Solomon Kane Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Свако има право бити шта год жели и каквог год схватања,ако то сматра правим избором и животном истином. Нико нема права бити дрзак,силеџијски наметљив,агресиван и толерантан искључиво према себи и истомишљеницима...завршена прича. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Свако има право бити шта год жели и каквог год схватања,ако то сматра правим избором и животном истином. Нико нема права бити дрзак,силеџијски наметљив,агресиван и толерантан искључиво према себи и истомишљеницима...завршена прича. prstgore dada Свако има право бити шта год жели и каквог год схватања,ако то сматра правим избором и животном истином. Нико нема права бити дрзак,силеџијски наметљив,агресиван и толерантан искључиво према себи и истомишљеницима...завршена прича. 0110_hahaha :group111: ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan021 Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 http://blog.b92.net/...eista-Bas-tako/ Koliko sam shvatio iz konteksta teksta, misli se na agresivno raspravljanje o ideologiji, ili istinitosti neke vere sto nikada nije problem dok se ne ugrozavaju direktno prava pojedinaca da veruju. Svako sme da veruje u cega zeli, ali i svako sme da bude 'agresivan' u sirenju svoje poruke kroz televiziju, internet itd. Cista sloboda govora. Sto se tice tolerancije, ne znam sta ima da se tolerise? Zakon je isti i za jedne i za druge. Koga ne volis nemoj mu prilaziti ^_^ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Ladno cita sta je napisano.. ne prica iz glave. Zapravo primetio sam jednu stvar. Ako citamo ateisticke filozofe naspram ove internet ekipe vidiemo jednu razliku u temi razgovora. Ovi ateisti, oni ne kritikuju teizam valjano, niti daju ikakve dokaze zasto je ateisticki pogled ispravniji od teistickog. Ustvari UOPSTE se ne bave temom teizma. Oni su anti/religiozni. Oni se bore protiv religije. Evo svaka tema je neka kritika religije. ne teizma, ne teisticke filozofije, ne teistickih pogleda, ne teistickih aktivnost vec organizovane religije i njenih drustvenih aktivnosti. Ignjatije and grigorije22 је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Za ovo od 10:03 nemam reci. Jednostavno i prosto receno BOLEST. Dobro je samo to sto je iskren. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Ladno cita sta je napisano.. ne prica iz glave. Ovo nisu njegove reci, vec naseg drugara Lambrosa, pise dole. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Da religija sadrži bilo kakvu istinu mogla bi biti vređana, ismejavana čak i oskrnavljena bez da bude umanjena na bilo koji način. Njena istina uspela bi da isijava kroz sve ovo - neizbledela, neoštećena, postiđujući one koji je zloupotrebljavaju. Samo treba da se malo prepravi ovaj pocetak Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Ovo nisu njegove reci, vec naseg drugara Lambrosa, pise dole. Aha, on cita njegov blog. Pa vidim pomera glavu reko wtf? NIje valjda da ga toliko mrzi da spremi sam program nego cita ko sa dnevnik :D Problem je sto ne moze da se postuje "vera" t.j "religija" mogu da se postuju ljudi i njihova ubedjenja. Problem je sto oni ne postuju ljude i jnihova misljenja. Iskazivanje nepostovanja prema bilo kom vernike je iskazivanje nepostovanja rpavo na sopstevno misljenje. Sve dok ja tebi ne kazem da ti moras da mislis isto sto i ja, ti moras da me pustis da mislim sta ja hocu. A ako me ismevas to je cist znak debelog bezobrazluka koji potiche iz nekih dubokih emocionalnih problema u koje mi sami kada izrazavamo nepostovanje treba da uronimo. Bilo da je u pitanju religija, stav prema fudbalu, politicko misljenje ili nesto trece. Svi zli ljudi... su nekad bili dobri. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Sa njim se slazem samo sa onim o ekstremu Islamista,sve ostalo je prava sprdnja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Sve dok ja tebi ne kazem da ti moras da mislis isto sto i ja, ti moras da me pustis da mislim sta ja hocu. A ako me ismevas to je cist znak debelog bezobrazluka koji potiche iz nekih dubokih emocionalnih problema u koje mi sami kada izrazavamo nepostovanje treba da uronimo. Bilo da je u pitanju religija, stav prema fudbalu, politicko misljenje ili nesto trece. Evo sta kaze i Sam Harris o i sprdnji... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Атеисти су великој већини случајева агресивни и нетолерантни. Не знам зашто би им сада требало и право да буду такви. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Атеисти су великој већини случајева агресивни и нетолерантни. Не знам зашто би им сада требало и право да буду такви. Верници су у великој већини случајева агресивни и нетолерантни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Атеисти су великој већини случајева агресивни и нетолерантни. Верници су у великој већини случајева агресивни и нетолерантни. Agresivni i netolerantni su antiteisti i "vernici" ( nabedjene patriote i bukvalisticki sektasi ). Ostavitimo se genaralizacija. Ovaj forum je valjda veliki dokaz da generalizacije nisu tacne. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan021 Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 ni antiteisti ne moraju biti agresivni, antiteista veruje da je religija stetna, koliko fundamentalan je u tome, zavisi od osobe do osobe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука