Jump to content

Томи је боље

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne znam samo kako bolje? Valjda sto duze strajkuje sve gore ce biti? Mora da su mu doneli neko kilo mlade jagnjetine.

http://www3.serbiancafe.com/lat/vesti/3/86184/tomi-je-bolje.html

0705_read 0503_music0504_music

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 38
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Toma: Primiću infuziju popodne!

Serbian Cafe

Citati:

„Ovo doživaljavam kao malo rigorozniji post i u četvrtak ću se pričestiti”

( .mislise. )

"Nikolić je zahvalio novinarima što prate njegovu borbu i odricanje od hrane i vode i izrazio očekivanje da će se ovaj problem, kako je rekao, „rešiti tako da niko više ne bude gladan i žedan u Srbiji”, a da ni on više ne bude gladan i žedan"

( 4chsmu1 bleh 4chsmu1 )

„Opraštam onim koji od ovoga prave smejuriju”

(Hvala, sada mi je laknulo t4431 )

„Vitalne funkcije se kontinuirano prate. Pacijent je priključen na određene aparate i očekuje se inteziviranje terapije”, rekao je Ilić ali nije želeo da kaže koja terapija je u pitanju.

(Corbast pasulj sa slaninicom)

"Nikolić je prebačen u nedelju iz zgrade Skupštine, gde je u subotu započeo štrajk glađu i žeđu, u privatni KBC na Novom Beogradu jer mu se stanje pogoršalo. "

( Sada posto mu se popravilo stanje mogu da ga vrate nazad )

"Predsedniku SNS su se u štrajku glađu i žeđu pridružile pojedine partijske kolege širom Srbije, ali su neki od njih ubrzo odustali od ove „avanture” koje ugrožava život, dok su drugi organizovali proteste."

( Super su mu partijske kolege isti on )

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Човек који штрајкује глађу, лежи у кревету са инфузијом у руци, ослабљеног стања....хоће да буде на челу државе. Ужас.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Па зашто је одустао када му нису испунили захтеве...

Вероватно му је дон Борито Тадићоне дао понуду коју није могао да одбије.

Ех, а ја се уздао да је Тома принципијелан...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Човек који штрајкује глађу

са инфузијом

Мени апсолутно није јасно како то да скоро нигде нема ни помена о тоталном прављењу мајмунима целокупног јавног мњења Србије са овим потезом? Прво је штрајк глађу и жеђу "православан", а онда је узимање супстанци интервенозно, нешто што је другачије од узимања на уста?

Па шта следеће треба да уради пре него што људи примете да цар нема одело? Да изврши потпуно самоубиство али да га претходно укаче на апарате који ће осигурати само кратку клиничку смрт, па да онда прича да зли опоненти неће да испуне његове захтеве чак ни пошто се он због тога убио?

Подели на овим сајтовима

Човек који штрајкује глађу, лежи у кревету са инфузијом у руци, ослабљеног стања....хоће да буде на челу државе. Ужас.

Ja mislim da on ima neku žešću psihijatrijsku dijagnozu. Biti naprednjak je dijagnoza a ne opredelenje.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...