Ayla Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Биљана, Natasa., АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 Ово сам данас радила Кад дођем кући, иде на фарбање Рапсоди, Arsenija, Debora and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 sorrow Милан Ракић, Биљана, Debora and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 Sjajni ste . Idem da crtam . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 Ево једног мог рада који има за циљ да се заштити пчела Дошло је до проблема приликом учитавања видеа па молим администрацију да уклони овај пост. Хвала у напред. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 ono kad ti se ne spava a fotosop ti pri ruci.... Paradoksologija, АлександраВ, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Goku, Снежана, Paradoksologija and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 On 18. 10. 2016. at 23:48, Debora рече Expand Debora, radovi su ti fantastični, a ovaj bih izdvojila. Poseban i izuzetno lijep. Караконџула, АлександраВ and Debora је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 On 19. 10. 2016. at 7:30, Биљана рече Debora, radovi su ti fantastični, a ovaj bih izdvojila. Poseban i izuzetno lijep. Expand Hvala puno To su neka moja apstraktna dela a što se tiče perspektive, i uopšte crtanja nekih konkretnih oblika, to nemam pojma da nacrtam.. Rođena majka mi je pukla od smeha kad je videla kako sam nacrtala pile (tj. pokušala da nacrtam). Ide mi samo apstrakcija.. što je više nedefinisano i slobodno, to bolje. Hvala svakako АлександраВ, Биљана, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 On 19. 10. 2016. at 8:03, Debora рече što je više nedefinisano i slobodno, to bolje. Expand "Свака дефиниција губитак је слободе", а умјетност је умјетност само кад је слободна. Тако да су твоји радови умјетнички, а не обични цртежи ("хипнотисаног") пилета. И мени су сви допадљиви, не бих нити један посебно издвајао! Биљана, Goku, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 On 19. 10. 2016. at 9:24, Караконџула рече И мени су сви допадљиви, не бих нити један посебно издвајао! Expand Осим змаја. Змај је најбољи. Караконџула, АлександраВ and Debora је реаговао/ла на ово 3 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Hvala dobri ljudi Nacrtala sam preko 50 radova na ovaj fazon... ništa uslikano, skenirano, sve poklonjeno odavno. Možda ponovo krenem da crtam, mada ne znam šta s tim da radim, iskreno. Караконџула, Биљана and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 On 19. 10. 2016. at 9:48, Debora рече ne znam šta s tim da radim Expand Па дала си одговор у претходној реченици. Поклони. Нама овдје. Мени змаја. Debora, Караконџула and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 On 19. 10. 2016. at 9:51, Goku рече Мени змаја. Expand @Debora Мени оно двоје што сам извојила Goku, АлександраВ and Debora је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 On 19. 10. 2016. at 9:48, Debora рече Hvala dobri ljudi Nacrtala sam preko 50 radova na ovaj fazon... ništa uslikano, skenirano, sve poklonjeno odavno. Možda ponovo krenem da crtam, mada ne znam šta s tim da radim, iskreno. Expand Не мисли шта ћеш са тим, само ради, ради... АлександраВ, Биљана, Goku and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука