Jump to content

Umro najpoznatiji guru na svetu - Sai Baba

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Znam ja da si ti nas vatreni obozavalac, samo ta evolucionisticka lupetanja mozes da pricas nekom drugom. Tripo 41 najvise pise na Sestodnevu posto je njegov otac magistar mikrobiologije magistrirao covek na

Sorboni i pomaze mu stalno u raspravi tako da evolucionisti uvek izvuku deblji kraj kao Entropy naprimer.

Bas bi bi voleo da dodje ovde i da obrise patos sa ovim nasim " pravoslavnim" evolucionistima.

Ma da.Taj tripo je inace toliki poznavalac biologije,da na fejsu do dan danas mi nije odgovorio na jedno prosto pitanje.A najsmesnije je sto ucestvuje na sto foruma,npr na sestodnevu,krstarici,serbian forumu,i svuda ponavlja jednu te istu pricu,cak iako su mu na drugom forumu pokazali da lupa gluposti.

Inace,i ja bih bas voleo da dodje ovde.Nudio sam mu,ali nece covek. harp

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Mislim da jednom doktoru hemije ako ne gresim ne pristaje Stojadinovicev recnik. Mada kad malo bolje

razmislim i nema neke velike razlike medju vama

Kako nema???

Ivica i ja nismo debeli, pripadamo Coca Cola lozi a Pedja pripada Fanta lozi. Ja i Ivica volim :) i kafanu

a Pedja se grozi alkohola. Gde nema razlike covece. harp

U tome i jeste problem bar da pripadas a ovako se bavis glupostima iz ubedjenja, ali ce barem moci

da se iskobeljas iz jeresi coveku je to uvek moguce. Pedja se grozi alkohola otkud znas izlazili ste zajedno?

Aj da pogadjamo koji su to vernici pomagali ateistima sa onim klipom gde Biljana Stojkovic govori protiv

kreacionizma

Подели на овим сајтовима

Znam ja da si ti nas vatreni obozavalac, samo ta evolucionisticka lupetanja mozes da pricas nekom drugom. Tripo 41 najvise pise na Sestodnevu posto je njegov otac magistar mikrobiologije magistrirao covek na

Sorboni i pomaze mu stalno u raspravi tako da evolucionisti uvek izvuku deblji kraj kao Entropy naprimer.

Bas bi bi voleo da dodje ovde i da obrise patos sa ovim nasim " pravoslavnim" evolucionistima.

Ma da.Taj tripo je inace toliki poznavalac biologije,da na fejsu do dan danas mi nije odgovorio na jedno prosto pitanje.A najsmesnije je sto ucestvuje na sto foruma,npr na sestodnevu,krstarici,serbian forumu,i svuda ponavlja jednu te istu pricu,cak iako su mu na drugom forumu pokazali da lupa gluposti.

Bas bih voleo da cujem to prosto pitanje
Подели на овим сајтовима

Bas bih voleo da cujem to prosto pitanje

Razgovarali smo o mikro i makroevoluciji,gde je on rekao kako je mikroevolucija ogranicena.A ja sam ga onda pitao sta je to sto je ogranicava,tj.sta je to sto ce spreciti da,kroz dug vremenski period npr.od riba nastanu vodozemci,a on je rekao kako je ogranicena zato sto je ogranicena.Drugim recima,cinjenica da je nesto tako je objasnjenje zasto je nesto tako. 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />

E sad,ako je vama to logicno...

Подели на овим сајтовима

Iste ove lazi je ponavljao i na krstarici,tj.da ne mozemo da objasnimo nastanak oko 20 000 gena izmedju bakterije i coveka.

Nikakve mutacije ne mogu da dovedu do povećanja genetske informacije.

Duplikacije koje evolucionisti spominju su najčešće nestabilne i čim popusti dejstvo npr. antibiotika duplikacija prestaje. Duplikacijom se samo već postojeća informacija tj. gen duplira, nema stvaranja nove informacije.

Niko nije rekao da  novi gen nastaje samo procesom duplikacije,vec i kasnijom mutacijom na jednoj od kopija gena.Tako imamo i stari gen,kao i novi,mutirani.Ne znam sta je tu toliko komplikovano da se shvati.

Neka dobro znaju da se nigdje MAKROevolucija ne može dokazati.

Itekako je dokazano,jer veliki broj naucnih disciplina upicuje na jedan zakljucak-da svi imamo zajednicko poreklo.

Itd.itd...

I gde je na linku koji si postavio odgovor na moje pitanje sta je uzrok,tj.sta ogranicava mikroevoluciju?

Evo da ti pomognem,kao i njima:Ono sto ogranicava mikroevoluciju je... harp

Glavni problem je sto vi ne shvatate da prihvatajuci mikroevoluciju,neminovno prihvatate i makroevoluciju,jer je isti mehanizam i u jednom i u drugom slucaju.Dakle,ukoliko uslovi u nekoj sredini to budu zahtevali,ziva bica ce neminovno nastojati da se prilagode da bi prezivela.To nije stvar izbora.

