Jump to content

I ateisti imaju pravo da budu agresivni i netolerantni

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 163
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Много се нешто бавиш атеистима у последње време,што?  cheesy.gif

Zato sto su agresivni. Aleksandar Milincic je porucio da ce da nam porusi kucu ako
bude poceo da komentarise i da ga provociramo

Подели на овим сајтовима

Много се нешто бавиш атеистима у последње време,што?  :drugarstvo:

Право питање би било - зашто се атеисти у последње време толико баве религијом?

smej.gif

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Zivo me zanima sta ateisti na ovom forumu misle o ovome sto Haris pocinje prica na 1:23:00 jer je
tu pogodio sustinu. Zapravo Sam Haris je jedan od retkih koji je to zbog licnog iskustva shvatio. Da li
ateisti dele mislje Haris o tome da meditativno asketska praksa nije strana ateistima nego samo neosnovane
tvrdnje u vezi strukture i porekla kosmosa?

@XIO

Znam za tvoj stav o Harisovim iskustvima sa teme o transhumanizmu. prstgore.gif

Подели на овим сајтовима

Zivo me zanima sta ateisti na ovom forumu misle o ovome sto Haris pocinje prica na 1:23:00 jer je

tu pogodio sustinu. Zapravo Sam Haris je jedan od retkih koji je to zbog licnog iskustva shvatio. Da li

ateisti dele mislje Haris o tome da meditativno asketska praksa nije strana ateistima nego samo neosnovane

tvrdnje u vezi strukture i porekla kosmosa?

@XIO

Znam za tvoj stav o Hrisovim iskustvima sa teme o transhumanizmu. prstgore

Zašto bi bila strana? Dobro - nema baš puno ateista (doduše - nema ni puno vjernika) koji će otići u pećinu na godinu dana... Ali takvih definitivno ima... I vjerujem da svi mi možemo prepoznati u sebi neke karakteristike takvih nekih meditativnih iskustava...

Ma naš mozak i ono što ono može stvoriti je čudo! Pravo čudo! I ne moram izmišljati čiku koji je napravio to čudo da bih mu se divio...

Подели на овим сајтовима

Kako bi bilo kada bi se u Američkim vijestima obrnunuli pojmovi vjernik i ateista i ko je tu zapravo agresivan???

Posebno mi se svidja poslednja rečenica kao pandan kreacionistima-

"Teksaški ateisti su izglasali da se biblija prepravi tako što će se u nju uključiti i evolucija. Takodje - svako pominjanje Isusa Hrista će biti uklonjeno..."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...