cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 U bre lete postovi ko peraške na uskrs! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 dobro našalili smo se malo,red je nego reci mi šta bi sa tom kristalnom lobanjom ,saznade li se ko je i kada uradio? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 PS. EJ! Vernici! Proslo 12h, sad opet smete da psujete bliss jeeee Али и сутра је црвено слово. Jel da? ... e to vec nisam znao, ja mislim danas uskrs i kraj. Izvinjavam se... И прекосутра је. U bre ... pa kolko to traje? Kad ce admin Aleksandar opet da se vrati na staro? Milsim koliko traje sve ovo? On dok se uzdrzava sve nekako pitomo deluje atmosfera na forumu... Koliko mene sećanje služi to traje narednih 50 dana, a onda opet tri crvena slova. - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 24, 2011 40 dana , do Spasovdana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 crni Savo,tebe ovaj praznik nagrdi,ostaćeš bez hrane bliss jeeee "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 dobro našalili smo se malo,red je nego reci mi šta bi sa tom kristalnom lobanjom ,saznade li se ko je i kada uradio? Naravno,.. sve su uradjene sredinom 19. veka... i to negde u nemackoj... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Orthodox Celts - Drinking Song ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Мрачни, јел ти уређујеш онај сајт ''мрачњак''? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ljudi ja sam na dijeti vec 20 dana i trajace jos 15-ak... uzdrzavam se od slatkog, masnog, slanog... jedino jedem po pola kile mesa dnevno ali osim toga moze se reci da postim (posto dizem tegove, doslo vreme za definiciju bliss jeeee ) Eto, ipak nismo toliko razliciti... i ja svakoga dana odolevam iskusenjima i borim se sa smim sobom... danas sam zamalo pojeo sarmu, ali sam istrajao u volji, i pobedio sebe! Osecam se nekako jaci posle toga... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Мрачни, јел ти уређујеш онај сајт ''мрачњак''? Licno i personalno... Ali ne mogu mnogo da pricam o tome, ispasce reklama a obecao sam adminima da to necu da radim. Ako te nesto detaljnije zanima tu je priv. poruka. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ljudi ja sam na dijeti vec 20 dana i trajace jos 15-ak... uzdrzavam se od slatkog, masnog, slanog... jedino jedem po pola kile mesa dnevno ali osim toga moze se reci da postim (posto dizem tegove, doslo vreme za definiciju ) Eto, ipak nismo toliko razliciti... i ja svakoga dana odolevam iskusenjima i borim se sa smim sobom... danas sam zamalo pojeo sarmu, ali sam istrajao u volji, i pobedio sebe! Osecam se nekako jaci posle toga... e vidi iskušenje sarme nije mala stvar ja sam morao jednu danas pa bliss jeeee "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ако `оћеш молитву против сарме јави се... bliss jeeee ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Pa cekaj, danas se valjda ne posti? jel tako? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ако `оћеш молитву против сарме јави се... bliss jeeee KRALJU. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ако `оћеш молитву против сарме јави се... bliss jeeee Ma ne treba! Kad sam u iskusenju ja samo zamislim svoje trbusnjake i sve one si*ate cure koje se na njih lepe i ko rukom odnet sarmoblud... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука