Jump to content

I ateisti imaju pravo da budu agresivni i netolerantni

Оцени ову тему

Препоручена порука

Da vidis kad se pojavi brka sa pendrekom, priznaju i ono sto ih ne pitaju :))

Nego sad se setih jedne smesne scene, tj nije bas ni scena jer je duze trajalo, kad sam bio uhapsen zbog tuce, uglavnom su svedoci dobijali batine i samare hahaha, pa to samo kod nas ima lol :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 163
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pa jel to nije zakonom zabranjeno?

Ovi bi valjalo da popiju jedan informativni razgovor u policiji pa nece vise gubiti vreme na glupiranje...

По чему је случај за информативни разговор у полицији? Па јел' законом забрањено мишљење? Пише милије му је, нада се и мисли. Нема директних напада или претњи у тексту.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Pa zar nije verska mrznja i sta ti ja znam, ne pratim te zakone, rusenje crkve bagerom lol

Kazem samo jedan informativni razgovor, da vidis kako ce odma postati pitom ko jagnje :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

По чему је случај за информативни разговор у полицији? Па јел' законом забрањено мишљење? Пише милије му је, нада се и мисли. Нема директних напада или претњи у тексту.

Ne znam da li u pravu postoji da ako je nešto napisano u duhu sirenja mržnje iako nije deklerativno nego može se zaključiti....

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li u pravu postoji da ako je nešto napisano u duhu sirenja mržnje iako nije deklerativno nego može se zaključiti....

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Da budem realan, u posteru miže da se nađe širenje mržnje, mislim pozivanje na rušenje crkve itd i to stoji.

Ali komentar nema veze sa širenjem mržnje jednostavno čovek kaže da više voli da vidi praznu crkvu nego srušenu tj hoće da kaže da bi voleo da ima više ateista i sto kao što vi volite da vidite punu crkvu, tj da ima mnogo vernika. 

Подели на овим сајтовима

Nije to jedini primer, koji je jos i najblazi, mislio sam uopsteno.

Garantujem da im nece vise pasti na pamet da bilo sta slicno napisu i da gube vreme na besmisao.

Подели на овим сајтовима

Da vidis kad se pojavi brka sa pendrekom, priznaju i ono sto ih ne pitaju

Ма какав црни пендрек. Ми смо демократска држава. Укину такво екстремистичко удружење, казне их како се кажњава за ширење верске мржње и нетолеранције, и то је то.

Ни једног екстремисту није пендрек опаметио. Ту нема помоћи ако сам не види да греши. Али нека буде екстремиста за себе, нема права да своје фрустрације шири на друге.

Законом је забрањено оно што је на слици. Коментари нису за законску забрану, али јесу показатељи о какавим се опасним људима ради. Они који и нису опасни (барем не отворено) показују да немају везе са вредностима које пропагирају на сва уста и за које се наводно боре.

Da budem realan, u posteru miže da se nađe širenje mržnje, mislim pozivanje na rušenje crkve itd i to stoji. Ali komentar nema veze sa širenjem mržnje

Слажем се. Управо сам то изнад написао. Коментари нису за забрану, али говоре оно што говоре. 

Подели на овим сајтовима

Почео је са "Мени", завршио са "Мислим". Његово мишљење и виђење хришћанске религије. Коментар на стр. 6.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Почео је са "Мени", завршио са "Мислим". Његово мишљење и виђење хришћанске религије. Коментар на стр. 6

Ispravio sam se pogledaj gore kažem bio sam pod nekim drugim utiskom pa se zalepilo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...