Подели на овим сајтовима

Mislim da jednom doktoru hemije ako ne gresim ne pristaje Stojadinovicev recnik. Mada kad malo bolje

Kako nema???

Ivica i ja nismo debeli, pripadamo Coca Cola lozi a Pedja pripada Fanta lozi. Ja i Ivica volim pivo i kafanu

a Pedja se grozi alkohola. Gde nema razlike covece. pivo

U tome i jeste problem bar da pripadas a ovako se bavis glupostima iz ubedjenja, ali ce barem moci

da se iskobeljas iz jeresi coveku je to uvek moguce. Pedja se grozi alkohola otkud znas izlazili ste zajedno?

Aj da pogadjamo koji su to vernici pomagali ateistima sa onim klipom gde Biljana Stojkovic govori protiv

kreacionizma

Sam Pedja je napisao da ne pije alkohol.

Pa ti pogadjaj ali ja kad god sam se bavio pogadjanjem uvek sam izgubio bio to loto, bingo, sta god tog

tipa sto stoji na pogadjaju.

Подели на овим сајтовима

Iste ove lazi je ponavljao i na krstarici,tj.da ne mozemo da objasnimo nastanak oko 20 000 gena izmedju bakterije i coveka.

Nikakve mutacije ne mogu da dovedu do povećanja genetske informacije.

Duplikacije koje evolucionisti spominju su najčešće nestabilne i čim popusti dejstvo npr. antibiotika duplikacija prestaje. Duplikacijom se samo već postojeća informacija tj. gen duplira, nema stvaranja nove informacije.

Niko nije rekao da  novi gen nastaje samo procesom duplikacije,vec i kasnijom mutacijom na jednoj od kopija gena.Tako imamo i stari gen,kao i novi,mutirani.Ne znam sta je tu toliko komplikovano da se shvati.

Neka dobro znaju da se nigdje MAKROevolucija ne može dokazati.

Itekako je dokazano,jer veliki broj naucnih disciplina upicuje na jedan zakljucak-da svi imamo zajednicko poreklo.

Itd.itd...

I gde je na linku koji si postavio odgovor na moje pitanje sta je uzrok,tj.sta ogranicava mikroevoluciju?

Evo da ti pomognem,kao i njima:Ono sto ogranicava mikroevoluciju je... pivo

Glavni problem je sto vi ne shvatate da prihvatajuci mikroevoluciju,neminovno prihvatate i makroevoluciju,jer je isti mehanizam i u jednom i u drugom slucaju.Dakle,ukoliko uslovi u nekoj sredini to budu zahtevali,ziva bica ce neminovno nastojati da se prilagode da bi prezivela.To nije stvar izbora.

Ne znam pitacu. Ne shvatamo ali se ovde zaustavljam, muka mi je vise od ovakvih rasprava koje

se obavezno pretvore u verbalnu dijareju

Подели на овим сајтовима

Kako nema???

Ivica i ja nismo debeli, pripadamo Coca Cola lozi a Pedja pripada Fanta lozi. Ja i Ivica volim pivo i kafanu

kreacionizma

Pa ti pogadjaj ali ja kad god sam se bavio pogadjanjem uvek sam izgubio bio to loto, bingo, sta god tog

Mozemo da se umesto pogadjanja igramo  slovo na slovo
Подели на овим сајтовима

Kako nema???

Ivica i ja nismo debeli, pripadamo Coca Cola lozi a Pedja pripada Fanta lozi. Ja i Ivica volim 4chsmu1 i kafanu

kreacionizma

Mozemo da se umesto pogadjanja igramo  slovo na slovo

Pa evo igramo se. pivo

Подели на овим сајтовима

Ne,nema.

Naravno da nema posto taj tripo veoma bezobrazno strawmanuje i na sve sto Milos napise na

forumu ili sajtu on jednsotavno konstatuje "ovo nije MAKROevolucija" sto i nije ali Milos ni jednom

reciju nije pomenuo da je to "dokaz" za MAKROevoluciju pa je takva kritika potpuno besmislena jer

niti TE niti Milos postavlja predvidjanje po kojem tako nesto treba da se desi u okviru procesa konkretnih

na vremenskoj skali ogranicenih procesa o kojima govori.

Подели на овим сајтовима

Da,evo pogledajmo samo ovu "kritiku". http://sestodnev.com/smf_forum/index.php?PHPSESSID=eudnjachgmimntavpfoolj0fm2&topic=75.msg2863#msg2863

Babic objasnjava sam pojam prirodne selekcije,i nigde ne prica o makroevoluciji,dok tripo zakljucuje:I kako ovo gore dokazuje MAKROevoluciju? pivo

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...