Jump to content

Свим атеистима...

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 115
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Ratko, izmedju ostalog su mogli da budu kaznjeni i zato sto su mislili da je Raspucin svetac. Slazes se da bi bilo malo glupavo opisati sve golgote gulaga kao "nasilnu deraspucinizaciju"?

Ratko, prijatelju, moram li da ti odgovorim na ovo pitanje ko je rekao sta? Vidi kada sam se ukljucio na temu.

Ako uzmeš zvanična dokumenta sa početka oktobarske revolucije i zaviriš malo u presude na smrt gde u dve reči obrazlažu boljševici zašto ubiše čoveka, videćeš da piše samo sledeće: Osuđen kao vernik i patriota.

Da to su zvanične presude na smrt oktobarske revolucije , krivica - vera i patriotizam.

Komunistička ideologija je razarala RPC na sve moguće načine o tome postoje tone dokumenata . Smešno je zanemarivati iste a i glupo.

U crkvi komunisti su videli pretnju za svoju ideju(veru) crkva je bila vera suprotna njihovoj veri u svetlu budućnost.

U crkvi su gledali svetu Rusiju , Rusiju cara i monarhije.

U crkvi su videli narodnu veru koju je trebalo zameniti njihovim opijumom za narod.

Milioni Rusa su završili u gulazima zbog vere, stotine hiqada sveštenika je završilo u gulazima zbog vere.

U čemu je onda problem ako se kaže nasilna ateizacija ?

Možda vama kao ateistima smeta što se to desilo jer vašu ateističku ideju prikazuje u nekom drugom svetlu , u kakvom je vi ne bi voleli videti , kao što ni hrišćani ne vole kad se priča o inkviziciji ili krstašima, ali to su ipak istorijske činjenice.

Подели на овим сајтовима

Звонка за председника!  bliss jeeee

KRALJU.

Мени је изгледа време да се враћам у Србију. Само се договорите око друштвеног уређења... ;)

Него морам сад у биоскоп да гледам ово, јавићу вам какав је:

Hanna Trailer (2011) HD

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pu, znao sam da ce neko da uozbilji situaciju... bzvz, al ajde...

Komunizam i crkva se ne podnose iz prostog razloga sto su kokurencija. I jedno i drugo se zasnivaju na slicnim principima upravljanja masama, a jedna kuca ne moze da ima dvojicu domacina...

@Oglo- obican kupus...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Мрачни, јел ти уређујеш онај сајт ''мрачњак''?

Licno i personalno...

Ali ne mogu mnogo da pricam o tome, ispasce reklama a obecao sam adminima da to necu da radim. Ako te nesto detaljnije zanima tu je priv. poruka.

Nije li malo bolesno pokazivati one snimke? Ili misliš sam jednoga dana da se "peng"?

Ovoga, izgleda, morate zaista da pozovete na sarmu...

Ne pravim ja te snimke... te snimke snimaju ljudi sirom plaete uz bozije dopustenje... ja ih samo prosledjujem...

A moj sajt postojao ne postojao ljudi ce opet raditi svakakve grozote  i gluposti... a  i treba ponekda videti sta se sve desava  u svetu... postajemo svesniji svoje srece... bliss jeeee

Ja da se "peng"?  Hahaha... nema sanse, sebe smatram jednim od najsrecnijih ljudi na planeti... radost, radost, radost, na svkom koraku mog zivota. (za dve nedelje postajem i tata)

Подели на овим сајтовима

Мрачни, јел ти уређујеш онај сајт ''мрачњак''?

Licno i personalno...

Ali ne mogu mnogo da pricam o tome, ispasce reklama a obecao sam adminima da to necu da radim. Ako te nesto detaljnije zanima tu je priv. poruka.

Nije li malo bolesno pokazivati one snimke? Ili misliš sam jednoga dana da se "peng"?

Ovoga, izgleda, morate zaista da pozovete na sarmu...

Ne pravim ja te snimke... te snimke snimaju ljudi sirom plaete uz bozije dopustenje... ja ih samo prosledjujem...

A moj sajt postojao ne postojao ljudi ce opet raditi svakakve grozote  i gluposti... a  i treba ponekda videti sta se sve desava  u svetu... postajemo svesniji svoje srece... bliss jeeee

Коментари су ти безвезе, они на сајту. Шармантније звучиш овде.

Подели на овим сајтовима

i meni je bzvz običan kupus najmanje obožavam

vidiš kod iskušenja sarme nije problem u kupusu,već sama simbioza mesa i kupusa predstavlja problem  bliss jeeee

tvoj problem je objektivizacija pristupu utvrdjivanja raznovrsnosti ukusa. de gustibus non est disputandum...

Подели на овим сајтовима

KRALJU.

Мени је изгледа време да се враћам у Србију. Само се договорите око друштвеног уређења... leteti

Hanna Trailer (2011) HD

Nemoj Zvonko ljubim te ova zabokrecina od drzave otkucava svoje poslednje decenije ako ne i godine.

Dolazimo mi u najlepsi grad na Americkom kontinentu ako ne i na svetu. ;) vaistinu

Подели на овим сајтовима

Коментари су ти безвезе, они на сајту. Шармантније звучиш овде.

Zahvlajujem ali zauzet sam...

Upravo su ti komentari uneli mracnjak u drustveni underground... ali ko sto rekoh o ukusima ne treba, jel tako... tako je... kladim se da imam vise poseta nego ;)  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Ako uzmeš zvanična dokumenta sa početka oktobarske revolucije i zaviriš malo u presude na smrt gde u dve reči obrazlažu boljševici zašto ubiše čoveka, videćeš da piše samo sledeće: Osuđen kao vernik i patriota.

Da to su zvanične presude na smrt oktobarske revolucije , krivica - vera i patriotizam.

Znaci nije osudjen zato sto nije ateista? U stvari cela sustina je, ni na ateiste koji su imali razlicito misljenje od zvanicne ideologije se nije gledalo blagonaklono i njih je cekao metak u potiljak ako misle drugacije. Npr svako ko bi tvrdio da kosmos ima pocetak bi strasno nahebao.

A cela poenta je u tome da iako bi vernici na neki lud nacin voleli da je bilo progona u ime ateizma, to se zapravo nije desilo, vec su ljudi proganjani u ime jedne utopijske ideje i bolesnog coveka koji je bio na njenom vrhu.

nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja!

Подели на овим сајтовима

KRALJU.

Мени је изгледа време да се враћам у Србију. Само се договорите око друштвеног уређења... ;)

Hanna Trailer (2011) HD

Nemoj Zvonko ljubim te ova zabokrecina od drzave otkucava svoje poslednje decenije ako ne i godine.

Зато ће Звонко и да дође, да је учини бољом.

Подели на овим сајтовима

i meni je bzvz običan kupus najmanje obožavam

vidiš kod iskušenja sarme nije problem u kupusu,već sama simbioza mesa i kupusa predstavlja problem  ;)

tvoj problem je objektivizacija pristupu utvrdjivanja raznovrsnosti ukusa. de gustibus non est disputandum...

ma ja sam pojeo sarmu  bliss jeeee

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...