млого се извињавамо :drugarstvo: Не грешите! Иначе, прво сам прочитала његов пост, а да нисам видела ко је то написао, па помислих - ма да ли је могуће, каква случајност! Кад оно...човек ме шпијунира на форуму!!! Па мислим ствааарно! Срђан Ранђеловић, Middle-earth, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Добродошла на форум љубави моја srcee Ленка*, Вида, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Кад оно...човек ме шпијунира на форуму! Е, сестро слатка,........ и то рођени муж,..... јединац, .........ццццццц....СТРАШНО !!!!! :o sokiran Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вида Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Ово је стварно нешто за нову тему - Шта када вас рођени муж/жена шпијунира? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Вида, on 13 Jan 2013 - 23:21, каже: Кад оно...човек ме шпијунира на форуму! Е, сестро слатка,........ и то рођени муж,..... јединац, .........ццццццц....СТРАШНО !!!!! Па кад неће да дође у собу код мене да пијемо пиво и грицкамо семенке и созерцавамо о сутрашњем дану. :10900: Јадранка-Дервента, Лидија Миленковић and Ленка* је реаговао/ла на ово 3 А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Ово је стварно нешто за нову тему - Шта када вас рођени муж/жена шпијунира? Молим лепо ја сам улогован уредно. Нема ту никаквог шпијунирања. Ево чак сам те ставио за пријатеља и немо се сад ту...Мисим нећемо сад пред људима ... А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука