Зосима Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Баш бих волео чути нашег о Димитрија,а и ваше мишљење ! 0102_laugh "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Хм, нико ни да погледа,а камоли коментар. 0409_feel Наслов теме изгледа није атрактиван, а реч је о бившем форумашу на фресци... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Mene je ovo malo out.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 To mu dodje isto kao da se ktitori freskopisu ... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Мало је подебео... а ђе му је ореол ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Цитат Мало је подебео... а ђе му је ореол ? 0409_feel .please. Malo je cudno ali meni je ok... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Цитат Мало је подебео... а ђе му је ореол ? Не личи на нашег о. Миту. А за ореол- то иде касније, има места да се доцрта 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Цитат Цитат Мало је подебео... а ђе му је ореол ? Не личи на нашег о. Миту. А за ореол- то иде касније, има места да се доцрта Има и шпакла... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Nije neobično da se u priipratama slikaju likovi svetovnih ljudi koji su na neki način vezani životom za oslikani manastir. Isto kao i događaji istorijski. Skoro je bilo slikano nešto sa čiča Dražom u nekoj BG crkvi. Ima isto često slike ktitora. Možda to bude i neukusno, ali ljudi daju pare, pa nek se i seire ondak. Bilo je čini mi se i rušenje Twin Towers naslikano u nekoj crkvi. Meni se ne dopada, ali nije ne-kanonski. Zaista mi se ne dopada, ali to je već stvar ukusa. Više volim da vidim one ovenčane oreolima, pa i u pripratama. Naravno očekujem brz komentar braće sa "Istine" 0409_feel Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Потпис 0409_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Цитат Цитат Мало је подебео... а ђе му је ореол ? Не личи на нашег о. Миту. А за ореол- то иде касније, има места да се доцрта 0409_feel Ne liči? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Manje-vise... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Ja što sam ga video u poslednje vreme, BAŠ ovako izgleda... winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Цитат Мало је подебео... а ђе му је ореол ? Сакрио иза леђа из скромности Тако је један прота с народом урадио најобичнију капелицу, а фрескописали га како проноси Богородици макету Грачанице winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Цитат Nije neobično da se u priipratama slikaju likovi svetovnih ljudi koji su na neki način vezani životom za oslikani manastir. Isto kao i događaji istorijski. Skoro je bilo slikano nešto sa čiča Dražom u nekoj BG crkvi. Ima isto često slike ktitora. Možda to bude i neukusno, ali ljudi daju pare, pa nek se i seire ondak. Bilo je čini mi se i rušenje Twin Towers naslikano u nekoj crkvi. Meni se ne dopada, ali nije ne-kanonski. Zaista mi se ne dopada, ali to je već stvar ukusa. Više volim da vidim one ovenčane oreolima, pa i u pripratama. Naravno očekujem brz komentar braće sa "Istine" winter да се разумемо: ове фреске се налазе у конаку и нису у храму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука