Crveni Baron Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Ne znam samo kako bolje? Valjda sto duze strajkuje sve gore ce biti? Mora da su mu doneli neko kilo mlade jagnjetine. http://www3.serbiancafe.com/lat/vesti/3/86184/tomi-je-bolje.html 0705_read Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Циркус 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 eee,baš mi je milo "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 .mislise. 4chsmu1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Toma: Primiću infuziju popodne! Serbian Cafe Citati: „Ovo doživaljavam kao malo rigorozniji post i u četvrtak ću se pričestiti” ( .mislise. ) "Nikolić je zahvalio novinarima što prate njegovu borbu i odricanje od hrane i vode i izrazio očekivanje da će se ovaj problem, kako je rekao, „rešiti tako da niko više ne bude gladan i žedan u Srbiji”, a da ni on više ne bude gladan i žedan" ( 4chsmu1 bleh 4chsmu1 ) „Opraštam onim koji od ovoga prave smejuriju” (Hvala, sada mi je laknulo t4431 ) „Vitalne funkcije se kontinuirano prate. Pacijent je priključen na određene aparate i očekuje se inteziviranje terapije”, rekao je Ilić ali nije želeo da kaže koja terapija je u pitanju. (Corbast pasulj sa slaninicom) "Nikolić je prebačen u nedelju iz zgrade Skupštine, gde je u subotu započeo štrajk glađu i žeđu, u privatni KBC na Novom Beogradu jer mu se stanje pogoršalo. " ( Sada posto mu se popravilo stanje mogu da ga vrate nazad ) "Predsedniku SNS su se u štrajku glađu i žeđu pridružile pojedine partijske kolege širom Srbije, ali su neki od njih ubrzo odustali od ove „avanture” koje ugrožava život, dok su drugi organizovali proteste." ( Super su mu partijske kolege isti on ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Tragikomendija Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Па зашто је одустао када му нису испунили захтеве... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Човек који штрајкује глађу, лежи у кревету са инфузијом у руци, ослабљеног стања....хоће да буде на челу државе. Ужас. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Па зашто је одустао када му нису испунили захтеве... Вероватно му је дон Борито Тадићоне дао понуду коју није могао да одбије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 klovnovi upravljaju drzavom i klovnovi ce upravljati drzavom.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Па зашто је одустао када му нису испунили захтеве... Вероватно му је дон Борито Тадићоне дао понуду коју није могао да одбије. Ех, а ја се уздао да је Тома принципијелан... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Ja kad god čujem neku izjavu bilo kog našeg političara... pomislim da mi je pukla kanalizaciona cev... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Ja kad god čujem neku izjavu bilo kog našeg političara... pomislim da mi je pukla kanalizaciona cev... facenew22222222 Mislis ..... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Човек који штрајкује глађу са инфузијом Мени апсолутно није јасно како то да скоро нигде нема ни помена о тоталном прављењу мајмунима целокупног јавног мњења Србије са овим потезом? Прво је штрајк глађу и жеђу "православан", а онда је узимање супстанци интервенозно, нешто што је другачије од узимања на уста? Па шта следеће треба да уради пре него што људи примете да цар нема одело? Да изврши потпуно самоубиство али да га претходно укаче на апарате који ће осигурати само кратку клиничку смрт, па да онда прича да зли опоненти неће да испуне његове захтеве чак ни пошто се он због тога убио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Човек који штрајкује глађу, лежи у кревету са инфузијом у руци, ослабљеног стања....хоће да буде на челу државе. Ужас. Ja mislim da on ima neku žešću psihijatrijsku dijagnozu. Biti naprednjak je dijagnoza a ne opredelenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука