cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Treba mi pomoc oko terminologije: jel se kaze "nalazim se u iskusenju od sarmobluda" ili "nalazim se u iskusenju sarmobluda" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ratko, izmedju ostalog su mogli da budu kaznjeni i zato sto su mislili da je Raspucin svetac. Slazes se da bi bilo malo glupavo opisati sve golgote gulaga kao "nasilnu deraspucinizaciju"? Ratko, prijatelju, moram li da ti odgovorim na ovo pitanje ko je rekao sta? Vidi kada sam se ukljucio na temu. Ako uzmeš zvanična dokumenta sa početka oktobarske revolucije i zaviriš malo u presude na smrt gde u dve reči obrazlažu boljševici zašto ubiše čoveka, videćeš da piše samo sledeće: Osuđen kao vernik i patriota. Da to su zvanične presude na smrt oktobarske revolucije , krivica - vera i patriotizam. Komunistička ideologija je razarala RPC na sve moguće načine o tome postoje tone dokumenata . Smešno je zanemarivati iste a i glupo. U crkvi komunisti su videli pretnju za svoju ideju(veru) crkva je bila vera suprotna njihovoj veri u svetlu budućnost. U crkvi su gledali svetu Rusiju , Rusiju cara i monarhije. U crkvi su videli narodnu veru koju je trebalo zameniti njihovim opijumom za narod. Milioni Rusa su završili u gulazima zbog vere, stotine hiqada sveštenika je završilo u gulazima zbog vere. U čemu je onda problem ako se kaže nasilna ateizacija ? Možda vama kao ateistima smeta što se to desilo jer vašu ateističku ideju prikazuje u nekom drugom svetlu , u kakvom je vi ne bi voleli videti , kao što ni hrišćani ne vole kad se priča o inkviziciji ili krstašima, ali to su ipak istorijske činjenice. - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Treba mi pomoc oko terminologije: jel se kaze "nalazim se u iskusenju od sarmobluda" ili "nalazim se u iskusenju sarmobluda" jesu li sa običnim ili kiselim kupusom,ili su japraci "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Звонка за председника! bliss jeeee KRALJU. Мени је изгледа време да се враћам у Србију. Само се договорите око друштвеног уређења... Него морам сад у биоскоп да гледам ово, јавићу вам какав је: Hanna Trailer (2011) HD ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Pu, znao sam da ce neko da uozbilji situaciju... bzvz, al ajde... Komunizam i crkva se ne podnose iz prostog razloga sto su kokurencija. I jedno i drugo se zasnivaju na slicnim principima upravljanja masama, a jedna kuca ne moze da ima dvojicu domacina... @Oglo- obican kupus... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 i meni je bzvz običan kupus najmanje obožavam vidiš kod iskušenja sarme nije problem u kupusu,već sama simbioza mesa i kupusa predstavlja problem bliss jeeee "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Мрачни, јел ти уређујеш онај сајт ''мрачњак''? Licno i personalno... Ali ne mogu mnogo da pricam o tome, ispasce reklama a obecao sam adminima da to necu da radim. Ako te nesto detaljnije zanima tu je priv. poruka. Nije li malo bolesno pokazivati one snimke? Ili misliš sam jednoga dana da se "peng"? Ovoga, izgleda, morate zaista da pozovete na sarmu... Ne pravim ja te snimke... te snimke snimaju ljudi sirom plaete uz bozije dopustenje... ja ih samo prosledjujem... A moj sajt postojao ne postojao ljudi ce opet raditi svakakve grozote i gluposti... a i treba ponekda videti sta se sve desava u svetu... postajemo svesniji svoje srece... bliss jeeee Ja da se "peng"? Hahaha... nema sanse, sebe smatram jednim od najsrecnijih ljudi na planeti... radost, radost, radost, na svkom koraku mog zivota. (za dve nedelje postajem i tata) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Мрачни, јел ти уређујеш онај сајт ''мрачњак''? Licno i personalno... Ali ne mogu mnogo da pricam o tome, ispasce reklama a obecao sam adminima da to necu da radim. Ako te nesto detaljnije zanima tu je priv. poruka. Nije li malo bolesno pokazivati one snimke? Ili misliš sam jednoga dana da se "peng"? Ovoga, izgleda, morate zaista da pozovete na sarmu... Ne pravim ja te snimke... te snimke snimaju ljudi sirom plaete uz bozije dopustenje... ja ih samo prosledjujem... A moj sajt postojao ne postojao ljudi ce opet raditi svakakve grozote i gluposti... a i treba ponekda videti sta se sve desava u svetu... postajemo svesniji svoje srece... bliss jeeee Коментари су ти безвезе, они на сајту. Шармантније звучиш овде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 i meni je bzvz običan kupus najmanje obožavam vidiš kod iskušenja sarme nije problem u kupusu,već sama simbioza mesa i kupusa predstavlja problem bliss jeeee tvoj problem je objektivizacija pristupu utvrdjivanja raznovrsnosti ukusa. de gustibus non est disputandum... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Звонка за председника! bliss jeeee KRALJU. Мени је изгледа време да се враћам у Србију. Само се договорите око друштвеног уређења... leteti Него морам сад у биоскоп да гледам ово, јавићу вам какав је: Hanna Trailer (2011) HD Nemoj Zvonko ljubim te ova zabokrecina od drzave otkucava svoje poslednje decenije ako ne i godine. Dolazimo mi u najlepsi grad na Americkom kontinentu ako ne i na svetu. vaistinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Коментари су ти безвезе, они на сајту. Шармантније звучиш овде. Zahvlajujem ali zauzet sam... Upravo su ti komentari uneli mracnjak u drustveni underground... ali ko sto rekoh o ukusima ne treba, jel tako... tako je... kladim se da imam vise poseta nego bliss jeeee пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ako uzmeš zvanična dokumenta sa početka oktobarske revolucije i zaviriš malo u presude na smrt gde u dve reči obrazlažu boljševici zašto ubiše čoveka, videćeš da piše samo sledeće: Osuđen kao vernik i patriota. Da to su zvanične presude na smrt oktobarske revolucije , krivica - vera i patriotizam. Znaci nije osudjen zato sto nije ateista? U stvari cela sustina je, ni na ateiste koji su imali razlicito misljenje od zvanicne ideologije se nije gledalo blagonaklono i njih je cekao metak u potiljak ako misle drugacije. Npr svako ko bi tvrdio da kosmos ima pocetak bi strasno nahebao. A cela poenta je u tome da iako bi vernici na neki lud nacin voleli da je bilo progona u ime ateizma, to se zapravo nije desilo, vec su ljudi proganjani u ime jedne utopijske ideje i bolesnog coveka koji je bio na njenom vrhu. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Звонка за председника! bliss jeeee KRALJU. Мени је изгледа време да се враћам у Србију. Само се договорите око друштвеног уређења... Него морам сад у биоскоп да гледам ово, јавићу вам какав је: Hanna Trailer (2011) HD Nemoj Zvonko ljubim te ova zabokrecina od drzave otkucava svoje poslednje decenije ako ne i godine. Зато ће Звонко и да дође, да је учини бољом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 i meni je bzvz običan kupus najmanje obožavam vidiš kod iskušenja sarme nije problem u kupusu,već sama simbioza mesa i kupusa predstavlja problem tvoj problem je objektivizacija pristupu utvrdjivanja raznovrsnosti ukusa. de gustibus non est disputandum... ma ja sam pojeo sarmu bliss jeeee "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Mracnjak, mnogo si mi postao simpatican ovde, ali eto moram se sloziti sa Ratkom bliss jeeee nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука