Jump to content

Опстанак долара, банкротство САД, трајање Америчке ере

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

• Одговори 162
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Bog stvori Adama i Evu a sve ostalo je Made in China  winter  winter

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Bog stvori Adama i Evu a sve ostalo je Made in China   winter  winter

Значи.... С Т В А Р Н О !

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Као што је накада била Британија...данас је Америка....

Једног дана када им досади и одлуче да промене климу....сила ће постати нека друга земља...Русија или Кина ...њима у суштини није битно!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

За сад ствари како стоје, Америка би могла бити само рањена, али не и уништена. А то да ће Русија или Кина замјенути Америку, од тога нема ништа. Русија је већ једном била империја и потом су пали. Кина можда има потенцијал да буде ту са САД, јер досад никад нису ширили хегемонију на глобалном нивоу.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Америчка ера тек почиње.

Кина ће се распасти у парампарчад.

Све ме страх да не буде супротно..... smej.gif

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ситуација је веома занимљива, већ сам писао о томе на некој другој теми. Американци су пукли финансијски, имају страховит дефицит и дугове, само је питање времена када ће балон пући и наступити велика финансијска и монетарна криза. Међутим, криза ће бити "извезена" у цео свет зато што је долар валута у којој сви чувају резерве. Питање је само како ће која држава реаговати на кризу и ту онда долазимо на поље традиције и тржишне филозофије где су Американци у огромној предности над свима осталима. Мислим да и Питер Шиф занемарује (можда намерно да би нагласио озбиљност ситуације) тај део приче.

Криза ће бити веома озбиљна, али ће САД вероватно опет на крају изаћи као победник - треба само да се врате на идеје Џеферсона и Вашингтона уместо овог глупирања. И то се већ дешава, потражите "Ron Paul" на Google. Кинези и Руси једноставно нису способни да буду светски лидери зато што немају здраву идеологију.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Америчка ера тек почиње.

Не бој се јер супротно бити неће. Можда још за твог живота имаћеш прилику да специјално на тивију гледаш америчко разваљивање Кине, црвеног цара .

Амери су људи моји да се не лажемо тренутно једина озбиљна држава на свету, то што су наше симпатије ( па и моје) на нечијој другој страни , апсољутно не смета Америма да постигну оно што су себи зацртали и за чега их је Бог дао на ови свијет.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Америчка ера тек почиње.

Не бој се јер супротно бити неће. Можда још за твог живота имаћеш прилику да специјално на тивију гледаш америчко разваљивање Кине, црвеног цара .

Амери су људи моји да се не лажемо тренутно једина озбиљна држава на свету, то што су наше симпатије ( па и моје) на нечијој другој страни , апсољутно не смета Америма да постигну оно што су себи зацртали и за чега их је Бог дао на ови свијет.

Polako, polako ....

Kinejci ce za 30 godina biti apsolutni gospodari na ovoj planeti. Od Amera nece ostati kamen na kamenu.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...