Ратко :( Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 greengrin Па да, потпуни фијаско Мрачњака - верујући му дају захвалнице. У то име ево и од мене једна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Proglasavam ovu temu temom "Ateistickog sadruzja". Neka ovo bude mesto gde ce se prema ateistima ophoditi kao da su ljudi, braca, drugovi(dobro ovo ne mora), drugari... Zabranjeno je koriscenje ruznih reci i pogrda! I ko to radi bice opomenut jer je budala! Imas opomenu zbog pogrde Mracnjak пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Мрачни, јел ти уређујеш онај сајт ''мрачњак''? Licno i personalno... Ali ne mogu mnogo da pricam o tome, ispasce reklama a obecao sam adminima da to necu da radim. Ako te nesto detaljnije zanima tu je priv. poruka. Nije li malo bolesno pokazivati one snimke? Ili misliš sam jednoga dana da se "peng"? Ovoga, izgleda, morate zaista da pozovete na sarmu... Ne pravim ja te snimke... te snimke snimaju ljudi sirom plaete uz bozije dopustenje... ja ih samo prosledjujem... A moj sajt postojao ne postojao ljudi ce opet raditi svakakve grozote i gluposti... a i treba ponekda videti sta se sve desava u svetu... postajemo svesniji svoje srece... greengrin Ja da se "peng"? Hahaha... nema sanse, sebe smatram jednim od najsrecnijih ljudi na planeti... radost, radost, radost, na svkom koraku mog zivota. (za dve nedelje postajem i tata) Mnogi nas su videli mrtve, neki u ratu, drugi na poslu poput mene na primer, i tako dalje.. Znamo mi, dakle, kako je to, ali nam ne pada na pamet da takve stvari svima pokazujemo ili da se njima još profilišemo. Mislim da će ovde da se slože sa mnom i sami ateisti koje drže do jedne ljudske i humanističke etike. I mislim takođe da nije bez razloga zakonski zabranjeno da se pokazuju takvi snimci, svejedno da li bili pravi ili samo fake, jer sugerišu nasilje, ubistvo i samoubistvo. Za ono treba neko da vas prijavi. Sa obizrom da je veoma nisko sprditi se ljudskoj nesreći i tragediji. Predlažem banovanje ovog Mračnjaka, ne zato što je ateista, nego što njegovo delovanje tamo na onom forumu duboko vređa ljudsku etiku. I tako nešto ne bi trebalo da se toleriše. Za administratore i moderatore, da znaju o čemu se radi (ostali nemojte da gledate; vidite samoubistva, da li prava ili ne, ne znam, ali igraju tom slikom): http://www.mracnjak.com/category/samoubistva/ Moj sajt nema nikakve veze s ateizmom... sa sajtom je administracija odavno upoznata i fala bogu pa takve odluke ne donose na osnovu predrasuda :cheesy: Svi klipovi na mom sajtu su autenticni... ne postavljam fake klipove, to je pravilo... I ako ti bas toliko smeta nemoj da ga gledas... a naravno zakon ne brani takve stvari, cak je policija jedan od klipova koji se nalaze i na mom sajtu prikazivala po skolama kao prevenciju od saobracajnih nezgoda zbog nepostovanja saobracajnih znakova i propisa Moj sajt ne sugerise nasilje... ne lepi etikete i ne sudi mi za ono sto radim a sa tobom nema nikakvih dodirnih tacaka... PS. ako ti nije problem, otvori novu temu ako zelis da pricamo o mom sajtu. ovde je to greengrin... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Mnogi nas su videli mrtve, neki u ratu, drugi na poslu poput mene na primer, i tako dalje.. Znamo mi, dakle, kako je to, ali nam ne pada na pamet da takve stvari svima pokazujemo ili da se njima još profilišemo. Mislim da će ovde da se slože sa mnom i sami ateisti koje drže do jedne ljudske i humanističke etike. I mislim takođe da nije bez razloga zakonski zabranjeno da se pokazuju takvi snimci, svejedno da li bili pravi ili samo fake, jer sugerišu nasilje, ubistvo i samoubistvo. Za ono treba neko da vas prijavi. Sa obizrom da je veoma nisko sprditi se ljudskoj nesreći i tragediji. Predlažem banovanje ovog Mračnjaka, ne zato što je ateista, nego što njegovo delovanje tamo na onom forumu duboko vređa ljudsku etiku. I tako nešto ne bi trebalo da se toleriše. Za administratore i moderatore, da znaju o čemu se radi (ostali nemojte da gledate; vidite samoubistva, da li prava ili ne, ne znam, ali igraju tom slikom): http://www.mracnjak.com/category/samoubistva/ Kako možeš da tražiš banovanje nekog na ovom forumu zbog njegovih aktivnosti na drugim sajtovima/forumima?!? greengrin greengrin https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Jel bih mogao da te zamolim da me ne uporedjujes sa zlocincima? To sto ja postavljam kipove na internet tebi je isto kao i silovanje deteta!!! Alo covece kakv si ti to monstrum? zar su te stvari u tvojoj glavi izjednacene? ja nemam reci... Na mom sajtu je zabranjeno postavljati klipove dece i zivotinja... toga neces naci... ma koliko zeleo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Mracnjak a odakle potreba da postavljas one klipove? Stimulacija samoubilackih nagona kod labilnijih osoba? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 U kojoj državi živiš? Ako živiš, recimo, u Srbiji, i ja ovde u Beču silujem malo dete i dođem kod tebe u Srbiji, da li sam kod tebe onda nevin, jer sam nedelo učinio "tamo" a ne "ovde"..? Nepravda je uvek nepravda, svejedno da li učinjeno tamo ili ovde. Dragi u pravu si. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Na mom sajtu je zabranjeno postavljati klipove dece i zivotinja... toga neces naci... ma koliko zeleo... А ово? Јесу ли ово деца или нису? http://www.mracnjak.com/2011/03/busija/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Mracnjak a odakle potreba da postavljas one klipove? Stimulacija samoubilackih nagona kod labilnijih osoba? Haha... bice da je to... gluposti. Necu vise da pricam o mom sajtu na ovoj temi jer je to 0110_hahaha. Otvorite novu temu ako ste toliko zainteresovani pa cu biti i i vise nego rasplozan da odgovorim na sva vasa pitanja i nedoumice 0110_hahaha Naravno ako vam administracija dozvoli 0212_rolleyes Na mom sajtu je zabranjeno postavljati klipove dece i zivotinja... toga neces naci... ma koliko zeleo... А ово? Јесу ли ово деца или нису? http://www.mracnjak.com/2011/03/busija/ Video nije fatalan, i niko nije stradao u tom dogadjaju. Ali su svakako akteri deca tako da ce video biti ukljonjen. U pitanju je nepaznja prilikom postavljanja... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Necu vise da pricam o mom sajtu na ovoj temi jer je to 0110_hahaha. Otvorite novu temu ako ste toliko zainteresovani pa cu biti i i vise nego rasplozan da odgovorim na sva vasa pitanja i nedoumice 0212_rolleyes Ево: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,13478.msg420832.html#msg420832 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 http://www.imdb.com/title/tt1510938/ Two men in an apartment with their opposing beliefs. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука