Jump to content

Koje име би дали детету?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 457
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 2 weeks later...

Sinu Dušan i Relja,a kćeri Dunja i Čarna.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

За ћерку смо се договорили, чим смо сазнали пол, да јој дамо име Софија, то име се и мом мужу и мени највише допадало. Интересантно је да се она баш и родила 30. септембра, на празник св. мученица Вере, Наде, Љубави и мајке им Софије, то нам је знак да дефинитивно нисмо погрешили у избору имена! А за сина смо размишљали дуже време, заправо имали смо три опције (Андреј, Лука и Вук), па нисмо могли да се одлучимо, међутим, бебац нас је предухитрио, родио се на Никољдан, па смо решили да буде његов избор!  .smesko.

Подели на овим сајтовима

За ћерку смо се договорили, чим смо сазнали пол, да јој дамо име Софија, то име се и мом мужу и мени највише допадало. Интересантно је да се она баш и родила 30. септембра, на празник св. мученица Вере, Наде, Љубави и мајке им Софије, то нам је знак да дефинитивно нисмо погрешили у избору имена! А за сина смо размишљали дуже време, заправо имали смо три опције (Андреј, Лука и Вук), па нисмо могли да се одлучимо, међутим, бебац нас је предухитрио, родио се на Никољдан, па смо решили да буде његов избор!  .smesko.

Замисли све исто као код мене. :10900:

А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих.

Посланица Јеврејима 11, 1

Подели на овим сајтовима

Нашој старијој ћеркици је име Магдалена, а бебаници Ђурђа.

srcee srcee

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

@@Вида, @@Middle-earth,

Нешто ми се јавља да вам се деца исто и презивају  :bla: ,

а ако грешим, онда - извињавамо се, млого се извињавамо :drugarstvo: :drugarstvo:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

@@Вида, @@Middle-earth,

Нешто ми се јавља да вам се деца исто и презивају  :bla: ,

а ако грешим, онда - извињавамо се, млого се извињавамо :drugarstvo: :drugarstvo:

Не грешите! :) 

Иначе, прво сам прочитала његов пост, а да нисам видела ко је то написао, па помислих - ма да ли је могуће, каква случајност! Кад оно...човек ме  шпијунира на форуму!!! Па мислим ствааарно! :)

Подели на овим сајтовима

Добродошла на форум љубави моја  srcee

Подели на овим сајтовима

Кад оно...човек ме шпијунира на форуму!

Е, сестро слатка,........ и то рођени муж,..... јединац, .........ццццццц....СТРАШНО !!!!! :o sokiran

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Вида, on 13 Jan 2013 - 23:21, каже: Кад оно...човек ме шпијунира на форуму! Е, сестро слатка,........ и то рођени муж,..... јединац, .........ццццццц....СТРАШНО !!!!!

Па кад неће да дође у собу код мене да пијемо пиво и грицкамо семенке и созерцавамо о сутрашњем дану. :10900:

Подели на овим сајтовима

Ово је стварно нешто за нову тему - Шта када вас рођени муж/жена шпијунира?  sFun_bat

Молим лепо ја сам улогован уредно. Нема ту никаквог шпијунирања. Ево чак сам те ставио за пријатеља и немо се сад ту...Мисим нећемо сад пред људима ... molimoli

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...