Баба Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 разумели смо се... winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 да се разумемо: ове фреске се налазе у конаку и нису у храму. Трпезарија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Whatever Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 17, 2011 да се разумемо: ове фреске се налазе у конаку и нису у храму. Трпезарија? Јес' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Na zalost freske su u trpezariji potpuni promasaj, ja sam bas molio vladiku da da blagoslov da se te okrece! Na zalost taj moj portret je uradio svestenik predhodnik, bez mog odobrenja, da bi imao pokrice za svoj, jer kada sam dosao u cetereze ikonopis je uveliko radjen a ja sam na zalost bio bez mogucnosti da se suprostavim, paroh je mnoge stvari uradio na svoju ruku... No ovo pisem prosto da se zna kako stoje stvari po tom pitanju radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Opet jedan nesretno postavljen naslov, ovo nisu freske u manastiru, kako sam ja razumeo, već slike na zidu u trpezariji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zvrljo87 Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Скроз занимљиво, мен' се свиђа 0102_laugh Не свиђа ми се толико како је одрађено, али је идеја ок 0442_feel Е сад, може и боље простор да се искористи.. Али боље да у трпезарији буде насликан владика него да се ватрогасци и полицајци представљају као неки шејтанови ратници smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Na zalost freske su u trpezariji potpuni promasaj, ja sam bas molio vladiku da da blagoslov da se te okrece! Na zalost taj moj portret je uradio svestenik predhodnik, bez mog odobrenja, da bi imao pokrice za svoj, jer kada sam dosao u cetereze ikonopis je uveliko radjen a ja sam na zalost bio bez mogucnosti da se suprostavim, paroh je mnoge stvari uradio na svoju ruku... No ovo pisem prosto da se zna kako stoje stvari po tom pitanju Ето, јасно је речено о чему се ради и то је то. 0102_laugh Ако је већ урадио, могао је мало лепше да те наслика 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Но, то артемићанима ништа не значи... они људи ћерају своју причу ко Шваба "тра, ла, ла..." што би негде рекао Шешељ. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1949649018516&set=o.93589526605&type=1&ref=nf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Muka mi je vise od njih,a sto se fresaka tice,nemam neko posebno misljenje,osim da su se mogli malo vise potruditi da to lepse urade thank_you777 nesiguran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Na zalost freske su u trpezariji potpuni promasaj, ja sam bas molio vladiku da da blagoslov da se te okrece! Na zalost taj moj portret je uradio svestenik predhodnik, bez mog odobrenja, da bi imao pokrice za svoj, jer kada sam dosao u cetereze ikonopis je uveliko radjen a ja sam na zalost bio bez mogucnosti da se suprostavim, paroh je mnoge stvari uradio na svoju ruku... No ovo pisem prosto da se zna kako stoje stvari po tom pitanju Хахаха после ове фреске не гине ти ореол ...а,ха,ха... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1949649018516&set=o.93589526605&type=1&ref=nf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Joko Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Na zalost freske su u trpezariji potpuni promasaj, ja sam bas molio vladiku da da blagoslov da se te okrece! Na zalost taj moj portret je uradio svestenik predhodnik, bez mog odobrenja, da bi imao pokrice za svoj, jer kada sam dosao u cetereze ikonopis je uveliko radjen a ja sam na zalost bio bez mogucnosti da se suprostavim, paroh je mnoge stvari uradio na svoju ruku... No ovo pisem prosto da se zna kako stoje stvari po tom pitanju Оче, праштај, али ја бих на твом месту своју фреску ма где била прекречио, па тек после тражио благослов за то. Посебно у манастиру у коме бих био настојатељ. Остале две не мораш да дираш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Braća sa "Istine" naravno preteruju ali ima zaista par urnebesnih komentara ... - Jovan Nikolic: Sveti Plećo moli Boga za nas ! 1405_love - Powers Mike: Jel se ovo neko sali po fotoshop ili ovaj mali zaista nacrtan je u crkvu neku? 0442_feel - ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА-ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ: A, што нису нацртали поред њега мадам Пиано? Оно кад се грле (другарски наравно) су баш лепо испали. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука