Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 čovek kaže da više voli da vidi praznu crkvu nego srušenu Da u pravu si bio sam pod utiskom nečeg drugog. moja ispravka . Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Законом је забрањено оно што је на слици. Коментари нису за законску забрану, али јесу показатељи о какавим се опасним људима ради. Они који и нису опасни (барем не отворено) показују да немају везе са вредностима које пропагирају на сва уста и за које се наводно боре. Не знам да ли су слика и текст ,,срушена црква може само изазвати револт код верника" истог аутора. Ако може само, значи да није срушена, а илустрација "мисли" јесте показатељ нетолеранције. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Уф,уф, ја сам слепац, не видим оволика слова JUST DO IT. Ово јесте случај за полицију! Volim_Sina_Bozjeg, nana and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Ма какав црни пендрек. Ми смо демократска држава. Укину такво екстремистичко удружење, казне их како се кажњава за ширење верске мржње и нетолеранције, и то је то. Ни једног екстремисту није пендрек опаметио. Ту нема помоћи ако сам не види да греши. Али нека буде екстремиста за себе, нема права да своје фрустрације шири на друге. Dajte malo upotrebite mastu, nisam rekao da ce brka da ih tuce sa pendrekom, i vise nego dovoljno je da se samo pojavi, to bi bio taj informaciono-edukativni razgovor u policiji, koji bi za rezultat imao metamorfozu lajavih dzukaca u umiljate mace, sto bi im ujedno bio i neosporan dokaz za teoriju evolucije Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ево нових коментара на постављен постер. Стварно невероватни антитеистички фанатизам. Џаба су њихова браћа по антитеизму рушили цркве. Обновљене су и изграђене нове. Против нас нема лека. Толико је Црква јака да је ни ватра правог пакла неће надвлдати, а камо ли ваше пусте жеље, булдожери и горива. Crkve nikada nisu prazne posto liturgiji prisustvuju sveti Andjeli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ма какав црни пендрек. Ми смо демократска држава. Укину такво екстремистичко удружење, казне их како се кажњава за ширење верске мржње и нетолеранције, и то је то. Ни једног екстремисту није пендрек опаметио. Ту нема помоћи ако сам не види да греши. Али нека буде екстремиста за себе, нема права да своје фрустрације шири на друге. Pendrek je nepotreban zato sto i Dzehenem mora da ima svoje stanovnike. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Eto da si i ja jednom nadjem na njihovoj grupi Nema vernika, nema liturgije, anđeli odlepršaju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Марко Екмеџић Realno, zbog takvih reakcija sam i napisao ono što sam napisao... takođe, naravno da nema bilo kakvog osnova za tužbu, to je više ono "što je babi milo...", jer niti je bilo ko krenuo da ruši bilo šta, niti je u pitanju slika stvarnog rušenja nekog verskog objekta... plaše mečku sa rešetom Чекај мало. У ком друштву би се и законски толерисало постављање постера где се, рецимо, руше синагоге од стране тенка са кукастим крстовима уз наслов "Уради то". Јер то није прави тенк, нити се руше праве синагоге, а и нациста нема одавно. Уради то у Немачкој па да видиш како би прошао. Ухапсили би те одма. И експерткски тим психолога би те прегледао. Само код нас могу да прођу такве ствари, и код Хрвата да Томпсон држи концерт на коме присуствују државници. У тој ЕУ, где ти и Пеки живите то је за забрану и апс. Марко Екмеџић U svakom slučaju i dalje mislim da se ne treba spuštati na taj nivo, jer poenta ateizma i/ili antiteizma nije da nasilno suzbijaš religiju, već je poenta da ne veruješ ni u jednog boga i/ili da si protivnik organizovanih religija, a protivljenje kanališeš konkretnim primerima zloupotreba i svakako edukacijom.Kao i obično, ako kreneš da rušiš, samo bi izazvao revolt, saosećanje, osećanje mučeništva, itd. Na duge staze, obrazovanjem postižeš efekat koji je prisutan recimo u Zapadnoj Evropi, a to je da se napuštene crkve pretvaraju u muzeje (ređe, skuplja varijanta), freestyle pozorišta (sve češće), pa čak i mesta koja se iznajmljuju za žurke i zabavne sadržaje. Значи, ти не видиш проблем у рушењу ? Само ниси за тај метод јер не даје тако јаке ефекте као "образовање", иначе би га применио ? Брига тебе што је такав начин једнак тероризму и што би повредио вернике. Ваше удружење стварно треба забранити. Фанатици. Марко Екмеџић Uzgred, Ignjatije jeste fanatični pajser, svakako neobrazovan, kao i ostatak te male grupe fanatika koja se naložila na slikу Можда ја јесам фанатични пајсер и необразован. Али нису сви верници фанатици и необразовани. А ти и твоја фанатична екипа управо тврдите супротно. Пишете како би се образовањем људи довело до празних богомоља. Шта то може да значи ако не то да су верници необразовани људи, а није тако уопште. Пристрасан си и нереалан без обзира колико да си образован и начитан. Џаба ти знање када оно не подразумева нужно и нормалност, здраворазумност, поштење, људскост... Боље да сам необразован, али да сам Човек, него образовани др Менгеле. Ваистину је боље. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Марко Екмеџић Uzgred, Ignjatije jeste fanatični pajser, svakako neobrazovan, kao i ostatak te male grupe fanatika koja se naložila na slikу Ima i prozorljivih ateista Marko, iz tebe, svesno ili nesvesno progovara egomanija, time sto nipodastavas drugoga sebe zelis da uzdignes, al to pali samo kod vas obrazovanih... PS: obrazovanje je od sekundarnog znacaja Ignjatije and grigorije22 је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ima i prozorljivih ateista To je starac Marko DYNABLASTER and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Zabranjene i nikada prikazane scene iz nikada prikazanog americkog filma Dan nezavisnosti. Srecom, pohapseni svi koji su ucestvovali na tom destruktivnom projektu. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 I sta ste se uplasili, pa nismo valjda tuzibabe?! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 I sta ste se uplasili, pa nismo valjda tuzibabe?! Kada se obracam, obracam se ne samo u svoje licno ime (i niknejm), nego i u ime svih svesnih bica sirom multiverzuma. Priznajem da sam zakovao daske na vrata i prozore, u slivnike nagurao rajsnedle i nocas legao da spavam sa gas maskom. U cosku sobe mi je prazno veliko plasticno bure, paketi vode i konzervi jer imam nameru da zivotom branim svoj mali zabarikadirani raj. markosbg је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 ПАСКАЛ, француски физичар и философ: "Dve vrste ljudi znaju Boga: ljudi sa smirenim srcem, svejedno da li su pametni ili glupi, i ljudi doista razumni. Samo ljudi gordi i osrednje pametni ne znaju Boga." Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 P.S. Sorry за офтопик. П.П.С. Дупли пост "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука