Jump to content

Фреске у манастиру Четереже!?

Препоручена порука

Na zalost freske su u trpezariji potpuni promasaj, ja sam bas molio vladiku da da blagoslov da se te okrece! Na zalost taj moj portret je uradio svestenik predhodnik, bez mog odobrenja, da bi imao pokrice za svoj, jer kada sam dosao  u cetereze ikonopis je uveliko radjen a ja sam na zalost bio bez mogucnosti da se suprostavim, paroh je mnoge stvari uradio na svoju ruku... No ovo pisem prosto da se zna kako stoje stvari po tom pitanju

radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici

Подели на овим сајтовима

Скроз занимљиво, мен' се свиђа  0102_laugh

Не свиђа ми се толико како је одрађено, али је идеја ок    0442_feel

Е сад, може и боље простор да се искористи..

Али боље да у трпезарији буде насликан владика него да се ватрогасци и полицајци представљају као

неки шејтанови ратници  smej.gif

Подели на овим сајтовима

• Гости

Na zalost freske su u trpezariji potpuni promasaj, ja sam bas molio vladiku da da blagoslov da se te okrece! Na zalost taj moj portret je uradio svestenik predhodnik, bez mog odobrenja, da bi imao pokrice za svoj, jer kada sam dosao  u cetereze ikonopis je uveliko radjen a ja sam na zalost bio bez mogucnosti da se suprostavim, paroh je mnoge stvari uradio na svoju ruku... No ovo pisem prosto da se zna kako stoje stvari po tom pitanju

Ето, јасно је речено о чему се ради и то је то.  0102_laugh

Ако је већ урадио, могао је мало лепше да те наслика  0442_feel

Подели на овим сајтовима

• Гости

Но, то артемићанима ништа не значи... они људи ћерају своју причу ко Шваба "тра, ла, ла..." што би негде рекао Шешељ.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1949649018516&set=o.93589526605&type=1&ref=nf

Подели на овим сајтовима

Na zalost freske su u trpezariji potpuni promasaj, ja sam bas molio vladiku da da blagoslov da se te okrece! Na zalost taj moj portret je uradio svestenik predhodnik, bez mog odobrenja, da bi imao pokrice za svoj, jer kada sam dosao  u cetereze ikonopis je uveliko radjen a ja sam na zalost bio bez mogucnosti da se suprostavim, paroh je mnoge stvari uradio na svoju ruku... No ovo pisem prosto da se zna kako stoje stvari po tom pitanju

Хахаха после ове фреске не гине ти ореол ...а,ха,ха...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1949649018516&set=o.93589526605&type=1&ref=nf

Подели на овим сајтовима

Оче, праштај, али ја бих на твом месту своју фреску ма где била прекречио, па тек после тражио благослов за то. Посебно у манастиру у коме бих био настојатељ.

Остале две не мораш да дираш.

Подели на овим сајтовима

Braća sa "Istine" naravno preteruju ali ima zaista par urnebesnih komentara ...  :drugarstvo:

- Jovan Nikolic: Sveti Plećo moli Boga za nas !  1405_love

- Powers Mike: Jel se ovo neko sali po fotoshop ili ovaj mali zaista nacrtan je u crkvu neku?  0442_feel

- ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА-ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ: A, што нису нацртали поред њега мадам Пиано? Оно кад се грле (другарски наравно) су баш лепо испали.  ne_shvata

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...